Dödsfallen rasade när staden Serrana i Brasilien massvaccinerades


PANDEMI. Brasilien är till yta och befolkning det femte största landet i världen och det största i Sydamerika. Trots att tusentals människor i Brasilien dör i covid-19 varje dag saknas det politisk vilja och verksamma åtgärder för att stoppa pandemin.

Brasilien Wikipedia

Ett experiment där en stor del av de vuxna i den brasilianska staden Serrana vaccinerades mot covid-19 ledde till att antalet nya fall i staden på kort tid rasade med 95 procent, rapporterar BBC.

Enligt forskarna tyder försöket på att smittan går att få under kontroll när vaccinationsgraden ligger på runt 75 procent. – Det viktigaste resultatet är att vi kan kontrollera pandemin utan att behöva vaccinera hela befolkningen, säger forskaren Ricardo Palacios.

Vid experimentet användes det kinesiska vaccinet från företaget Sinopharm, som är i bruk i flera utvecklingsländer men som har ifrågasatts då skyddseffekten har bedömts vara klart lägre än för flera andra vaccin.

I Sverige var igår den 1 juni 5.223.973 vaccinerade totalt, de flesta med 1 dos. 1.486.34 har fått 2 doser, en av dem är Pettersson och idag har den oäkta hustrun tid för dos 2. Det känns bra, ingen av oss har känt några som helst biverkningar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Dödsfallen rasade när staden Serrana i Brasilien massvaccinerades

 • Olof.p

  Med tanke på framtiden och mutation av covid och säsongsinfluensa, blir det orimligt att ta flera sprutor om året över tid.
  Våra myndigheter borde ta fram en plan för kosthållning, motion och träning för att sedan vaccinera endast de som är i riskgrupper.
  Lars Bern skriver att 40 miljoner människor dör varje år i den metabola pandemin. Dessutom blir man lättare offer för covid om man har metabola sjukdomar.

  Gilla

 • Hajo

  Pfizers utvecklare av vaccinet säger att det inte fungerar.
  Ska man tro på honom eller MSM ?

  35.000 st anmälningar om biverkningar har kommit in i Sverige.

  Gilla

 • Stenbock

  Jo skulle inte vaccineringen efter denna enorma årslånga TV-propaganda o.de dagliga skriverierna,mot denna ”Corona”,vet jag inte hur människan,skulle kunna påverkas !!
  T.o.m. ”Klimatuppvärmningen” har fått stå tillbaka,för att ge 90 % plats,för Kinesiska sjukan….
  Ett har Stenbock lärt sig,fladdermöss är otjänliga som människoföda !!

  Gilla

 • eugenecork


  tänk om Kineserna hade haft samma strategi för att minska sitt befolkningöverskott som Brassarna,
  Isf skulle mänskligheten haft lite större chans (på sikt) att överleva…ist för att såga av den gren de sitter på…

  Gilla

 • Er E.

  Och i England stiger smittotalet trots massiv vaccinering !

  Gillad av 2 personer

  • Roland Salomonsson

   Det säger mer om ”vaccinen” än om vaccineringar.

   Jag föredrar dock att vänta ut för att se vilka långsiktiga biverkningar som följer av pågående experiment med nödgodkända vaccin.

   Gillad av 2 personer

   • Ulf

    Eftersom man har frångått alla tidigare rutiner när det gäller framställning av vaccin är risken stor att det kan komma otrevliga överraskningar. När man började vaccinera hade man inte hört ett ord om risken för blodproppar. Jag har haft Covid-19 och behövde inte in på sjukhus. Jag kommer inte att vaccinera mig.

    Gilla

  • Kent

   Jag vet inte men jag tror att England har i Sverige stora grupper av muslimer som är svåra att få till att vaccinera sig.

   Gilla

  • Pettersson

   Jag skulle gärna vilja se den statistiken. I England började det gradvisa öppnandet av samhället den 8 mars, med återöppnandet av skolor. Från 29 mars tiläts sällskap om sex personer, eller två hushåll, att träffas utomhus och i privata trädgårdar. Från 12 april tillåts affärer, hårsalonger och utomhusserveringar öppna. Övernattning i stugor eller campingplatser tillåts med din familj eller support bubble. Tidigast 17 maj tillåts hotell, restauranger öppna och umgänge mellan olika hushåll tillåtas inomhus. Samtliga restriktioner förväntas lyftas den 21 juni.

   Det skulle knappast vara aktuellt om smittan ökade.

   https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/storbritannien/reseinformation/ambassadens-reseinformation/#

   Gilla

   • Roland Salomonsson

    Islam (mullorna) predikar för sina moskéebesökare att ”allan” kräver att de skall tro på ödet (ungefär). Det är en hädelse att vaccinera sig eftersom de då viker från trons budskap.

    Det andra är att det är rasistiskt att göra hälsoundersökningar av alla inkommande invandrare. Alltså vet ingen om de är smittade.

    Det tredje är att besöken i det gamla hemlandet äger rum frekvent och i stora massor. Märkligt nog kräver hemländerna enbart redovisade testresultat av dem som skall ”utvisas”. Givetvis en kommunistbluff ordnad via HILDA; RUBEN, Legal Ladies.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: