Anlagd storbrand hos Willys i Borås

BROTTSLIGHET. En omfattande, anlagd brand härjar i Willys livsmedelsbutik strax norr om centrala Borås. Det brinner i byggnadens tak och folk i området varnas för den kraftiga röken. Larmet kom strax före klockan 23 på fredagskvällen och branden tilltog kraftigt i styrka under natten. Till en början bolmade rök ut från byggnaden och efter några timmar tog sig öppna lågor igenom taket.

Willys butik på Ålgårdsvägen i Borås innan det brann.

I ett så kallat VMA, viktigt meddelande till allmänheten, uppmanar räddningsledaren alla i området att hålla sig inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Det brinner i ett så kallat höglager, vilket försvårar räddningsarbetet ytterligare. Räddningstjänsten försöker släcka utifrån och bedömer att branden för närvarande är under kontroll.

Ett större område runt byggnaden är avspärrat. Polisen misstänker att eldsvådan kan vara anlagd och utreder den som mordbrand.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats i branden, men parkeringen fick utrymmas eftersom det pågick en bilträff med motorburen ungdom och det var mycket folk i området.

P4 Sjuhärad

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Anlagd storbrand hos Willys i Borås

  1. Någon som inte fick hämta mat gratis, det vi normalt kallar stöld, blev sur och hämnades..
    Vilka är så fostrade via kultur och omgivning? Tips till Polisen.

  2. Vi har mest skogsbränder mest skolbränder mest bilbränder av våra Nordiska länder säkert oxså våra Europesiska grannar man kan ju undra hur det kommer sig?
    som någon skrev försäkringspremien kommer inte bli kul i framtiden

  3. Vi vet vem det är som brukar tända på och elda i Sverige. SVT och gammelmedia mörkar som vanligt och skriver ex att det är svensk man i 30-årsåldern. Vi vet sedan gammalt att alla som åker tunnelbana i Stockholm är svenskar, enl PK.

  4. Så spännande kulturberikning!
    😠

    Willys ligger i nära anslutning till ett NO-GO område, Norrby…ett av dessa NO-GO zoner, de som Stefan Löfven säger, att de inte finns.

    (Dessa ständiga ljug, förnedring och spott i ansiktet av Socialdemokraterna.)

    Enligt brandmän så har elden startats på flera ställen samtidigt i affären…ALLTSÅ ANLAGD !!!

    Vill DU ha mer av denna kulturberikning ?
    Eller vill DU ha inte ha denna kulturberikning ?

    DET ÄR DU SOM KOMMER FÅ BETALA DENNA BRAND, GENOM HÖGRE PREMIE AV DINA FÖRSÄKRINGAR.

    VAL 2022
    Bort med landsförrädarna och terror.
    Rösta FÖR SVERIGE 🇸🇪

Kommentera