Minska invandringen för en bättre skola


INVANDRING. Sverige lider av stora integrationsproblem vilket inte minst påverkar den svenska skolan negativt, skriver moderaterna Kristina Axén Olin och Maria Malmer Stenergard i Expressen.

”Utrikesfödda elever presterar generellt betydligt sämre än svenska elever och skillnaderna mellan grupperna ökar”, kan man läsa i debattartikeln.

Axén Olin och Malmer Stenergard skriver vidare att för att barn ska få samma möjlighet att forma sin egen framtid krävs minskad invandring och ”omfattande insatser för en fungerande integration”. Samtidigt anklagar man regeringen för att göra det motsatta.

-Pettersson säger att nu är damerna på rätt spår men hoppas de tänker ett varv till

 • Minskad invandring – en bättre skola
 • Minskad invandring – lägre brottslighet
 • Minskad invandring – lägre arbetslöshet
 • Minskad invandring – lägre utgifter för stat och kommun

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo fint osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Minska invandringen för en bättre skola

 • Robert

  Som det skrivits tidigare, fan vad man blir less på moderater som suttit med landsförrädare ruinsvält och hållit käften.
  Detta är sagt i åtminstone 20 år av vettiga personer.
  Ännu ljugande moderater, inget att se.
  Cirkulera

  Gilla

 • Niklas R

  För de som snackar om marknadshyror idag bland de liberala så har jag ett förslag.
  Kasta ut 2 000 000 utlänningar som inte har här att göra så kan vi diskutera marknadshyror efter det.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Dessa två damer skriver vad SD sagt i många år. Stoppa invandringen, skicka tillbaka fler och se till att de som blir kvar slussas in ii samhället. Undervisning i ämnet samhällskunskap borde vara obligatorisk så idioterna inte kan säga att vi visste inte att det var förbjudet att våldta en kvinna.

  Gilla

 • Lellego

  Lita inte på moderater. De bär minst lika stor skuld som sex andra partier, för att det ser ut som det gör. Kappvändare är det minsta man kan säga om dem. Alla deras sk ”förslag” har tidigare lagts fram SD och då var M mot dem.
  Gå inte på detta trams. Kör på originalet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: