Man knivhuggen till döds i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En man i 25-års åldern knivhöggs till döds i centrala Stockholm under fredagskvällen, rapporterar Polisen. Ytterligare en person är skadad, skadeläge okänt.

Västermalmsgallerian på Kungsholmen. Foto: Udo Schröter CC BY

Polisen larmades till Västermalmsgallerian på Kungsholmen vid 20-tiden på fredagskvällen. Enligt uppgifter till tidningen ska den döda mannen ha fått flera knivhugg i överkroppen. Den andra mannen ska enligt uppgifterna ha skadats när han försökte stoppa attacken.

Ingen person är gripen och polisen söker nu efter en eller flera gärningsmän. Flera personer sågs lämna platsen efter händelsen, som rubriceras som mord och mordförsök.

-Pettersson säger att det har även viftats med knivar i Göteborg, Malmö, Kalmar och troligen på fler ställen i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Man knivhuggen till döds i Stockholm

  1. Det var riktig läskig att mannen dog av flera kniv hugg och gärningsmän är på frifot. Jag var så rädd då jobbar jag i Kungsholmen

  2. Allmänheten kan vara lugn . De kommer inte att drabbas , enligt de som ställt till det .
    Skönt då kan vi andas ut .

Kommentera