Israel River Ett Höghus I Gaza


Efter att ha förvarnat en timme i förväg, så ”välte” Israeliska flygvapnet ett tretton-våningars hus i Gaza. Flera nyhetsbyråer blad andra Aljazeera och AP och BBC, hade lokaler i huset. Israelisk militär säger att huset också hyste:

”Hamas military intelligence HQ”

Inträffade cirka klockan 2,30 Svensk tid. Aljazeera sände direkt, varför vi som befinner oss i tidson sex timmar före Svensk tid, kunde beskåda spektaklet i direktsändning. Aljazeera’s reportertant låter rätt upprörd, i videon nedan.

Nån som kan påminna sig att Hamas förvarnar en timme innan de skickar iväg sina raketer??


11 responses to “Israel River Ett Höghus I Gaza

 • messkalle

  Det noteras att byggnaden inte faller i sina ”footprints” som 911-tornen gjorde.
  Oskadliggörandet av ett fientligt objekt utan förlust av liv är imponerande.

  Gilla

 • Stenbock

  I kväll kommer gråtarna till tals i Al Jazeera´s sändning.
  Som vi förutspådde visar man nu bilder på dödade barn,som påstås ha träffats av Israels bomber.
  Ett teaterspel i regi för terrroristernas vänner,som avslöjar sig genom att deras ”heltäckta” kvinnor låter,begråta offren !! (läs barnsköldarna)
  Nu vill man västvärlden skall tycka synd om dessa fruktansvärda Hamas !
  Gång på gång visas repriser av bilderna när ”spioncentralen” o. Mediacentret rasar samman.
  Där byggnaden stod söker nu skattletare,något brukbart bland ruinerna.

  Gilla

 • Mikh

  Det är en desperat ockupationsregim vi ser.

  1) USA har nästan helt förlorat sin maktposition i regionen som gjort att man kunnat upprätthålla denna koloniala, artificiella cancersvulst inopererad i regionen. Israel kan endast existera genom att omgivningen ständigt och bokstavligen sätts i brand. Ryssland i Syrien ändrade det freden utveckar sig och nu åker fler lokala ledare till Moskva än Washington.

  2) USA har till stor del förlorat sitt globala terrorvälde som israel förlitat sig på för sin existens tack vare giganterna Kina och Ryssland i en ny multipolär ordning där internationella fördrag och lagar respekteras och gäller.

  3) USA kommer inte längre ha råd med de svindyra skattefinansierade livsuppehållande systemen som håller detta Frankensteins monster vid liv vilket ”israelerna” känner och därför nu har dubbla medborgarskap både i hemlandet, oftast USA eller EU och i ”israel: för att snabbt kunna åka hem när allt är kört.

  Viktoria Nudelman, Geoffrey Pyatt, Robert Kagan och andra Ziocons känner också av detta ochgjorde 2014 ett försök att starta upp ett nytt land varifrån ”judarna” (Khazarerna/AshkeNazim) kan ägna sig åt sin favoritsysselsättning, rysshat. Det är givetvis Krim jag talar om som Nudelman ville köra ut ryssarna från och förvandla till Krim 2.0. Det gick naturligtvis åt helvete och ”israelerna” får åka hem istället.

  Gilla

  • messkalle

   @Mikh. Tänkvärt men vad gör du om du vore jude boende i Israel. Judar fick en gång i tiden det förlovade landet,. Fick tillbaka en del efter II-världskriget och har rätt till att leva i fred precis som araberna i Gaza. Någon kastade den första stenen. Om jag vore jude vill jag inte bli ”kastad”. I Medelhavet därför är jag israelvänlig precis som jag är sverigevänlig då jag inte vill att något annat skall erövra Sverige med sin kultur. Jag kan inte se att Abbas gäng leder till ett bättre liv för araberna

   Gilla

 • G54

  Det är skillnad på vanlig terrorism och statsterrorism förstås?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Israel…ni är duktiga. 👍

  Förväntar att ni också tar hand om de länder/partier/personer som har bidragit till era lidanden, dela genom ekonomiskt bidrag till era fiender, samt uttalanden och hyckleri/förnedring/terror av Israel och israeler.

  Hoppas på stor framgång 🙏🏻

  Gilla

 • Niklas R

  Kan inte varit några bra journalister om Hamas underrättelseavdelning fanns i samma kåk och de inte visste något. Eller så samarbetade de med de muslimska terroristerna.

  Gilla

 • ThePeter

  Istället för att skriva som MSM om att Israel flygbombat bostadshus, kan man skriva som Pettersson, att en planerad rivning har skett enligt beslut.
  Vilket faktisk väl stämmer överens med sanningen.

  Ge tillbaksa med samma mynt.

  Gilla

 • Stenbock

  Stenbock hade lyckan att live se,hur detta hus rasade samman som ett korthus. Nu var detta inte i första hand för att tysta de internationella nyheterna från Gaza.
  Vad som framgår ur västliga nyheter,hade Hamas inrättat en spioncentral i byggnaden,med tanke på att de var fredade där !!
  Åter ett förstklassigt spionarbete av Israel,som tydligt kartlagt hela Hamas strategi !
  Nu kommer de Arabvänliga terroristernas media, (läs bl.a. Abzurdistans) att anklaga Israel för att bomba förskolor och barn-krippor !!

  Gilla

 • Focke-Wulf

  Som på skjutbanan,”Markera tavla ett!”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: