Ingenting nytt i dagens Sverige


VÅLDSVÅGEN. Ett stort antal anlagda bilbränder rasade igår natt i Eskilstuna, även polishuset var ett av målen för den koordinerade attacken. Detta avskyvärda illdåd är tyvärr ingenting nytt i dagens Sverige. Stefan Löfven har snart varit statsminister i sju år och fortfarande har inte regeringen lyckats få stopp på dessa, ofta samordnade attacker mot vårt samhälle.

Sverige behöver en ny ledning som med kraft kan slå tillbaka mot de våldsverkare som inte bara drabbar de enskilda bilägarna, utan även säkerheten och tryggheten hos alla våra medborgare. Det är uppenbart att Löfvens trötta regering inte besitter den kraften som behövs för att återuppbygga tryggheten i vårt land, skriver Jimmie Åkesson (SD) på Facebook.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Ingenting nytt i dagens Sverige

 • Peter de Mander

  Kommunen har sig själv att skylla… man importerade tusentals MENAmuslimer för att stort kunna fira att staden nått 100 000 invånare i neon… stadsdelar förvandlades från att varit ”normala” till att vara ”somalieland” (exempelvis fröslunda som nu utsatts för flertalet av bränderna) krig pågår mellan flera olika invandrargrupper… båtflyktingarnas ankomst till nyfors gav inte upphov till mer brott, asiater arbetar och sköter sig. Vad är det som är så svårt att förstå? Mena+islamism ger detta fenomen… Eskilstuna har sig själv att skylla och jag är glad att jag lämnade trots att jag en gång älskade staden.

  Gilla

 • messkalle

  Socialdemokratins grundpelare att först göra sin plikt för att få rätt gäller fortfarande.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Det finns bara några få lösningar för att undvika detta kaos och inferno, jag tror dock inte på att bygga fler fritidsgårdar. En lösning vore att internera och sedan deportera fortast möjligt. En annan lösning vore att öppna några saltgruvor och låta kaosgängen arbeta 16 timmar per dygn. En tredje lösning vore ju att ……………!

  Gilla

 • Michael Pettersson

  Jag misstänker att försäkringsbolagen knappast är roade av dessa bilbränder.

  Gillad av 1 person

  • folksam2010

   det klommer inte bli billigt att försäkra bilen i framtiden om man inte stävjar detta

   Gilla

   • Nils Dacke

    Eller så är det precis tvärtom, bilgrillning skapar arbete inom brandförsvaret och försäkringsbolagen vilket skapar nya skatter till staten som kan importera ytterligare bilgrillare. Notan skickas till bilägarna som ju ändå inte skall finnas enligt vänstern och miljöfascisterna. Det har då skapats en win/win situation……..!

    Gilla

 • Nulle.

  Regeringen bryr sig inte om inbördeskriget.
  Alla länder har en armé, sin egen eller någon annans.

  Gilla

 • turrim

  Vi får höra förbannade, ledsna och rädda eskilstunabor. Drabbade törs inte berätta för reportern av rädsla för repressalier.

  Bekymrade lokala poliser gissar på en teori och förstärker bevakningen av polishuset.

  Tystnad från regering och rikspolischef. Dagens Sverige där gerillan tar befälet som i Libanon.

  Gillad av 2 personer

 • Jenny Ek (wadyr)

  Eskilstuna; svenska israel/gaza?

  Gilla

 • Olof.p

  Arabpesten från Mellanöstern har drabbat Sverige. Mycket värre än Corona.

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfven (S) reagerar inte öht. Han säger inte ens det här längre …

  Bildkälla: Klipp från Aftonbladet år 2018

  Gillad av 2 personer

 • Snart fattigpensionär

  Att sätta en kommun och dess innevånare i skräck. Detta är ren terror. Hur länge skall det dröja innan makthavarna inser att det finns lagar att använda när främmande makt har för avsikt att styra ett annat lands lagar. När skall folket vakna och säga ifrån, det går inte låta dagens politiker bestämma över våra liv. Det kommer inte att sluta väl om det får fortgå. SVENSKA FOLKET SE TILL ATT VAKNA FÖR HELVETE. Alla som inte lever med bomull runt hjärnan, måste hjälpa till väcka upp det sovande folket.

  Gillad av 3 personer

  • folksam2010

   Morgan står ofta och skryter att dom höjt straffen för många brott ,men det spelar ju föga roll när åklagare dömmer i det lägre spannet och sätter mildare straff form på brottet,, Velanda bör ju klassas som terror brott.. Det i eskilstuna är ju att betrakta som terorrbrott det med
   krigshandling mot rättsstaten dessa skall dömas hårt och utvisas riv medborgarskapen dom har inte/kommer inte anpassa sig i vårt samhälle dom är inte kompatibla att vistas i ett fungerande samhälle ut med dom och hela familjen/klanen

   Se Ali Khan släkten i Göteborg vad har dom kostat samhället ??

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: