Klimatkatastrofen på Grönland fortsätter

I förrgår, 25/5 snöade det rekordmycket, klimatkatastrofalt, mycket. LÄNK

Men men, igår, 26/5 snöade det ändå mer, ja så mycket har det aldrig snöat på Grönland tidigare, i alla fall inte sedan 1981. Så klimatkatastrofalt mycket att Danskarnas diagram inte räckte till, 25/5 rammade det ned 7,355 GigaTon, vilket var klimatkatastrofrekordmycket. Igår 26/5 ramlade det ned 70% mer, 12,471 gigaton snö. Danskarnas diagram går bara till 12 Gigaton. Detta klimatskrämmande rekord, är inte bara för Maj månad, utan för alla månader, sedan mätningarna startade 1981.

9 thoughts on “Klimatkatastrofen på Grönland fortsätter

 1. Snart vänder klimatskrikorna på kappan och säger att vi kommer få en ny istid… kommer någon att tro dem då?
  Om det blir kallare, vad ska människan göra åt det? Förändra vad ModerNatur bestämt är nog svårt, speciellt när människor inte klarar av att samarbeta. Politiker bryr sig bara om sig själva och sina egna pengar, undrar vad de ska ha pengarna till när de själva blir isblock. Mellanösternfolk vill bara döda sina fiender, undrar hur de skulle döda snö? Om det skulle bli en ny istid, skulle människor överleva då?
  Jag tror inte det finns något att oroa sig för angående klimatet. Det har funnits klimat på jorden i mijarder år och det kommer nog att finnas det i några miljarder år till…

 2. å katastrofen är här kalla genast in Greta gris hon måste förklara vad forskarna menar..
  ( ja förutom anslagen till forskaren)

 3. Ja,det ser inte bra ut !
  Kullkastar ju alla “vetenskapsmännens” o. Gretas prognoser.
  Har anat sedan en tid tillbaka,att något inte stämmer med “experternas” utlovade klimatuppvärmning. 😉
  Den tyska väderleksexperten som åkte till Azorerna,för att kolla om Golfströmmen ändrat riktning,verkar allt mer osäker o kommer dagligen med nya förklaringar,varför vår-värmen uteblir.
  Fortsätter detta börjar t.o.m. Stenbock befara,att vattenståndet i Sundet kan stiga !

Kommentera