Elevassistenten Mustaffa El Batall döms för våldtäkt mot tolvårig flicka


BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern döms till fängelse i tre år och åtta månader för att ha våldtagit en flicka på en skola i Malmö. Våldtäkterna har begåtts på en toalett på flickans skola, där mannen jobbade som elevassistent. 

Annie Lööf (C) bliir förolämpad när Jimmie Åkesson (SD) påtalar att invandrare är överrepresenterade när det gäller grova brott.

Han döms även för grovt sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering. Mannen ska även betala 165.000 i skadestånd till flickan. 

Elevassistenten nekar till brott, men Malmö tingsrätt bedömer tolvåringens vittnesmål som trovärdigt. Det finns även bevisning i form av konversationer mellan mannen och flickan på Snapchat, skriver TT enligt Aftonbladet.

-Pettersson noterar att TT och Aftonbladet med flera glömmer berätta att elevassistenten heter:

Mustaffa El Batall, född 1991 och han döms för grovt sexuellt övergrepp mot barn, försök till utnyttjande av barn för sexuell posering, sexuellt ofredande och våldtäkt mot barn till fängelse 3 år 8 månader enligt Malmö Tingsrätt B 391-21.

Advokaten och målsägarbiträdet kostar 240.000 som betalas av staten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Elevassistenten Mustaffa El Batall döms för våldtäkt mot tolvårig flicka

 • Jenny Ek (wadyr)

  Så när flickan är 16år är han fri och kan fortsätta där han slutade… helt sanslöst att hon ska behöva vara rädd för honom i hela sitt liv… synd att han inte lurade staten på pengar för då hade han nog blivit inburad på 25år…
  Det är nämnligen viktigare i sverige med pengar än med människoliv enligt straffsättet vi har…
  Jag tycker synd om flickan. Hela livet är skadat för henne, kanske för alltid…

  Gilla

 • grebom5

  Lite utanför ämnet, nu kräver muslimer att SMHI anger tid för gryning och skymning eftersom de får börja äta vid skymning och måste sluta vid gryning.
  Deras ledare kunde ge beskedet skymning börjar en halvtimme före solnedgång exempelvis eftersom solen ner och upp ger SMHI besked om.

  Den allsmäktige misstycker förmodligen ej, förresten kan de dra för gardiner eller justera persiennerna till lämplig ljusstyrka, för alla är förhoppningsvis ej ljusskygga.

  Med de vill att vi ger dem fler eftergifter så inte övergången från ljus till mörker för oss blir för stor då de tar över, för det är deras plan.

  Gilla

 • Per Molin

  Den ”svenske” skådespelaren som åkte fast för våldtäkt av en 14 åring i Florida fick 15 år och 8 månader i amerikanskt fängelse…

  Gilla

 • Olof.p

  Och idioten Löfven tror fortfarande att dom blir en vinst för samhället längre fram.

  Gilla

 • grebom5

  Domstolen glömde det viktigaste, utvisning på livstid.

  Gilla

 • Rädd

  Skolan måste skydda sina elever från brottslingar. Flickorna blir inte hjälpta av att spy galla på förövaren. Han skall dömas enligt lagen.

  Gilla

 • Karl

  Hoppas Annie Lööf läser och tar till sig av verklighetens Sverige idag.
  Det här är Sverige 2021 skandalöst att det bara fortgår.
  Direktutvisningar måste etableras omedelbart.
  80-90% av dessa avskyvärda brott begås av utlandsfödda.
  Och regeringen Löfven Stenevi Lööf och Co bara tittar på och
  planerar för ökad invandring.
  Totalt huvudlöst.

  Gilla

 • ponnsan62

  Döfstraff tycker jag.
  Ponnsan i Gryt
  Afs

  Gilla

  • Rädd

   Gryt? Vilket Gryt, det finns ju lite olika orter som heter Gryt. Det Gryt jag tänker på med den fina kyrkan och den vackra naturen. Där tror jag inte att pojkpartiet Afs har nått att hämta. Där är de flesta engagerade i församlingen. Inte i nått pubertalt provocerande.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: