Polisen för Palestina

ISLAM. Mellan 150 och 200 personer samlades på Kungstorget i Uddevalla för att protestera mot Israel på onsdagen. Protestaktionen kommer som ett svar efter de senaste dagarnas sammandrabbningar mellan landet och Palestina, rapporterar Bohusläningen.

Efter demonstrationen har polisen upprättat en anmälan om brott mot ordningslagen då antalet personer som samlades utgjorde en ”otillåten allmän sammankomst”. Det fanns heller ingen som sökt tillstånd för demonstrationen.

– I icke-pandemi tider underlättar vi för åsiktsyttringar, men nu kan vi inte tillåta några allmänna sammankomster över 8 personer, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

I nuläget finns det ingen som är misstänkt för brottet då det är okänt vem som är arrangerat protestaktionen.

-Pettersson ser att det verkar fritt fram att protestera i pandemitider om man inte är svensk och inte har någon arrangör.

Filmen är inte från Uddevalla, men man undrar vad det är för folk? De söker asyl som statslösa…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Polisen för Palestina

 1. Dra inte in Sverige i er skit i Mellanöstern. Löjligt att protestera i Sverige. Åk ner och kriga istället om ni är missnöjda, palestinier. Betala gärna tillbaka alla miljarder ni fått i bistånd att kriga för, innan Israel utplånar er.

 2. Har bara väntat på att se deras ställnigstagande
  Detta sänker polisens förtroende under noll i mina ögon
  Hädanefter så kommer de inte få någon hjälp från mig om de skulle behöva

  • Åter en kopia från Tyskland !!
   I totalitära länder hör sådana bindningar till vardagen.
   Därför vore Abzurdistan ett undantag,om så inte hade skett här !!
   F.ö. avskaffade Diktator Merkel Grundlagen i Tyskland,för ett halvår sedan med en majoritet i Riksdagen….Samma princip som Adolf använde 1933 !

  • Alla poliser är inte hycklande falska knäböjande vänstervridna feministiska handknutna BLM fjantar och som springer som småbarn med Stefan Löfvens ärenden.

   Det finns toppenbra poliser.
   Allt gott till er riktiga poliser. ☀️

   Övrigt…kolla in (sök) på: SHA 70 på ex. Youtube…där är en fd. polis som är mycket bra.

 3. Om polisen tar en politisk ställning ska den också försvara denna inför allmänheten.

 4. ISRAEL…stå emot idiotin och var starka, tryck ner alla försök stenhårt av de som försöker förgöra er, även när Sveriges falska anti/fred hycklare, bidrar till eran misär.

  ISRAEL…ge 🐀 🐀 vad de förtjänar!

 5. Varken Folkhälsomyndigheten, Polisen, regeringen eller riksdagen har mandat att inskränka mötesfriheten utan att ändra grundlagen (Regeringsformen) eller utlysa undantagstillstånd.

  Vi har grundlagar av en speciell anledning och det för att förhindra olagliga maktövertaganden. Av det skälet krävs två omröstningar i riksdagen eller en omröstning och en folkomröstning med allmänna val i mellan för att ändra grundlagarna.

  • Nu gäller inte grundlagen, vi har en tillfällig pandemilag. I denna lag finns bestämmelser om särskilda begränsningar för att förhindra spridning av sjukdomen covid-19.

   https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-20214-om-sarskilda-begransningar-for-att_sfs-2021-4

   Särskilda begränsningar för att förhindra smittspridning
   5 § Särskilda begränsningar avseende följande verksamheter och platser får införas genom föreskrifter enligt 7-11 och 14 §§ eller genom beslut i enskilda fall enligt 16 § :
   1. allmänna sammankomster och offentliga tillställningar,
   2. gym- och sportanläggningar, badhus, bibliotek, museer, djurparker, campingplatser och andra platser för fritids- eller kulturverksamhet som är öppna för allmänheten,
   3. köpcentrum, varuhus, gallerior, butiker, serviceinrättningar och andra handelsplatser som är öppna för allmänheten,
   4. kollektivtrafik och inrikes flygtrafik, och
   5. platser för privata sammankomster.

  • Och de är så dumma att de tror att de får behålla den även efter de startat eget parti. Nästa steg är att gå koalition med dom
   De kommer att bli värre än MP ännu större makt

   • De kommer ju från sossarna och kommer i så fall att minska antalet röstande på sossepartiet med de som går till islampartiet.

 6. Det är skillnad på folk och fä under den pågående ockupationen av Sverige.

 7. ”Protester för en bra sak”?, denna polis bör avskedas eller i alla fall JO-anmälas för ett politiskt ställningstagande. Varför blir jag inte förvånad att vänsterns och islamisternas tentakler finns långt inne i statliga myndigheter och hos diverse politruker???

Kommentera