Lööf till angrepp mot Åkesson-uttalande: ”Jag känner sådant förakt”

VALET 2022. När partiledarna debatterade våld mot kvinnor i går hettade det till mellan Jimmie Åkesson (SD) och Annie Lööf (C). Åkesson menade att Sverige har importerat värderingar. – Jag känner sådant förakt när jag hör ditt resonemang, replikerade Lööf.

Partiledarna diskuterade mäns våld mot kvinnor utifrån den senaste tidens uppmärksammade kvinnomord. Debatten inleddes med en diskussion om förslag på straffskärpningar, men när Jimmie Åkesson fick en fråga om destruktiva mansnormer framhöll han att det finns en koppling mellan våld mot kvinnor och invandring. – Vi har importerat värderingar som vi hade mer eller mindre utrotat innan, sade SD-ledaren.

-Pettersson begriper inte att Annie Lööf verkar totalt förblindad av fakta. Svenskar misshandlar, våldtar och mördar också men vid de fem kvinnomord som drog igång den senaste debatten hade fyra av fem gärningsmän utländsk bakgrund. Det kan centerledaren inte förneka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Lööf till angrepp mot Åkesson-uttalande: ”Jag känner sådant förakt”

 1. Och från dansk statistik (där man ju får göra sådan och till och med presentera den) kan man se att andra generationen är mer brottsaktiv än första generationen, och det gäller i princip alla grupper inkl invandrare från Sverige.

 2. Att som erkänt duktig mytoman erkänna eller känna som Annie Johansson Lööf, är inte ens värt papperet det skrivs på.

 3. detta tokiga parti skall man fokusera på pedofilerna dessa ständiga övergrepp som centern pedosar .
  det läckte något intressant det var ett barn som blivit våldtagen och då låste man in flicka n i dessa berömda hem med konstiga bokstavsförkortningar

 4. Annies förakt mot Jimmie Åkesson kan nog härledas till
  att hon aldrig vunnit en enda debatt mot honom, då återstår
  bara att höja rösten.

 5. Ja… Annie Lööf… När kommer hon vakna? Hon driver sin egen agenda och står inte ens för sin egen politik, något som till och med Nyamko har genomskådat och sade åt Annie i gårdagens debatt (se debatten så förstår ni) Även om Nyamko inte är helt på banan så är hon på rätt väg… Förmodligen för att det är enda vägen att rädda kvar partiet. Dock vill jag hävda att om hon vaknar upp helt så behövs hon. Sen gillar jag inte att reportrar i intervjuerna ställer exakt samma fråga till alla partiledare (vad tycker Du om att Åkesson vände ”våld mot kvinnor” till en invandrar fråga… När Åkesson får samma fråga läggs ordet ”delvis” till i frågan vilket hade varit precis som expressens reporter borde ha frågat även de andra. För precis så är det… Åkesson vill även ta in den parametern i diskussionen om våld mot kvinnor, för att den har en betydande roll. Helt enkelt bara så enkelt. Sen kan Annie ta sitt ”förakt” och sopa rent i sitt eget parti innan hon yttrar sig så arrogant och överlägset som hon alltid verkar göra.

 6. Den som inte har insikten i invandring, av fjärran länders kulturer och invandringens volymer, som direkt påverkar kriminaliteten i detta land, måste vara totalt förblindad.
  Det finns massor att göra !
  Prioritetsordningen måste vara att man börjar med den största orsaken till problemen, för att snabbt kunna åstadkomma en förbättring.
  I detta fall är volymerna förödande, och avgörande.
  Migrationsverket ska ha klara tydliga order från regering och riksdag vad som gäller.
  Inget jävla myndighetsflum !

 7. Ska bli intressant om Socialdemokraterna kommer fortfarande stödja Annie Lööf och Centerpartiet…om Socialdemokraterna stödjer, så stödjer de även pedofili, då de är tysta och inte tar upp det för diskussion och tar starkt avstånd ifrån detta sinnessjuka brott.

  Nej då….makten är tydligen viktigare än småbarns lidanden och förstörda liv….. FY FAN, SÅ AVSKYVÄRDA MÄNNISKOR. 😡

  Kommer DU bidra till detta, genom rösta FÖR detta….kommer DU rösta på Centerpartiet och deras allierade Socialdemokraterna?

  👶🏼 kan vara ditt barn eller barnbarn.

 8. Hon ångar av sin hatretorik mot Åkesson och mot allt och alla som går emot henne.Jag tror inte fler känner någon lust att rösta på henne och hennes depraverade parti efter gårdagens faktaresistenta utspel.

 9. Det är ingenting mot det förakt svenska folket har mot annie lööf. Ännu en anledning att höja spärren till 10 %. Då skulle pedofilpartiet och de andra små SKITPARTIERNA ÅKA UT med huvudet före. 😄😄👍👍

 10. Tyvärr så blir det Jimmie Åkesson som måst röja upp efter Annie Lööfs, Märta Stendum och hela jökflockens totala vansinne.

 11. Nu darrar Annie Lööf…när pedofil nätverk på Darknet har upptäckts av polisen med tillslag, och fler tillslag att vänta 👍

  Nu kommer Centerpartiet upplösas, och Annie Lööf blir nog tyst om allas lika värde….men det kanske inte gäller barn.

  Hycklande vedervärdiga människa!

  • Precis, det är väl raka spår direkt in in Centerpartiets servrar, blir intressant att följa dramat.

 12. I sitt hat mot SD är centerhäxan (blir illa till mods av hennes namn) bara ute efter att hitta något, vad som helst i Jimmies ordval, som får debattledarna att inför TV-publiken ta avstånd mot det. Det gick ju en gång, så varför inte försöka en gång till.

 13. Annie Lööv, alla de svenska flickor som har blivit våldtagna av invandrare, vad tror du de känner för dej? Det är så urbota dumt att förneka något som går att bevisa och kontrollera.
  Ditt hat mot Jimmy Åkesson är en sjuklig företeelse, men det kan bero på att du har mött din överman.
  Hur har du det med alla pedofiler i ditt parti, känner du förakt mot dom?

  • Man kan ju fråga sig hur många av alla dessa vidriga pedofiler kan misstänkas ha förgreningar in i Annie Lööfs Centerparti?

   Delcitat

   Fyra gripna efter tillslag mot hemlig plattform med övergreppsmaterial.

   Fyra personer har gripits under en internationell operation, där en av Europas största, dolda plattformar med sexuella övergrepp mot barn har stängts ner. Det uppger Europol i ett pressmeddelande. Publicerat idag 2021-05-03.

   Slut delcitat

   Läs mer på länken nedan:

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/fyra-gripna-efter-operation-mot-plattform-med-overgreppsmaterial

 14. Hon visar med centerns politik stort förakt mot svenska skattebetalare. Men det är väl OK att förakta svenskar för de har oftast arbetat själva för den standard de trodde riksdagen skulle skydda och förvalta åt dem. Men vad fan fick de för pengarna? Höjda skatter, bränder, bombdåd, mängder av djup och beväpnad kriminalitet, försvagad och överbelastad välfärd. Sånt förakt mot allmänheten borde naturligtvis inte löna sig för riksdagspolitiker.

 15. Annie fortsätter att förolämpa Åkesson, med okvädningsord, själv sitter hon i ett pedoparti med en hel hög av sextremister som partivänner. Vilken äcklig självgodhet som visar sig, i en person som tydligen inte vet innebörden av självrannsakan.

 16. Lööf borde uttrycka den förakt mot de pedofiler i bl. annat C partiet då kanske hon skulle vara mer trovärdigt i sina känslor rott när hon saknar argument mot det uppenbara verkligheten

 17. Ja du Annie, Förakt är väl just vad stora delar av befolkningen
  känner mot dig som partiledare, för att du inte tar avstånd från
  dom Pedofilskandaler ni har i ert parti, men också för att du
  spelar dum om att förnedringen av kvinnor inte har med den
  hutlösa invandringen att göra, dom säger ju själv öppet att
  kvinnor är hälften så mycket värda. Att då spela indignerat när
  någon påtalar att det har med invandringen att göra
  blir till förakt för din egen person. Personligen tycker jag att
  alla som slår sin kvinna, Svensk eller importerad är inget annat
  än stora skitar!

 18. Jag känner ett djupt förakt mot alla som resonerar som Annie Lööf. Som vägrar att se vad svensk kultur och vad den importerade kulturen har för skillnader. Okunnigt, aggressivt och föraktfullt trampar hon på i ullstrumporna och vägrar ta till sig verkligheten. Annie Lööf, kryp tillbaka under den sten du kom ifrån! Du kränker brottsoffer, inte Jimmie Åkesson!

 19. Nyheter Pedofilring med 400 000 medlemmar sprängd. Spännande att se hur många svenska Centerpartister som kommer att avslöjas.

  • Var inne på samma tanke när jag hörde nyheten. Dvs, hur många centerpartister kommer att avslöjas? Pedofiler skall inte bemötas med ursäkter och krockkuddar någonstans vad gäller deras handlande.

 20. Close Topic, Annie Lööf kanske kommer att få annat att kunna koncentrera sig på den närmsta tiden.

  Pedofilring med 400 000 medlemmar sprängd av polis

 21. Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas: Annie Lööf är DUM I HUVUDET

Kommentera