Det finns en orsak till att de inte stannar i Rumänien och söker asyl


INVANDRING. Socialdemokraten och invandringsministern Mattias Tesfaye har varit med på bloggen flera gånger om sin kamp mot islam och asylinvandring. Mattias Tesfaye (S) kallar sig också utvandringsminister och säger att kampen mot islam handlar om välfärdsstatens överlevnad.

Mattias Tesfaye, socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring.

Ett mer humant asylsystem och färre flyktingar som får tillgång till Danmarks välfärdssystem. Det är S-regeringens huvudargument till att flytta asylprocessen till ett land utanför Europa. Det finns ju en orsak till att de inte stannar i Rumänien och söker asyl, sade invandringsminister Mattias Tesfaye (S) tidigare i våras.

Under dagen ska det danska parlamentet återigen debattera S-regeringens lagförslag om att flytta Danmarks asylprocess till ett land utanför Europa. På torsdag väntar omröstning om förslaget, som bland annat har fått kritik för att sakna detaljer.

Socialdemokratiet hävdar att deras modell skulle laga ett asylsystem som är trasigt. – Det är ett nytt asylsystem som ska bidra till att färre söker asyl i Danmark, att färre flyktingar och migranter drunknar i Medelhavet och att färre människor utsätts för övergrepp på migrationsrutterna, sade invandrings- och integrationsministern Mattias Tesfaye (S) när regeringens lagförslag debatterades i folketinget för första gången i början av maj.

Han sade även att det nya asylsystemet skulle bryta både flyktingars och andra migranters incitament till att ta sig till “välfärdssamhällen” i Europa.

-Pettersson säger att det nuvarande asylsystem borde avskaffas, det fungerar inte, men följde våra politiker FN:s flyktingkonvention skulle det fungera.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Det finns en orsak till att de inte stannar i Rumänien och söker asyl

 • Lellego

  MSM har kanske fattat och nu lägger dimridåer kring Danmark, eller inte.
  I Danmark skall det nu röstas om ny asylhantering som skall ske i Afrika. Alla som kommer till dansk gräns och söker asyl skall skickas till Afrika för utredning.
  Vad ploppar då upp i MSM. Jo en gammal känd spionerihistoria där Danmark fungerar som mellanhand. Denna blåses nu upp ti ofantliga proportioner.
  Syftet är att sätta press på Danmark på flera fronter.

  Snygg asymmetrisk metod och hantering 🙂

  Gilla

 • grebom5

  Oh hiande mej, hur många konventioner kommer då Danmark att bryta emot?
  Den frågan ställs först av alla inom våran den s.k. regeringen den nästa blir ”är det verkligen socialdemokrater som styr i vårt grannland?”
  Svaret på deras sista fråga är ”det finns mer kvar av den ideologi i Danmark än vad som finns i Sverige där är det numera bara flum á la MP.”

  Gilla

 • Kent

  Heja Danmark ni visar vägen.
  I september 2022 så följer vi efter om vi har tur.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Så skulle vi kunna ha det i Sverige också om inte det där djävla Miljöpartiet tillåtits ha så stort inflytande över politiken med sina 4 %.
  Vart tog demokratin vägen?????

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: