Stora barriärrevet klarar sig bra


Det Stora Barriärrevet, brukar ju klimathysteriker påstå,att det pga ”den katastrofala globala uppvärmningen”. är på dekis o i en nära framtid helt förstört och sjunka i havet! Marinbiologen Walter Starck har tittat på verkligheten, istället för datormodeller!

Varje år i över ett halvt sekel har ”experter” förklarat att Stora barriärrevet står inför farliga hot och till och med omedelbar förstörelse. Trots att flera miljoner besökare till Reef förtrollas av dess skönhet och förundran som de har sett och en 100 procent rekord av misslyckade profetior från Reef alarmister, fortsätter de vanliga nyhetsmedierna att rapportera varje senaste ”hot” med obestridlig trovärdighet. Denna fruktansvärda publicitet har upprätthållit en lokal industri som genererar ett flöde av mer än 100 miljoner dollar i skattebetalarnas pengar varje år som ägnas åt att hitta, främja och undersöka de påstådda hoten.

Läs mer HÄR


11 responses to “Stora barriärrevet klarar sig bra

 • Rädd

  Olja, kol, atomkraft, havets vattenhöjning och att isen riskerar smälta, är inget farligt.
  Farlig är Greta. Farliga är utlänningar, farlig är islam. Farligt eller otrevligt är genustrams, pride, modern konst, arbetarrörelsen, vaccinationer, globalister(vad är det), Soros, romer, vänstern(nästan hela Europa och Nordamerika styrs av vänstern).
  Synd är: att chokladbollar inte får kallas sitt riktiga namn. Och att svenskarna är så osmarta, endast sudaneser är smartare.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja då får vi bara hoppas,att inte det ”Isberget” stort som hela Mallorca, krockar med revet !!
  Vi äldre minns från skolåren att det fanns två tidningar för oss små,på den tiden. Minns den ena hette ”Kamratposten” o. den andra var väl ”Spara o Slösa ”,eller vad den hette…
  I dag är hela Abzurdistan fyllda med sådana alster,som kallas X-pressen.DN,SDS, o.s.v.
  Skillnaden är att dessa sagoskrifter läser de äldre,och betalar dessutom dyra pengar för deras sagor !

  Gilla

  • Jenny Ek (wadyr)

   Men du kan ju inte jämföra ”spara och slösa” med dagens sagotidningar… dåtidens barntidningar lärde barn (iaf mig) massa nyttigheter. Jag ville absolut inte vara som ”slösa” 😊. Dagens sagotidningar lär ingen något ( /nå’gott)…😉

   Gilla

 • Lellego

  Dom får väl berätta. Hur skall KLIMATET (även vädret) se ut för att det skall vara hållbart? Berätta, för fasen…… Med vilket KLIMAT är ”klimatprästerna” nöjda?

  (Svaret är förmodligen – aldrig. Maten på deras bord försvinner ju i så fall.)

  Gilla

 • Plurikus

  Det finns australiska politiker som rest ut för att kolla på ”förstörelsen” av Stora Barriärrevet, men bara hittat tre små områden där det är blekt och delvis dött. resten prunkade under vattenytan. Dessa rapporter var dock något som sipprade ut ytterst sparsamt.
  Ang SvT och deras naturprogram (minst ett varje kväll) så finns det inte ett program utan att man tjatar om ”klimatförändringen” oavsett om det blir för varmt eller kallt, öknarna breder ut sig eller försvinner, vattnet stiger eller sjunker, regnar eller är torrt. ALLT är klimatförändringar. Detta sägs även för gamla program som kördes för över 10 års sedan (repriserna duggar tätt) men där man modifierat berättartexten.

  Gilla

 • ruben

  Är det så illa att klimathotet har blivit en speciell form av härskarteknik mot skattebetalare?

  Gilla

 • Olof.p

  Dock har det varit ganska tyst denna kalla vår från Greta och de andra klimathysterikerna.
  Jag säger det igen, varför ska vi som bor i ett av världens kallaste länder bekymra oss om global uppvärmning? Det vore mer trovärdigt om afrikanerna opponerade sig, men dom verkar inte bry sig.

  Gilla

  • Jenny Ek (wadyr)

   Men olof.p afrikanerna kan inte heller bry sig för de sitter i sverige med soc.bidrag och fryser… de hoppas på gretas uppvärmning så de slipper frysa 😉

   Gilla

 • Lellego

  SVT senaste drive i Aktuellt saknar motstycke i att vara tendensiös. Att det får sändas helt oemotsagt av riktiga forskare har man vant sig vid.
  Men det kommer inte glömmas.

  (Allt kan gå åt helvete med ”rätt” antaganden.)

  Gilla

  • yup

   För 10 år sedan hade SVTs nyhetsprogram det dagliga cancerlarmet. Om det inte var chips så var det överkonsumtion av vatten, flera flaskor vin om dagen blev till ”vin orsakar cancer” osv. Nu är det dagens klimathot istället med lokal översvämning i Arvika, tropiska stormar, kalvande isberg, invaderande jätteostron, tidig tromb i Båstad osv.

   Gilla

  • turrim

   Det är vi skattebetalare som avlönar klimatsekten som tagit över SVT/SR. Tystnad från dem som vi avlönar för att se till att statsmedia är neutralt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: