70-årig kvinna knivmördad i Kortedala

VÅLDSVÅGEN. Polis och ambulans ryckte vid 16-tiden på måndagen ut till en bostad i Kortedala, Göteborg. På adressen hade en kvinna i 70-årsåldern skadats så pass allvarligt med en kniv att hennes liv inte gick att rädda. – Läkarna kan ganska snabbt konstatera att kvinnan är avliden i lägenheten och med största sannolikhet har hon tillfogats skadorna med kniv, säger Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen i Region Väst.

Flera personer har frihetsberövats, hur många det är vill polisen inte gå in på. – Vi vill inte gå ut med det just nu, det är personer som man tror har uppgifter att lämna, det kan naturligtvis både vara vittnen och personer som kan vara misstänkta, säger Peter Adlersson.

Kvinnans bostad har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att genomföras. Kvinnans anhöriga är underrättade.

Polisen

-Pettersson säger bara Kortedala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “70-årig kvinna knivmördad i Kortedala

  1. Kortedala och kniv och inga kommentarer från polisen. Det är lätt att tro att det är någon av de grupperingar som det kallas som är inblandad. Om det är en vit svensk man som är förhörd av polisen så skulle det vara ute i alla media redan.

  2. Nägon från slummen i Bergsjön som ville flytta till det mer burgna Kortedala.
    Tack Stefan ”idioten” Löfven

Kommentera