M-topp vill regera med SD

VALET 2022. Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp, anser att M, KD och SD bör gå till val på att bilda regering ihop, rapporterar Dagens Nyheter.

Christian Sonesson. Pressbild Staffanstorps kommun

Sonesson menar att det inte längre finns någon avgörande fråga som delar partierna, då flyktingpolitiken numera är snarlik och SD har backat i EU-frågan. – Jag tror inte att steget är så stort. Partierna är generellt rätt synkade sakpolitiskt, säger Sonesson.

Soneson fick kritik av M-ledningen här han inledde ett kommunsamarbete med SD 2018

-Pettersson menar att Christian Sonesson troligen är ett bättre alternativ för moderaterna och Sverige än Ulf Kristersson.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “M-topp vill regera med SD

 1. M har gort bort sig så att frågan är om man vågar rösta på dom. kd är faktiskt ett bättre alternativ .
  den stora frågan i dag är var går gränsen mellan höger och vänster. dessa så kallade högerparti har ju fyllnat till alldeles otroligt efter senaste valet

 2. Ska M få några röster i valet måste de byta ut syltryggen Kristersson och då gärna mot Christian Sonesson som läge visat att han är en politiker med stark ryggrad. M kan även ta med Bali på någon framstående position.

  • Instämmermenar att Christian Sonesson troligen är ett bättre alternativ och ett större.

   • Troiigen?
    Är ju inte åtalad för bedrägeri mot huvudman.

Kommentera