Terrorist ihjälskjuten efter knivdåd mot polis i Frankrike

TERRORISM. En man som knivhögg en kvinnlig polis vid en polisstation i La Chapelle-sur-Erdre i Frankrike på fredagen har avlidit sedan han skjutits i en skottväxling med polis. Dådet inträffade nära staden Nantes i västra delen av landet.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Terroristen hade stulit den knivhuggna polisens tjänstevapen. Hon vårdas på sjukhus för allvarliga, men inte livshotande, skador.

Enligt inrikesdepartementet stod angriparen på myndigheternas övervakningslista för potentiella terrorister. Han uppges ha utvecklat en extremislamistisk livsåskådning i samband med avtjänandet av ett fängelsestraff för grov stöld.

Enligt en källa med insyn i utredningen av attacken led mannen också av psykiskaproblem, och motivet till attacken är ännu inte utredd.

France Bleu…

-Pettersson misstänker att ingen aktiv islamist kan vara frisk, så frågan är om islam gör människor sjuka eller om de sjuka blir muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “Terrorist ihjälskjuten efter knivdåd mot polis i Frankrike

  1. Undra när folk ska fatta att det enda sättet slippa från sådant är att skuta dom först innan de hinner gå till attack

Kommentera