Hanif Bali blev av med körkortet

INRIKES. Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har förlorat körkortet efter att ha kört för fort. På Twitter skriver politikern att han körde 124 kilometer i timmen på 90-väg och att det nu blir ”kommunalt en månad framåt”. ”Dumt och finns inga ursäkter såklart”, kommenterar Bali också.

Hanif Bali, pressbild

Bali säger att det här är första gången som han förlorar körkortet. Tidigare i vår blev det klart att Bali tillsammans med tidigare S-politikern Jan Emmanuel Johansson ska göra ett motorprogram för nättidningen Bulletin.

-Pettersson har kört för fort någon gång men aldrig blivit av med körkortet…

Hanif Bali försökte också med vänsterblivna argument ”Jag försökte övertygande påstå att jag körde i 80 km/h om man korrigerade för socioekonomiska faktorer då jag är flykting och identifierar mig som homosexuell kvinna som bytt kön till man men polisen köpte inte det”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Hanif Bali blev av med körkortet

 1. Hanif Bali har nyligen flyttat till Åkersberga och är mer beroende av bil nu.

 2. Rätt kul faktiskt…
  Personligen gillar jag inte moderaterna över lag men bali brukar ha rätt ok kommentarer. Så även denna gång… fast bor man så man kan åka kommunalt, varför över huvudtaget ha körkort då?
  ( jag undrar hur många bussar som kör förbi Petterssons bostad som exempel)

 3. ja det var bra då kanse man soiper höra den idioten skrika fler poliser…det är ingen bra ide att skapa flera poliser om man vill bli av med sjutningar och sprängningar…
  om man skall lösa ett alvarligt peoblem i Sverige så måste man backa görom och gör rätt avhys muslimer från 20 år tillbaka……flera poliser innebär att man fiskar torsk och förutom pulo är der polisen som åker dit
  en ontressant fråga vem bestämer vad polisen skall syssla med det är ju ingen normal person

  • Ja jävlar, det finns rättstavningsprogram som understryker felstavade ord. Lita på den nästa gång.

 4. Låg i 140 innan Gränna efter Jerusalem, blev omkörd av en SUV i över 200, det kändes i bilen när den gungade till för några månade sen.

  Efter 16:00 är det fri fart, för de har inte råd med övertid eller de är få på vägen eller obefintliga.
  Fartkameror fungerar inte vid regn/snöfall eller dimma så stå på bara.
  Oftast de som är ouppmärksamma som skapar olyckor och inte blinkar vid omkörning m.m..
  Vissa kan ligga i flera km i vänsterfilen och inte bry sig om att fler vill köra om, ta innerfilen så de vaknar?
  Har dashcam så kan lägga upp hur mycket som helst om vad som händer på vägarna när folk såsar vid ratten.

  De som är bäst på vägarna är långtradare som för det mesta har full koll på trafiken…..
  Full fart spar tid.
  Nu blir det några tummar ner……..eller fler 🙂

  Trevlig helg på er…

  • utan att ha åsikter om hanmebalen tycker och gör ..
   så bör man fundera på vad polisen gör..ä det verkligen lämpligt att polisen takaserar bilister när man hittar någon sjuten varje dag

 5. Hanif Bali en blådåre i trafiken…kommunisterna tycker han är en blå dåre i politiken.

 6. Det märkliga är att politiker lyckas med detta ofta. Vi andra ser aldrig en fartkontroll (mer än uppsatta kameror med övertydliga varningsskyltar). Samma gäller rattfylla, politiker åker dit för jämnan och vi andra har aldrig sett en kontroll.

 7. Så poliserna är transofobiska främlingsfientliga nazistrasister också eftersom de inte gick helt och hållet på offret för den strukturella rasismen i Sveriges version av händelserna.
  Nu får vänsterpöbeln kräva ett rafs och rättarting av polischefen för region Stockholm.

 8. Jag mötte en sportbil häromdagen, som garanterat körde över 150 på 60-väg. Jag trodde först det var polisjakt. Det var var alltför brutalt och hänsynslöst. Hade jag då haft telefonen till hands hade jag ringt polis och meddelat. Visst har man kört för fort ibland men aldrig förlorat körkortet tack och lov.

Kommentera