Massinvandringen fortsätter

INVANDRING. Regeringen verkar få igenom sitt förslag till en ny migrationslag. Tillsammans har S och MP med hjälp av stöd från V och C majoritet i riksdagen, med några tiondelar mer än M, SD, KD och L. Statsministern kallar det en bred uppgörelse. Det är märkligt att våra ”seriösa” medier inte redovisar att vi fortfarande har en pågående massinvandring till landet trots att migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår motsatsen. När Johansson deltog i SVT Aktuellt 8/4 hävdade han trots rekordsiffror att invandringen ligger på miniminivåer.

Steget Efter

I år har det hittills beviljats 25.843 permanenta uppehållstillstånd. Det motsvarar en årstakt på 77.000 invandrare, en takt som var otänkbar för en del år sedan. Mellan 2012 och och 2020 beviljades 1.072.000 permanenta uppehållstillstånd enligt Migrationsverket.

Tänk på att en stor del av arbetskraftsinvandringen har förtäckt asylinvandring, fusk och bedrägeri.

När Morgan Johansson (S) pratar om antal invandrare så nämner han bara antal asylsökande som bara utgör en liten del av alla.

Både antalet arbetskraftinvandrare och anhöriga är betydligt fler än de asylsökande. Dessutom är en stor del av arbetskraftsinvandringen förtäckt asylinvandring.

-Pettersson säger att det blir så när extremister styr landet. 1989 när den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen för att Sverige var fullt sökte 30000 asyl.

Hade svenska folket velat ha Miljöpartiets politik hade MP fått betydligt mer än 4,41 procent i senaste valet.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Massinvandringen fortsätter

 1. Det är en betydande skillnad mellan Sverige och USA, landet som betraktas som det stora invandringslandet framför alla andra. Sveriges befolkning uppgick 2012 till 9.483.000 och uppgår nu till 10.385.347, en ökning med 9,5 % (febr. 2021, SCB Population statistics)

  USA:s befolkning uppgick 2012 till 313.900.000 och uppgår nu till 331.449.281, en ökning med 5,6 %, (april, 2021, U.S. Census Apportionment results delivered to the President).

  Pettersson har tidigare skrivit om att USA höjer flyktingkvoten från 15.000 till 62.500, vilket för Sveriges del skulle motsvara knappt 2.000 migranter.

  I år har det hittills i Sverige beviljats 25.843 permanenta uppehållstillstånd, innebärande en årstakt på 77.000 invandrare

  Motsvarande skulle för USA:s del ha inneburit 824.782 permanenta uppehållstillstånd, med en årstakt på 2.457.462 invandrare.

  PK-media gör ett stort nummer av att president Biden kraftigt höjer flyktingkvoten, men det är en himmelsvid skillnad mellan USA och Sverige, – minst sagt.

 2. Har talat med en invandrare som säger rent ut att ”Svenskarna förstår inte vad som pågår” .
  Det är ingen humanitär flyktinghjälp som sker idag det är en invasion, som är godkänd av våra politiker. Om detta får fortgå så kommer Sverige att bli den första muslimska stat i nordeuropa. Jag har svårt att tro att Norrmännen, Finnar eller Danskar skulle acceptera det lika lätt som Svensken gör.

 3. Problemet är att Miljöpartiet har Sveriges journalister som totalt kontrollerar informationen i Sverige på sin sida så att de bara har 4,41 procent spelar inte så stor roll.

 4. Hörde en väldigt intressant diskussion mellan Stefan Sauk
  och Lotta Gröning som ju själv är journalist, men som själv
  lagt märke till att Den Svenska journalistkåren blå ljuger!

  Mycket både hör och sebart samtal .

 5. Nej det är inga extremister som styr eller styrde Sverige. Men det är klart att tillåta massinvandring av folk utan asylskäl är diskutabelt. Men det lär fortsätta vilken regering vi än har, då många svenskar är för det. Vi kommer troligen att bli som ett litet USA i framtiden, även USA är ju på väg att förändras, de med europeisk härstamning är på väg att bli i minoritet.

 6. Detta är sinnessjukt!
  Jag är så innerligt trött på massinvandringen och dess negativa konsekvenser för vårt land. Hoppas att tillräckligt många tycker samma och är beredda att rösta bort sittande regering i valet 2022.
  Dom håller på och slaktar vårat land totalt med denna massinvandring!

 7. Jag har sagt länge att det är inte flyktingar ,utan soldater,
  som ska hjälpa katastrofregeringen att sitta kvar vid
  köttgrytorna för att genomföra globallisternas sinnessjuka
  politik, vad skulle det annars va så viktigt för den så kallade
  regeringen att mot folkets vilja fortsätta att importera dessa figurer,
  kom inte och säg att det är av barmhärtighet när man plockar in
  massvis med unga friska män, som borde vara dom som klarar
  sig bäst där som är oroligt.

  Om det är av barmhärtighet mot människor som dom säger att
  det är, varför låter dom då fattigpensionärernas skara växa
  sig större för varje år här hemma ? Nej syftet är något helt annat!

 8. Fattar inte vad det är för ordning att svenskar ska betala främmande friska människors dagliga försörjning. Dessutom är det människor helt utan anknytning till Sverige. Nu måste politikerna lugna ned sig innan de rivit ned hela landet. Den typen av hjälp de tvingar in skattebetalarna i ska naturligtvis vara frivillig. Det känns, som de politiker, som gör detta håller på att straffa ut sig till nästa val med råge. Jag vet inte varför?

 9. Egentligen perfekt så alla konsekvenser syns som bäst om ett år när vi ska förpassa förrädarna till den politiska soptippen .
  Och det nya högerblocket konsoliderad sig .

 10. jag flyttar upp denna som ligger längre ner.. Lyssna från 3,22 och om vi ändock haft Danmarks Invandrings minister och vilken klockren Engelska han pratar och han är klok som en bok Noterar FD leasa in honom till Sverige han sitter ju på lösningen och nu kom det på samnytt att Danmark hyr fängelseplatser utomlands En gång i Tiden för 30 år skämtade jag och mina vänner att Sjöbo var en oas i Sverige nu är fan Danmark en oas i Europa

  https://www.svtplay.se/video/30797682/forum/svt-forum-5-maj-09-00-1?position=12148&id=Kq2qAGB

 11. Det finns tydligen inga gränser för vansinnigheter hos regeringen.
  Man vill iallafall inte människor bästa.
  Löfven Stenevi Lööf mfl…. verkar helt tappat verklighetsuppfattning.
  Hur mycket ska dom tillåtas ställa till i vårt land innan någon annan får
  rensa upp efter galningarnas framfart ?
  Inbördeskriget kommer att förvärras avsevärt framöver dessvärre.

  • Den sittande regeringen måste bort och det är fort!
   Blir det SD, KD och M 2022 så behöver dom vända upp och ner på allt om det ska bli nån ordning på eländet.

Kommentera