Svårt misshandlad man hittad i Malmö, akuten avspärrad

VÅLDSVÅGEN. En man har misshandlats grovt utomhus i ett bostadsområde under tisdagskvällen i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. När första polispatrullen anlände till platsen fattade de beslut om att den skadade mannen genast behövde sjukhusvård och körde därför mannen till sjukhuset med polisbil.

Pressbild

Ett större område har spärrats av och polisen och de håller förhör med vittnen på platsen. Akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö (SUS Malmö) är avspärrad med stöd av polislag § 24 för säkerställande av att sjukvårdens verksamhet kan fortgå utan störningar. Avspärrningen gäller inte för patienter som söker vård på akutmottagningen.

– Vi har fog att misstänka eventuella ordningsstörningar vid sjukhuset, säger Rickard Lundqvist.

Eventuellt kan fler platser komma att spärras av. Händelsen rubriceras som försök till mord.

Polisen har i nuläget inga uppgifter om mannens skadeläge.

– Det är en fråga för sjukvårdspersonalen. Men mannen hade inte skottskador, säger Rickard Lundqvist.

-Pettersson undrar vad det kan vara för folk när akuten behöver spärras av…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Svårt misshandlad man hittad i Malmö, akuten avspärrad

  1. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    I lägen som Polisen misstänker kan uppstå som beskrivits skulle naturligtvis Polisen ha rätt att utdela bötesbelopp där och då. Varje bot skulle vara försedd med text i minsta möjliga format ”Om böterna ej kommit myndigheten till godo före xx datum så blir utvisning ur riket på livstid följden.”
    Bara för att ruska om i de onämnbaras led.

  2. Behöver herr Pettersson verkligen undra det? Jag tvivlar på det…
    Men jag tror att malmös problem är enda anledningen till att Danmark inte vill ha skåne😉…
    Jag önskar att de hade samma sorts kommunledning som vi har i ”min” konmun. Då hade de nog inte haft samma problem…

  3. Är det regeringens förtjänstfulla raketforskare man måste spärra av akuten för? Det verkar inte vara en siffra rätt i regeringens Sverigefientliga invandrarpolitik. Hur kan väljarna acceptera denna djävla kaos.

KommenteraAvbryt svar