Dagisnivå Annie, ännu en gång

VALET 2022. Från Jimmie Åkessons Facebook.

Dagisnivå Annie, ännu en gång.

Om man diskuterar kränkande beteende, grovt våld och mord begångna mot kvinnor så finns det två sätt att göra det på.

Annie Lööf (C) känner förakt för dem som säger sanningen men föraktar inte brottslingarna.

Det ena är att försöka vinna popularitet genom att rapa inövade floskler om ”manliga strukturer” i största allmänhet och blanda detta med diverse, många gånger ack så lovvärda men på det stora hela tandlösa, förslag. Detta samtidigt som man blundar hårt för viktiga grundläggande fakta om dessa brott.

Det andra sättet är att faktiskt vilja bekämpa detta akuta och sönderslitande problem. Att faktiskt vilja få ett stopp på, trakasserierna, slagen och dödandet.

Vill man göra det sistnämnda, vilket jag vill, så måste man först våga ta till sig, och våga diskutera, det faktum att detta problem till en betydande del är importerat. Det är till stor del en direkt konsekvens av den massinvandringspolitik som regeringen och tidigare regeringar har ägnat sig åt, överlagt och väl medvetna om konsekvenserna.

Vem som helst som tar del av statistiken och ser den kraftiga överrepresentationen av utrikes födda som förövare, förstår att denna faktor inte går att blunda för om man seriöst vill diskutera problemet.

Att, tvärtom, säga att precis hela problemet med våld mot kvinnor är migrationens fel vore korkat och lika destruktivt som motsatsen – att förneka denna viktiga parameter. Det är dock ett onödigt slöseri med energi och tid att orda om den saken, eftersom det saknas politiska krafter som påstår att migrationen utgör hela problemet. Det är hittepå från en desperat regering som vägrar ta sitt ansvar.

Ändå reagerar Annie Lööf, och andra i lag Löfven, som om att jag skulle påstå detta.

Jag kan försäkra både Annie, Stefan, Nooshi och Märta att så inte är fallet. Jag har aldrig påstått att migrationen utgör precis hela problemet, Sverigedemokraterna har aldrig påstått det, och vi kommer inte heller att påstå det framöver. Eftersom det inte är sant.

Det är sorgligt att regeringen i detta läge, när blickarna faktiskt är samlade mot ett reellt samhällsproblem, väljer att diskutera på dagisnivå, låtsas att debattmotståndaren säger saker som denne inte säger. Det kallas halmgubberetorik, att angripa påhittade åsikter som ingen gett uttryck för, och det hör inte hemma i ett seriöst samtal.

Så lämna era halmgubbar hemma nästa gång. Ta er en ordentlig funderare på om ni vill bekämpa ett högst verkligt problem eller om ni hellre vill skrika i falsett åt den som beskriver en viktig del av problemets orsaker.

Kom tillbaka när ni är beredda att delta i en diskussion, med utgångspunkt i verkligheten, om ett akut och mycket allvarligt problem som berör precis varenda svensk, kvinna som man.

Jag, för min del, kommer att fortsätta bekämpa detta problem, med öppna ögon och med verkligheten som utgångspunkt. Och jag känner mig inte längre helt ensam i den viljan.

Ni i lag Löfven är också välkomna att vara med och göra skillnad för Sverige, för Sveriges kvinnor, närhelst ni bestämmer er för att kasta av er förnekelsen och ansvarsflykten inför det allvarliga läge som ni har försatt vårt land i.

Jimmie Åkesson

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

De flesta invandrare är inte våldtäktsmän, men de flesta våldtäktsmän är invandrare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Dagisnivå Annie, ännu en gång

 1. Man kan ju fråga sig varför kvinnor i hucklen så sällan eller aldrig blir våldtagna. Mens svenska, utan huckle, blir utsatta tusentals årligen.

 2. Alla problem i dåtid och kommande i framtid är lätta att åtgärda
  Utvisa 1,2 miljoner som inte kan eller vill försörja sig själv.

 3. Jag beundrar Jimmie Åkessons tålamod, förstår inte hur han orkar? Jag själv hade flippat och till slut gjort något dumt som jag hade fått ångra!

 4. Annie Lööv är oförskämd, ohyfsad och otrevlig i allra högsta grad. Hon vet heller inte vad som gäller vid debatter. Hon avbryter, skriker, gestikulerar och hötter med knuten hand. Detta beteende anstår absolut inte en politiker , som dessutom ser sej som statsminister. FY SKÄMS.

  • Mycket bra skrivet, önskar att fler kvinnor
   kunde visa så mycket sans och balans,
   objektivitet och skippa ambivalensen
   som många bär på! Rättvisa är ingen
   könsfråga utan en rättvisefråga!
   Tack för ditt inlägg.👏

 5. Vi vet ju att invandrare är kraftigt överrepresenterade i sexualbrottsstatistiken och kriminalitet rent generellt. Men finns det nån undersökning som fokuserat just på våld och då även dödligt sådant mot kvinnor. Så att man vet exakt hur stor överrepresentationen är här också?

  • Vet inte om just din önskning tas med här men det finns en hel del att läsa.

   Googla: Affes Statistik-blogg

 6. Varför nämns inget om det RASISTISKA urvalet av offer för majoritéten av kvinnovåldet resp VÅLDTÄKTERNA??

  Tänk hur vänstern skulle ”gå bananas” om etniska svenska män började våldta invandrarkvinnor, i synnerhet om kvinnorna är muslimer. Men etniskt svenska kvinnor skall hålla käft och acceptera en våldtäkt nu och då, utan att gärningsmännen erhåller annat än cymboliska straff. Självklart skall rasistisk våldtäkt innebära utvisning i grunden och förvaring tills personen lämnat landet. Och varför inte skicka samtliga anhöriga med samma plan.

 7. när det gäller center är det inte att män slår kvinnor. snarare är det så att pedofiler misshandlar barn..
  detta är ju uppenbart när man byter kön barn som inte kan anses som könsmogna . en över växel i homo politiken.
  det intresannta med center är att efter pedofilring palme och geijer blev Olof Johansson avpoliterad från Centerpartiet sen har det bara varit kärringar i partitoppen..ett dätt att försöka lura val boskapen.

  • Den kvinnan behöver knuffas ner från pidestalen,och ramla av sina höga
   hästar. Arrogansen och självgodheten
   är narcissistisk, hur kan man rösta på en så
   egocentrisk person?🦁

 8. Uttalandet blev klumpigt och konstigt, och åsikten som kom igenom rutan var att ”vi svenskar inte gör sånt, det är ett importerat problem”, vilket framstår som hyckleri eftersom den genomsnittliga TV-tittaren inte tror att det är så, och förövrigt tror de att det som i media beskrivs som motorcykelgäng är vita arga unga män för så var det på 90-talet.

  Det som ska komma genom rutan är ”det är fördjävligt att en del svenskar fortfarande gör sånt här även om majoriteten (om det nu är så) utförs av utlandsfödda eller andra generationens invandrare. Faktum är att i de 5 uppmärksammade fallen är den misstänkta gärningsmannen i 4 (om jag är rätt informerad) av dem utlandsfödd”. Det får folk hemma i soffan att fundera.

  Jag vet inte om frågorna fanns tillgängliga på förhand, men SDs kansli måste ha kunnat lista ut att PISA och mäns våld mot kvinnor skulle ha goda chanser att dyka upp som diskussionsämnen, och förbereda ett mer genomtänkt svar.

 9. Annie lööf sitter kvar i sandlådan med de andra barnen. Hon vill ha både hinken o spaden o dumma Jimmy får inte vara med o leka. Han vill inte det heller för han är ju vuxen……..

 10. Att slå sin kvinna, det hände sig att en man slog sin kvinna i vår bekanskapskrets. Kvinnan berättade för sin storebror varpå ett par bröder gick hem till sin svåger och sa ”du slår vår syster och för de ska du nu få smörj, om du slår henne igen får du ännu mer stryk.”
  Han fick en rejäl omgång och tog rättning.

  Samma sak var det med en familj, detta i ett helt annat landskap.
  Mannen då han söp, kom hem och slog sin hustru, detta pågick i många år tills sönerna var stora nog.
  Han fick en ovarsam behandling och förhållningsprder ”sluta sup” om inte blir det värre nästa gång.

  Fadern gjorde så och både ekonomi och äktenskapet blev bättre.

  Det var dåtidens tillrättavisningsmetoder som nu ersatts med polisundersökningar, domstolsförhandlingar och gärningsmannen får semester några månader och fortsätter som förut efter frigivning.

  Vi var av hårdare virke, burdusare, ärligare samt våldtog ej kvinnor ej heller sköt vi ofta på varandra. Att bränna ner andras egendom gjordes av dårar.

  Däremot var det oftast att ett par för druckna kom ihop sig på utedanserna och slagsmål startade, det blev snabbt åskådare.
  Kampen varade tills en erkände sig besegrad, ett slagsmål utan knivar sparkar eller andra tjuvtricks.

 11. Tyvärr så ökar centerpartiets väljarstöd trots eller p.g.a sandlådepolitiken.

  • Litar du på svensk statistik.
   Tror du den är mer riktig än Pisa, arbetslösheten, eller antal medborgare.

 12. Annie har ingen aning om hur många som känner ett sånt förakt för henne efter det famösa uttalandet.

 13. Annie Lööw känner förakt mot Jimmie Åkesson , för att han
  säger sanningen om importen av destruktiva varelser.
  många många Svenskar känner ett ännu större förakt för
  Annie Lööw och hennes fåniga retorik om att alla män ska
  känna skuld för vad skitstövlar hittar på med sina kvinnor.

  Det finns naturligtvis sådana bland Svenskar med, men det
  ingår inte i Svenska pojkars uppfostran att dom ska slå
  flickor/kvinnor, jag har aldrig sett någon Svensk man som tagit
  sin dotter av daga för att hon valt fel sällskap, eller helt enkelt
  för att hon vill leva ett fritt liv, jag har heller aldrig hört en man
  här uttala att kvinnor bara är hälften så mycket värda som män,
  har heller aldrig hört talas om att Svenska män slänger ut kvinnor
  från balkongen för att dom inte gör som männen vill, det ingår
  heller inte i vår kultur att vi har rätt att stena kvinnor om dom
  gjort något som mannen betraktar som förbjudit?

  När det handlar om dom kvinnor som blir misshandlade av
  Svenska män eller någon annan man så ska dom inte tiga
  still om det och lida, utan berätta för väninnor släktingar
  eller andra anhöriga, det kan givetvis vara svårt kanske på
  grund av ekonomiska intressen, men man ska inte finna sig
  i att bli slagen !

  För övrigt tycker jag att alla män som slår en kvinna, oavsett
  om man är Svensk eller utlänning, är skitstövlar, dom är till
  nästan hundra procent fysiskt överlägsna kvinnor!

  Men om fyra av fem kvinnor som dödas inom en görs av
  människor från andra länder så kan inte ens Annie Lööw
  hur enögd hon än är förneka att det är stora problem,
  och då har jag inte berört våldtäktsstatistiken som är ännu
  värre!

  • ”För övrigt tycker jag att alla män som slår en kvinna, oavsett om man är Svensk eller utlänning, är skitstövlar, dom är till nästan hundra procent fysiskt överlägsna kvinnor!”

   Nästa hundra procent säger du. Så du tycker då att en man saknar nödvärnsrätt, om han (eller hans familj) attackeras av en kvinna? Det finns kvinnor som ägnar sig åt våld i nära relationer med män också. Jag skulle själv aldrig tveka att slå sönder en kvinna som jag vet kan slåss, som skryter med att hon kan slåss (får ta henne på allvar i det fallet) eller som vill attackera mig med tillhyggen som kniv, yxa eller bollträ. En sån kvinna vill inte mig väl. En sån kvinna kommer inte att gå från situationen och må väl efteråt. Att du är en mespotta som tycket att absolut varenda en kvinna ska kunna bete sig som våldsamma svin är din sak. Du får gärna välja att sova med jordtak över huvudet, jag gör det inte. Obs, det jag skriver här tillhör sällsynta undantag. I övrigt håller jag med, man slår normalt inte kvinnor och inte barn heller för den delen. Men nödvärnsrätten är oinskränkt, den har du mot alla envar som angriper eller är i gång med att börja angripa dig med våld, den innehåller inga undantag för angripare som är kvinnor, invandrare, romer, svarta etc. Gillar du inte mitt svar, är det helt okej. För jag bryr mig inte. Inte när det kommer till mitt liv och min hälsa. Varken dina ord eller Anni Lööfs kommer att förändra min rätt att försvara mig.

   • Nej och jag bryr mig inte om ditt så kallade svar heller, det var väl för svårt att ta in att jag skrev nästan 100 procent män
    är fysiskt överlägsna kvinnan, men du har antagligen åkt på
    stryk av en kvinna.

 14. Man kan aldrig komma till rätta med detta problem så länge man inte ser till att kvinnor får möjligheter att ta sig ur dessa destruktiva förhållanden.Man ska inte behöva tjata sig till besökförbud och larmtelefoner eller hemliga adresser.Åtgärder som skall omprövas hela tiden.Kvinnojourerna måste få mer statliga medel så fler kan öppnas.Många stannar i förhållanden p.g.a.att dom inte har någonstans att fly och många av ekonomiska orsaker då mannen står för ekonomin.Det är dags att sluta kasta skit på dom (SD) som vill se en förändring och åtgärder av problemen för att vinna politiska poäng av infantilt slag och istället agera i sakfrågan.Strutspolitik där man stoppar huvudet i sanden för att slippa se problemen hjälper föga dessa utsatta kvinnor.

 15. Så talar en ansvarskännande politiker .
  En blivande statsman och landsfader .
  Sanna mina ord .

 16. Det är som Pettersson brukar skriva: ”I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt”.

  Bitte Assarmo berättar om en ”Kulturkrock på vårdcentralen”, efter att hon ringt dit för att boka tid för vaccinering och hamnat i en totalt meningslös evighetsdiskussion, då den hon talade med vare sig lyssnade eller förstod vad Bitte Assarmo sa och uttryckte sig dessutom som att Assarmo skulle veta sin plats. ”Att tala om språkförbistring är att bagatellisera problemet”. menar Assarmo, och skriver att hon tidigare mött receptionister, kundtjänstpersonal och andra i liknande yrkesgrupper som haft märkbar brytning, – och ibland även vissa svårigheter att förstå svenska,

  Bitte Assarmos artikel har fått många läsvärda kommentarer, någon menar att utomeuropeiska invandrare som får en maktposition i samhället känner ett revanschbehov, vill visa att numera bestämmer de, så ju fler sådana invandrare som kommer hit, ju värre kommer bemötandet av svenskfödda att bli. Kombinera detta med den korruptionstradition som man har från hemlandet. Tänk er in i situationen där många är åklagare och domare…är poliser i chefsställning…där många är ledande politiker…eller i position där man kan påverka godkännande av körkort, bilbesiktning, skuldfråga vid olyckor…vem som ska få besöka specialistläkare, bli sjukskriven, få medicin…

  Läs vidare i Det Goda Samhället:
  https://detgodasamhallet.com/2021/05/07/bitte-assarmo-kulturkrock-pa-vardcentralen/#more-44066

  • Ovanstående artikel av Bitte Assarmo ”Kulturkrock på vårdcentralen”, publicerades igår och idag finns en purfärsk artikel av henne om ”Tandlösa regler kring verkställande av utvisningar” där hon bl.a. skriver om uzbeken Akilov ”som jobbade svart åt SVT:s husgud Özz Nujen”, och sedan körde ihjäl fem personer, – med åtföljande händelser, om prästen som i en resväska smugglade ut en afghan från det förvar han satt i, men som trots filmbevis nekar till handlingen, om att det har blivit ännu enklare för illegala invandrare att få stanna i Sverige, oavsett hur mycket säkerhetsrisk han eller hon är och att deras integritet är viktigare än medborgarnas säkerhet. De utvisningshotade vägrar att coronatesta sig och myndigheterna  måste ställa in utvisningen. Det här tandlösa sättet har fått förödande konsekvenser för det svenska samhället, skriver Assarmo.

   Läs hela artikeln i Det Goda Samhället:
   https://detgodasamhallet.com/2021/05/08/bitte-assarmo-tandlosa-regler-kring-verkstallande-av-utvisningar/#more-44050

  • Jag har efter 43 år blivit arbetslös har inte storvana att vara arbetslös fick en handläggare på Arbetsförmedlingen som bröt så kraftigt att jag inte kunde förstå vad hon sa.. dessutom frågade hon mig vad jag ville skulle ske? jag sa att det måste väl ni hjälpa mig med samtalet kändes helt hopplöst

Kommentera