”Svensk Made in Korea” döms till fängelse i 15 år och 8 månader för sexbrott mot barn i USA

BROTTSLIGHET. Joaquin Nabi Olsson dömdes till 15 år och 8 månader bakom galler på onsdag. Han hade rest från Sverige för att missbruka en tonårsflicka i Brevard County kommer att tillbringa mer än 15 år i federalt fängelse. Olsson greps i juli 2019 av Palm Bay-polisen . Polisen sa att ett bekymrat vittne på Comfort Suites varnade dem för att en gäst, Olsson, verkade vara för intresserad av ett barn.

”Det här rovdjuret trodde att han kunde använda internationella gränser för att missbruka barn och undvika brottsbekämpning”, säger Homeland Security Investigations Orlando Assistant Special Agent in Charge David Pezzutti i ett uttalande, enligt ClickOrlando.com

-Pettersson säger att det var skillnad på straff mot Sverige, tyvärr får vi hit honom när han ska gå i pension…

***

TIDIGARE 2020-07-16. ”Svensk” skådespelare erkänner sexbrott i USA och nu väntar minst tio år i fängelse

BROTTSLIGHET. Idag skriver Expressen om en svensk skådespelare som erkänner sexbrott i USA. Den ”svenska” skådespelaren som greps i Florida för att ha förgripit sig på en underårig flicka erkänner. Han har skrivit på en uppgörelse där han erkänner sig skyldig till att ha övertalat en underårig till ”sexuell aktivitet” – och nu väntar minst 10 års fängelse.

-Pettersson säger att det är inte mycket att orda om, ”svensken” mannen kände till att det är ett brott, men att han chansade. Vi skrev om Joaquin Rustan Nabi Olsson, för ett år sedan. Läs nedan.

 • TIDIGARE 2019-07-24. SD-hatande skådespelare gripen i USA för sex med minderårig

BROTTSLIGHET. I helgen greps den svenske medborgaren Joaquin Rustan NaBi Olsson på på Palm Bay Motel i Florida  av amerikansk polis efter att oroliga medborgare rapporterat att de sett en äldre man vara intim med en ung flicka. 

På hotellrummet grep polisen herr Olsson. Joaquin, som medierna kallar svensk har sitt ursprung i Sydkorea och det är ingen tvekan om att han ser sig själv som korean.

Joaquin Olsson har arbetat både hos Dramaten och Stadsteatern i Stockholm och medverkat i filmer.

På nätet visar Joaquin upp sin 14-åriga flickvän och sprider hat mot Sverigedemokraterna som han påstår arbetar för en nazistisk statskupp. Nedan uppmanar skådespelaren att ”rösta bort SD för helvete” och med en tatuering visar Olsson sin härkomst.

TIDIGARE 2019-07-23. ”Svensk” skådespelare gripen för sex med flicka

BROTTSLIGHET. En ”svensk” skådespelare i 40-årsåldern har gripits i USA för att ha haft sex med en flicka som är under 16 år, rapporterar flera medier. Mannen – som erkänner – riskerar 15 års fängelse, skriver Expressen. 

I polisens dokument står att mannen kände till att det är ett brott, men att han älskar flickan och chansade.

-Pettersson noterar att det är en viss skillnad på rapporteringen i USA och Sverige. Expressens och andra journalister etiska regler säger att man inte ska framhäva gripna personers etnicitet men de gillar att hänga ut ”svenskar” utan att berätta att ”svensken” är född i Sydkorea.

Florida Today publicerar namn och bild utan att Joaquin Rustan Nabi Olsson, 44, är dömd.

Under en intervju med detektiver sade Olsson att han hade kommunicerat med offret via textmeddelanden, Instagram och Facetime i flera månader och han har varit i USA för att träffa henne tidigare.

Olsson sa till polisen att han visste att han begick ett brott eftersom han hade kontrollerat lagarna i USA före sin resa. Olsson sa att han trots lagarna  ”bestämde sig för att chansa” eftersom han ”älskar” offret, enligt arresteringsrapporter.

Olsson arresterades och fördes till fängelset i Brevard County.

 • Joaquin NaBi Olsson, har medverkat i
 • BIBELN, 2014 Kain/Jesus m fl roller
 • KATASTROF I DJUNGELN, 2014 Dans
 • VÄSTRA KAJEN, 2007 Abad

-Pettersson har varken hört talas om eller sett karl tidigare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “”Svensk Made in Korea” döms till fängelse i 15 år och 8 månader för sexbrott mot barn i USA

 1. En annan ”Svensk Made in Korea”, är Tobias Hübinette, potentiell mordbrännare m.m., samt grundare av tidskriften Expo, numera forskare vid Mångkulturellt centrum och lektor på Södertörns högskola. Hans uppfattning är att alla vita människor, oavsett kön och samhällsklass per definition är rasister, att de är underlägsna på alla upptänkliga plan och han vill därför att ”den vita rasens västerland” ska gå under i blod och lidande.

  Mer om denna fantastiska tillgång för Sverige, – läs och förskräcks:
  https://www.friatider.se/jag-ar-misstankt-for-ett-mord-mot-expo-grundaren-som-blev-regeringens-expert-pa-rasism

 2. Nu kommer Rö´skrikan att bli upprörd igen. En av hennes skyddslingar har blivit kränkt. En frontfigur för Center-pedofilerna har förnedrats av de elaka jänkarna. Fast han bara agerade enl. partiets suspekta agenda.

 3. Jag kan bara konstatera att hans fria fantasier verkar spreta åt alla håll, inkluderat noll konsekvens-tänk och bara styrd av känsla. Nu kom verkligheten ikapp och förbi med en jävla smäll, bra! Nu väntar jag på alla manifestationer från kultureliten. De kanske uteblir, trots hatet mot USA, misstänker det.

 4. Skillnaden mellan Sverige och USA.
  I USA fick han 188 månaders fängelse för att våldtagit minderåriga. I Sverige hade han fått 18 månader.
  Hade han kidnappat, torterat och misshandlat flickan för sitt höga nöjes skull hade han antagligen fått ytterligare 240 månaders fängelse.
  I Sverige får sådana kulturberikare bara 60 månaders fängelse.

 5. Tur att det inte var Sverige. Här kunde han skylla på att han är konstnär och gjorde det som konstnärsprojekt. Då hade han fått 20 timmars samhällstjänst. Så känns svensk vänstervriden rättvisa.

   • Från utlandet adopterade uppvuxna med svenska föräldrar som pratar svenska och beter sig svenskt är lika svenska som du och jag oavsett hår och hudfärg.
    Vi tillhör däremot olika folkgrupper, de är inte skandinaver.

   • @Ingen särskild: Jag gav ett exempel på uppfattningen hos en så kallad nationell minoritet. Om ”nation” skulle betyda ”medborgarskap” hade inte ordet ”nationalstat” behövts.

    ”Bonniers lexikon definierar nationalstat som ”en geografiskt avgränsad stat vars befolkning i stort sett har samma härstamning, språk och kultur” och hänvisar till begreppet nationalism.” (Wikipedia)

    Nota bena härstamning.

  • Jo om de är födda här med svenska föräldrar
   Utifrån adopterade tillhör den folkgrupp från det land de kommer ifrån.

 6. Ja, i det sjuka landet Sverige, kontrollerat av Sveriges sjuka och stupida journalistkår och vänstern så hade aset sannolikt aldrig ens blivit gripen eller funnen skyldig. Om aset mot förmodan blivit dömd av Sveriges politiskt tillsatta nämndemän så hade straffet blivit ett par månader på anstalt.

Kommentera