Man knivhuggen till döds i Stockholm


VÅLDSVÅGEN. En man i 25-års åldern knivhöggs till döds i centrala Stockholm under fredagskvällen, rapporterar Polisen. Ytterligare en person är skadad, skadeläge okänt.

Västermalmsgallerian på Kungsholmen. Foto: Udo Schröter CC BY

Polisen larmades till Västermalmsgallerian på Kungsholmen vid 20-tiden på fredagskvällen. Enligt uppgifter till tidningen ska den döda mannen ha fått flera knivhugg i överkroppen. Den andra mannen ska enligt uppgifterna ha skadats när han försökte stoppa attacken.

Ingen person är gripen och polisen söker nu efter en eller flera gärningsmän. Flera personer sågs lämna platsen efter händelsen, som rubriceras som mord och mordförsök.

-Pettersson säger att det har även viftats med knivar i Göteborg, Malmö, Kalmar och troligen på fler ställen i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Man knivhuggen till döds i Stockholm

 • mio

  Det var riktig läskig att mannen dog av flera kniv hugg och gärningsmän är på frifot. Jag var så rädd då jobbar jag i Kungsholmen

  Gilla

 • Inger

  Nu är det dags för BRÅ att börja föra statistik över knivmorden i Sverige.

  Gilla

 • Tosse

  Jag åkte förbi där precis efter och det var 15 polisbilar just där i hörnet och jag undrade vad de gjorde. Jag trodde det var en kontroll av bilister men då borde de bara vara poliser på ena gatan. Jag bor här. Invandringens effekter är nu fullt visuella även för mig som skötsam svensk som bor bredvid andra skötsamma svenskar.

  Vidrigt.

  Gillad av 2 personer

 • Anderssonskan

  Allmänheten kan vara lugn . De kommer inte att drabbas , enligt de som ställt till det .
  Skönt då kan vi andas ut .

  Gillad av 3 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: