”Vi är inte där än, där vi kan avskaffa begreppen man och kvinna”

INRIKES. Annika Strandhäll (S) var socialförsäkringsminister när hennes sambo tog sitt liv. Hon trodde att hon skulle vara tillbaka efter en vecka – men upplevde sig till slut tvungen att avgå, för familjens skull.

Sorgeåret har gått.

Nu står hon mitt i debatten om mäns våld mot kvinnor – och om hur kön ska benämnas.

– Vi är inte där än, där vi kan avskaffa begreppen man och kvinna, säger Strandhäll, enligt Dagens Nyheter, tyvärr fortsätter artikeln bakom betalvägg…

-Pettersson minns min farsa som då och då sa att mycket ska man höra innan öron trillar av. Annika Strandhäll är på den nivån…”Vi är inte där än…”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “”Vi är inte där än, där vi kan avskaffa begreppen man och kvinna”

 1. Det är bra om PK-folket avvecklar man och kvinna. Då lär inga nya dårar födas?

 2. Hon kommer starta ett inbördes krig mellan män och kvinnor eller hen och hen
  Har de ej mer att fundera över i socialdemokraterna kan de lägga ner allt, för folket vill ha riktig handling
  Ingen flower power/ MP flum som drar ned landet i ren idioti och skämmer ut oss totalt inför resten av världen.

 3. Allt oviktigt är numera det viktigaste medans problemen göms och alla försöker glömma sina tillkortakommanden.
  Ni kanske undrar vilka jag åsyftar?
  De som anser sig PK naturligtvis, utan att förstå det leder oss djupare och djupare ner i den nivån förr DDR och nu Belarus, Nordkorea, Kina mm.

  Det är dags för oss alla att ta upp den sång socialisterna en gång sjöng men nu har glömt innebörden i, ”Det dånar uti rättens krater…..I höjden räddarn vi ej hälsa,
  ej gudar, furstar stå oss bi,
  nej, själva vilja vi oss frälsa,
  och samfälld skall vår räddning bli”

 4. Det är bara dåraktiga politiker som försöker avskaffa
  självklarheter, undra vad hon kallar typen hon är sambo med nu??
  För där kan jag hålla ned henne, någon Man är han inte.

 5. Hur ska vi nu göra med Mors och Farsdag ? Det måste omedelbart plockas bort ur almanackan ! Det definierar ju 2 olika kön ! Vi måste ändra på detta genast så ingen som inte vet vad dom har mellan benen känner sig kränkt !

 6. Jag är gentleman och håller alltid upp dörren, även om det kommer en kvinna bakom, men trippar hon vidare utan att ta emot dörren får hon den på näsan.

 7. Då ska det inte vara någon skillnad inom tex kriminalvården , sporten eller omklädningsrum heller….

  Inkvotering, feminism, genus, löneskillnader mm ska kastas på soptippen…

  Jag läste en jobbannons så sent som idag där de skrev att de gärna ser kvinnliga sökande…
  Det måste vara rent kriminellt?
  Tänk om dom skrev att de helst ser manliga sökanden…..?

 8. Gentlemännen försvann med feminismen
  Medmänskligheten försvann med mångkulturen,
  men sossarna vill ha mer

 9. Hon har aldrig haft ett ”vanligt jobb genom hela sitt liv” ändå står psykfallet i ”arbetarklass t-shirt” och talar om för andra hur det ska vara.

 10. När jag gick i skolan hade man Plancher för lära sig bokstäver kommer ihåg vissa än i dag Mor är rar M Far Ror Zig Zag Z var väl en huggorm och Xylofon var X men det jag menar är Far och Mor vem skulle komma på tanken börja ändra Genusbegrepp Hen ror? Hen är Rar?? viken idioti

 11. Förr i tiden la Spanien oändliga resurser på att fastställa antalet änglar som passar på ett nålspets, resten av Europa gick in i upplysningstiden, naturvetenskapliga framsteg och de första små stegen mot industrialismen.

  Nu lägger våra universitet löjligt stor möda på kvasivetenskap medan resten av världen drar ifrån.

 12. När alla är lika galna som Annika Strandhäll då är det ute med Sverige definitivt.
  Hon är så pass gammal har legat med ett antal män och fött barn har hon inte märkt att det finns skillnader så är det bara att konstatera faktum. Hon är korkad bortom all räddning.

 13. Jag håller med Eddie Råbock, alias Mohamed Omar, som skriver, citat: ”jag blir kränkt när jag i strid mot mitt förnuft och mitt samvete, mer eller mindre tvingas, att låtsas att det till exempel är en kvinna jag har framför mig, när det i själva verket är en man.”

  Mohamed Omar skriver om Vårdguiden, som ger rådet till personalen att undvika ordet kvinna:

  ”Där är vi alltså nu. I de lättkränkta dårarnas våld. Sedan när blev vårdens uppgift att underblåsa människors vanföreställningar? Borde inte vård och medicin vara områden som styrs av rationalitet och vetenskap? Ska nu ordet kvinna tabubeläggas på samma sätt ”n-ordet”? Förr var en man som hävdade att han var kvinna knasig. Nu är det du, om du vägrar att kalla denne man kvinna, som är sjuk. Jag tvingas – under hot om bli uthängd, sparkad från jobbet etc – hyckla och spela med i ett spel som jag inte vill vara med i, och som jag uppfattar som absurt och oförnuftigt. Det klassiska uppslagsverket Nordisk familjebok definierar en kvinna som en ”vuxen människa af honkön”. Det är en definition som står sig än. Inget har förändrats i människans biologi sedan dess.”

  Läs gärna hela Mohamed Omars artikel: ”Jag vägrar att spela galen”:
  https://detgodasamhallet.com/2021/05/09/mohamed-omar-jag-vagrar-att-spela-galen/#more-44210

Kommentera