Vad är intersektionalitet?

INVANDRING. Somaliskan och muslimen Bilan Osman är född i Göteborg och är vänsteraktivist och påstår sig vara feminist. Nu undrar Bilan Osman om högern kan lära sig vad intersektionalitet är?

-Pettersson är inte speciellt språkbegåvat men kan upplysa Bilan och andra om att intersektionalitet är trams, ett ord uppfunnet för att sådana som Bilan och andra ska kunna känna sig som offer och få bidrag, en alternativ betydelse kan vara att det är dags att flytta till Afrika eftersom Sverige och svenskarna är så hemska.

Om Bilan Osman på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Vad är intersektionalitet?

 1. Bilan flytta till Sydafrika, där fick de bruna makten efter en icke populär folkgrupp.
  Nu vet vi alla hur det enklaste sättet är att få ett fungerande land i konkurs, ge det till bruna.
  Bellkurvan är ett bra hjälpmedel för att få förståelse hur olika raser fungerar.
  Vi är INTE lika.
  .

 2. Är då Somalia de svartas högborg?
  Om ni inte gillar Sverige, vad gör ni då här?
  Jo jag vet om bidragen, men för övrigt?
  Varför vill ni göra om Sverige?
  Varför inte hjälpa de land ni kommer från?
  (eller de land era föräldrar kommer från)
  Det enda sätt ni kan göra om Sverige på
  är att vi flyttar ut när ni flyttar in.
  Vem ska då betala bidragen tror ni?

 3. Intersektionalitet är det begrepp förvirrade psyksjuka använder sig av för att få sig själva att framstå som fullt normala.

 4. Intersektionalitet existerar inte i svenska akademins ordbok(SAOB)… bara så ni vet 😉

 5. Om nu denna Bilan tycker att Somalier ej är särskilt populära bland oss svenskar så lär det inte bli bättre av hennes påhopp på folkgruppen svenskar.
  Fortsätter Bilan så kan hon ju råka hamna under just en sådan.

 6. antagligen är det en önskan om att slödder som är arbetsskygga vill ha betalt för någontin som dom sbsolut inte skall ha

 7. Somalia är brunhetens högborg! När ska de börja försörja vita med bidrag och kränkthetsersättningar?

 8. Vithetens högborg?! Tja, det brukar ju vara ”vithet” som gäller i länder där det faller snö, som täcker hela landskapet och inte bara topparna på en bergskedja. Det brukar ju också vara vithet som gäller där bortåt 100% av befolkningen (och den i omgivande länder) varit vit-skära sedan ett antal tusen år tillbaka. Men så synd att vi inte utrotar oss själva så att stackars Bilan Osman kan glädja sig åt att slippa leva i ett ”vitt” samhälle. Passar inte Sverige så är det bara att dra, finns fullt av länder på jorden där man slipper vitheten.
  Bilan Osman borde ta sig en tankeställare över sitt eget inre och undra varför hon 1) klagar på att leva i ett s.k. vitt land 2) fortfarande stannar kvar i detta helvete. Om jag själv upplevde min tillvaro så fruktansvärd hade jag åtminstone gjort ett försök att lämna den plats jag lever på.
  Men kanske är förklaringen bara så enkel att hon lever på att provocera, både i sitt eget inre samt den intäkt det ger ekonomiskt att skriva hatartiklar om detta förfärliga land och dess fruktansvärda befolkning.

  • Om vitheten inte varit dominerande i Sverige, så hade Bilan inte velat leva här. Det är ju trots allt de vitas skatteproducerande arbeten som försörjer henne och hennes landsmän.

 9. Ja, det är en högst teoretisk modell som bygger på synen om maktordning i västerländska samhällen.
  Tittar man på afrikanska länder med samma tankegångar i den modellen så borde alla hysteriska vänstermänniskor få hicka. De har dessutom varit fria från europeiskt inflytande länge och borde ha de drömsamhällen de kan skapa och som de vita slagit sönder enligt synen på kolonialismen.

  Det börjar gå för långt för nu!

  • Det är sånt som de allra svagaste ”forskarna” får syssla med på universiteten. Ofta rör det sig om en liten fjant som inte skulle kara sig i livet om det inte vore för ”forskar”jobbet.

 10. Intersektionalitet är sådant vi gravt utvecklingsstörda så kallade myndighetspersoner håller på och leker med på betald arbetstid (betald av skattebetalarna). Vi saknar hjärna och leker därför gärna med struntsaker istället för att producera något värdefullt. Syftet med att ha så många utvecklingsstörda myndighetspersoner i Sverige är att bryta ned landet. Eftersom vi är så utvecklingsstörda förstår vi inte ens vad som händer, än mindre vår egen roll – då är det trevligt med intersektionalitet och andra saker…

 11. Kulturkomplex kallas det . Svänger sig med massa uttryck för att dölja bildningskomplexet . Värsta sortens snobberi.
  Lycka till i din Ankdamm , Bilan .

  • Det kallas med ett annat ”nysvenskt” namn för, ”s y s t e m r e l e v a n t”….

  • Varför svarar du Bilan här inne. Tror du hon är här och läser dina/era svar? Gå in på Twitter och svara henne där i stället. Annars är ditt svar som en fis i en orkanvind.

Kommentera