Fattar dom inte


Några av de raketer som nu på morrgonen sköts mot södra delen av Israel, från Gaza!

Förstår inte Palestinierna, att Israelerna blir ledsna och förbannade, när de blir beskjutna och kommer att skjuta tillbaks?


13 responses to “Fattar dom inte

 • Peter Kostin

  Vad jag förstått så har hezballah börjat skjuta iranska missiler från Libanon in i Israel

  Gilla

 • Tony

  Det är deras största tillgång, att dom inte fattar.

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Men om landytan gick samma öde till mötes som Atlantis gjorde… då skulle kriget om det kanske ta slut? De människor som gillar ena sidan kan ta emot den befolkningen och de som gillar andra sidan kan ta emot den befolkningen… Det skulle troligen bli krig någonannanstans men Israel och Gaza och palestina tjafset skulle iaf försvinna från tablån.
  Jag har sagt det förr; jag är sååå trött på deras bråk där nere…( det finns viktigare problem att lösa här i världen )

  Gilla

 • grebom5

  Jag har lösningen på arabiska halvöns problem, men kan inte avslöja den förrän jag hittar Petterssons blogg på Tor.

  Gilla

  • Pettersson

   Det var många som använde Encrochat som trodde de var säkra. Det är bättre att hålla sig till lagen plus ha ett vårdat språk när man skriver och inte tro att man är säker med VPN, Tor eller något annat. Nyligen fälldes några knarkhandlare som använt Darknet där dom trodde de var säkra.

   Jag kan inget om kryptering men läste mig till att Tor är en förkortning av The Onion Router, där lökens (eng: onion) många lager symboliserar lagren av kryptering som Tor använder men att även Tor har svagheter.

   Tor är från början framtaget av USA:s marin och då kan jag tänka mig att det finns folk som kan knäcka krypteringen också.

   Hur som helst, bloggen har den säkerhet WordPress tillhandahåller.

   Gilla

   • Roger P

    Tor är som att ro i tjära, segt.
    Wordpress censurerar vissa länkar har jag märkt genom åren.

    Gilla

 • Ourgon2

  Klart de fattar att de kommer att skjuta tillbaka. Det gör Hamas inget om ”palestinier” dör av israeliska eller deras egna raketer eller bomber, bara internationella pressen riktar sin kritik mot Israel. Som de nyttiga idioter de är gör pressen precis vad Hamas vill genom att kritisera Israel på de mest konstiga sett, t.e.x att det inte skulle vara en ‘fair fight’ för att Israel är teknologisk långt överlägsen Hamas. Det stämmer, frågan som pressen borde ställa är varför Hamas ger sig på en sådan motståndare.

  Jag tror det skulle gynna båda ”palestinierna” och Israel om Hamas skulle försvinna som maktfaktor i mellanöstern. De har visat att de inte bryr sig om vad händer med folket i Gaza eller på mellanremsan, de används bara som sköld. Även om regionen får massvis med bistånd från bl.a. Sverige blir det ingenting av ekonomiska utvecklingen, pengarna används på ett annat sätt. Det är såklart inte bara Hamas’ fel, Fatah – Arafats organisation som ”presidenten för liv” Abbas tillhör bär lika mycket ansvar för misslyckanden av ”palestinska staten”.

  Bästa lösningen skulle kanske vara att gå tillbaka till de gamla gränser, med Gaza och västbanken som del av Israel. Bättre för folket i alla fall, kanske inte för ideologin men vem bryr sig?

  Gilla

 • SALA

  NEJ DET FATTAR DE INTE!!!!

  Inte ens supermodellen BELLA HADID och hennes syrra verkar fatta. Där skönheten går in går förståndet ut.

  Troligen är det hela ett spel som igångsatts av IRAN. De väntar bara på en anledning att utrota ISRAEL. Demokratier är inte välkomna i den islamska världen.

  Sedan får vi se vilket annat folkslag som inte accepteras av islamkramarna och som behöver utrotas

  Gilla

 • Ingen särskild

  Kanske pga tusen år av inavel?

  Gilla

  • Snart fattigpensionär

   Kampen mot judarna går över den egna befolkningens död. Det handlar inte om att bomba Israeliska bosättningar det handlar om att skapa martyrer som är resultatet av Israeliska motåtgärder, detta ger energi och kraft att fortsätta ett krig mot Israel och det västerländska levnadsättet.

   Gilla

 • Lellego

  Det är nästintill (i Aftonlasken helt) rent på nyheter om de antisemitiska/antiisraeliska demonstrationer/kravaller som pågår runt omkring i världen.
  Stolskottet Wolfgang Hansson kommenterar det hela med, ”Därför vill Israel inte ha vapenvila…”. Det minsta man kan begära är att MSM rapporterar om helheten.

  Gilla

 • Stenbock

  Nej,de tycks inte hellre förstå varför Israel slår tillbaka,och raserar det dessa ”palestinier” under möda (i Solen),byggt upp !
  Skulle man tro Al-Jazeera,är dessa Israeliska angrepp endast utförda,för att döda deras barn… I stort i alla deras sändningar är det dessa små,som spelar huvudrollen.
  Aldrig visas de bilder från terroristernas avskjutningsramper,eller nedgrävda tunnlar i öknen.

  Gilla

 • Ståfräs

  Dom kanske är vänsterblivna?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: