”Varför låter vi kriminella invandrare vara kvar i vårt land?”


INVANDRING. Sju oskyldiga människor blev knivhuggna och höll på att dö i Vetlanda på grund av regeringens flathet. Vetlanda-afghanen Tamim Sultani skulle inte ha varit i Sverige. Det skulle inte terroristen på Drottninggatan Rakhmat Akilov och tusentals andra heller ha varit. Socialdemokraternas nonchalans är förödande för Sverige. Söndagen den 11 september 2022 är det val.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “”Varför låter vi kriminella invandrare vara kvar i vårt land?”

 • Basse Bengroth

  Söndagen den 11 September 2022 så glömmer svensken alla problem med massinvandringen.

  De enda tankar som far genom hans hjärna är ”Ådalen -31” och ”Säldöden 1988” så det blir en röst på S eller MP som vanligt.

  Skulle han mot förmodan minnas något av mer aktuella händelser så kanske, kankse det blir en röst på L för i juni 2022 har L kommit med sitt traditionella utspel om ”språktester för medborgarskap”.

  Gilla

 • G Nordström

  Beror dels på att de satt en person som utan förstånd som ledare Har heller ingen aning om nådot utan blir enbart tillsagd
  Säg bara
  Vi måste följa konventionerna

  Gilla

 • Kungen

  Därför att det är IDIOTER som styr landet. 👎👎

  Gilla

 • Sala

  Varför inte skicka frågan till befolkningen på Södermalm Stockholm. De vet ju bäst av alla på hela jorden Kanske för att de är så goda och toleranta mot allah.

  Gilla

 • Oslo

  Sverige följer ju inte Dublinförordningen, att man söker asyl i Första säkra land och det är Inte Sverige Flyktingar kommer till först.
  Sverige skiter Fullständigt i Dublinförordningen som dom själva skrivit under.

  Gillad av 1 person

  • Basse Bengroth

   Problemet är att Europadomstolen (som inte har något med EU att göra) till stor del har satt Dublinförordningen ur spel genom att förbjuda avvisningar till Grekland som väldigt ofta är ”första land”.

   Dublinförordningen innehåller inte heller något om att något annat land då skulle kunna räknas som första land istället.

   Sverige bryter dessutom inte mot Dublinförordningen genom att frivilligt pröva asylansökningar från sådana som skulle kunna återförvisas. Det är fullt tillåtet enligt förordningen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: