Sverige är skyldiga att ge afghanerna amnesti


INVANDRING. Sverige har en ”humanitär skuld” att betala till följd av kriget i Afghanistan och bör ge amnesti till de afghaner som finns i Sverige. Det skriver Helle Klein och Pierre Schori med flera på SvD Debatt.


Huvudansvaret gäller de som förde ett internationellt krig. Där finns även Sverige med, skriver debattörerna.

”Precis som det talas om vårdskuld under pandemin, måste vi inse att vi har en medmänsklig skyldighet gentemot de unga afghaner som redan finns i vårt land. Det är idag mera uppenbart än någonsin att det är totalt omöjligt att sända tillbaka asylsökande till ’säkra områden’ i Afghanistan”.

-Pettersson menar att Sverige är skyldiga att skicka tillbaka de ljugande unga desertörerna för att bygga upp Afghanistan. De behövs hemma, vem ska annars försvara flickorna och kvinnorna i deras hemland?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Sverige har inte tvingat de ljugande desertörerna att resa genom mängder med fredliga länder.

9 responses to “Sverige är skyldiga att ge afghanerna amnesti

 • Inger

  Vi är verkligen inte skyldiga afganerna någonting, de har levt på oss länge nog och kostat massor. Det är dags att de åker hem och vi tar hand om de stackars små flickor som annars riskerar att sprängas i bitar.

  Gilla

 • Kattsand

  Jag ser bara en massa flummiga bortförklaringar som inte har något med de Afghaner som kom hit att göra, vad är det debattörerna vill ha sagt och varför vill de ge amnesti?

  Gilla

 • Niklas R

  Sverige är skyldiga att ta hem våra pojkar från Afghanistan och skicka hem alla afghaner som finns i Sverige dit så de kan bygga upp sitt land igen.
  Varför i helvete ska svenska soldater försvara den afghanska friheten med risk för eget liv när inte ens deras egna unga män vill göra det?

  Gilla

 • yup

  Jag förutsätter att de samlar ihop 10 miljoner kronor per afghan de vill ha boende här samt arrangerar ett krypin i sitt grannskap. För vi andra vill inte betala för det.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  DESERTÖRER FÅR AMNESTI,
  OCH IS-TERRORISTER/MÖRDARE/TORTERARE, HÄLSAS VÄLKOMNA TILL SVERIGE, AV SVERIGES NUVARANDE REGERING !

  Ni ”hör”… Sverige behöver akut vård!

  VAL 2022
  Det är DU som blir delaktig ( när du röstar för mer av denna terror ) i dessa brott som skett eller kommer ske mot din familj, detta lidande, förstört liv och sorg.
  Kommer din son eller dotter tacka dig, eller kommer de avsky dig ?
  DU BESTÄMMER !

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Var finns Afghanernas ”medmänsklighet” när de rasistiskt väljer sina offer för våldtäkter och gruppvåldtäkter. Eller när de etablerar sina knarklangningsrevir?
  Skickar vi hem Afghanerna lär våldtäkterna MINSKA med 1500 anmälningar per år och brottsligheten knuten till knark med typ 30%.

  Men svenska gräsrötters DÖDLIGASTE fiender SOSSARNA, MUPPARNA och VÄNSTERLIBERALER (C) har köpt deras röster, så de får stanna och göra skada utan påföljder.

  Gilla

 • grebom5

  Om vi anser de som skrivit under inlägget kloka så får jag bara hänvisa till Jesu ord:”Jag prisar dig, Fader, du himmelens och jordens Herre, för att du väl har dolt detta för de visa och kloka, men uppenbarat det för de enfaldiga.”
  Översatt till modern svenska ”de kloka vet ej vad vanligt folk har förstått för länge sedan.”
  Vi vet att de som lärt sig något i Sverige, som inte riktigt räcker till i vårt industriella samhälle, är guld värt i Afghanistan.

  Gilla

 • Olof.p

  Hela världen är skyldiga att utrota islam. Det är den djävulsreligionen som ligger bakom alla krig och grymheter i världen.
  Propaganda-apparaten SVT nämner inte ens detta i nyheten om attacken mot flickskolan i Kabul.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Pierre Schori och Helle Klein har alltid visat svenskföraktande diktatoriska fasoner.

  De kan använda sina egna resurser och hjälpa vem de vill men tvinga inte oss andra!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: