Elevassistent döms för våldtäkt på elev


BROTTSLIGHET. En elevassistent i 30-årsåldern döms för två våldtäkter på en elev i tolvårsåldern. Brotten har skett på en skola i Malmö, där skolledningen både varnat och stängt av mannen efter att han varit närgången med elever. Händelserna har enligt domen ägt rum i december 2020. Elevassistenten hade under höstlovet börjat prata med en flicka på skolan. Efter skoltid pratade de även på sociala medier, skriver SVT.

Vid ett tillfälle har mannen även skickat en bild på sitt könsorgan till flickan. Han har även bett henne att skicka nakenbilder på sig själv.Våldtäkterna har enligt domen ägt rum på en av skolans toaletter. En av flickans föräldrar slog larm när de hittade en sexleksak som elevassistenten gett till flickan.

Att elevassistenten uppträtt olämpligt har varit känt av skolledningen. Redan i början av december 2019 informerades han att det inte var lämpligt att krama om elever eller ha annan fysisk kontakt med dem. Här ansåg skolledningen att han var barnslig och naiv bland barnen, att han inte förstod att det var olämpligt att låta elever krama honom.

På grund av det var han 2019 avstängd från sitt arbete på skolan under ett par dagar, men fick senare gå tillbaka i tjänst.

Mannen döms till tre år och åtta månaders fängelse för bland annat våldtäkt mot barn, grovt sexuellt övergrepp mot barn och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering.

-Pettersson konstaterar att SVT glömmer några detaljer:

Malmö Tingsrätt B 391-21

Mustaffa El Batall, född 1991, döms för grovt sexuellt övergrepp mot barn, försök till utnyttjande av barn för sexuell posering, sexuellt ofredande och våldtäkt mot barn.

Fängelse 3 år 8 månader och skadestånd till NN4 med 165.000 kr jämte ränta.

Staten betalar 240.000 kronor till advokaten och målsägarbiträdet…

-Pettersson tycker att våldta en 12-åring borde kosta mer än lite fängelse…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Elevassistent döms för våldtäkt på elev

 • Niklas R

  12 år, hon var ju lastgammal jämfört med vad Mustaffas förebild Muhammed föredrog för ålder på sina flickor han hade i sängen.
  Så Mustaffa får väl räknas som en moderat muslim.

  Gilla

 • messkalle

  Drar mig till minnes att någon fick organet avsnoppat. Passande? Med sin unga ålder blir det säkert våldtäkter på honom av andra interner.

  Gilla

 • Ståfräs

  CP partiet, MP o S sörjer sin goding.

  Gilla

 • grebom5

  Det verkar vara en av Steffes inkomstbringande filurer, och om så skulle brottet bestraffats med en månads fängelse och frigivning rakt in i flyget som skulle fört honom hem.
  Ett brev till honom där det klargjordes att han aldrig mer blir insläppt till vårt land.

  Gilla

 • Tarras

  Inga utländska namn Pettersson. Bara svenska namn om du envisas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: