Brun politik

VALET 2022. Efter partiledardebatten i SVT i går kväll kommer det en hel del synpunkter. Trots det gemensamma migrationsförslaget som M, KD, L och SD lade fram så var Åkesson (SD) och Sabuni (L) rejält oense. Jimmie Åkesson hade velat gå längre i det gemensamma migrationsförslag.

– Jag ser inte vad mer du kan erbjuda än intolerans mot människor du inte kan identifiera dig med, sa Nyamko Sabuni. Åkesson argumenterade i sin tur för att ett begränsat tillflöde av ”nya asylanter och deras anhöriga” är en förutsättning för att integration ska vara möjlig. Dagens besked är inte tillräckligt men det var det bästa man kunde nå utifrån hur fördelningen mellan partierna ser ut just nu, menar Åkesson.

– Jag är inte nöjd med det här. Det var jag också tydlig med, men jag tycker det är ansvarstagande att göra det man kan för att stoppa det ännu sämre förslag som kommer från regeringen, säger han. Enligt Åkesson kommer den migrationspolitik partiet går till val på vara betydligt hårdare än det gemensamma förslaget.

Migrationsfrågan tog stor plats. Efter debatten menar statsminister Stefan Löfven (S) att debatten tydliggjorde skiljelinjen i svensk politik i dag. – Dessvärre finns ett högerkonservativt block som skulle bli den mest högervridna regering som Sverige har haft på många decennier, sa Löfven i protest mot den politik han själv fört fram.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Brun politik

 1. ja det var väldigt besvärande om dom var överns .vad sksll man med dom då ..
  ja har en misstanke att det är väljarna som avgör.

  och då bör man granska vad löven och rödskrikan åstakomit hitils är det mest sjutningar barnmord och cirkus cov19..

 2. Utan att ha sett käbblet i TV kan detta “samarbete” med Folkpartiet,leda rakt åt he-vte….
  Att förlita sig på överenskommelser,med en Zulu från ett kappvändarparti, kan bara sluta i fiasko !
  Ett halmstrå att hålla sig i,när Socialistiska drägget anfaller,med sina lögner och fantasier i kommande valet !

 3. Märkligt när man debatterar invandring, många drar fram snyftare
  inom Asylrätten, men flertalet tycks ha glömt att Asyl ska sökas i
  närmsta säkra land, och att man då flyr? genom minst 10 länder
  för att ta sig till just Sverige ja det säger en del, det måste vara
  något annat som lockar?

 4. Jimmy var den enda partiledare som sa sanningen om mäns våld mot kvinnor dom 5 sista morden var 4 utav männen utlandsfödda men det passade inte center tanten hon skrek som vanligt…..

 5. 💩 brun politik 💩

  det är resultatet av globalisternas politik sedan år 1970 då nedgången började! 💩

   • Förvisso är Tysklands historia intressant för oss svenskar men jag förstår inte hur du tänkte när du gjorde denna koppling.

   • Kommunisterna försökte återupprepa den ryska revolutionen i Tyskland men slogs ner av företrädelsevis socialdemokrater. Ledarna infångades och togs av daga. Det återstående kommunisterna förstod att en regelrätt revolution var utesluten och där kom idén med kulturmarxismen. Frankfurtskolan bildades med syfte att bakvägen förändra samhället.

    När Hitler kom till makten flydde de till USA och Columbiauniversitet. 1968 var året för majrevolten i Paris, kårhusockupationen och 68-vänstern. På 1970-talet gjorde hela det politiska fältet en skarp babordsgir tack vare 1968 som var ohotad i trettio år tack vare avsaknad av mediegranskning.

    Media tappade sitt informationsmonopol tack vare den tekniska utvecklingen och har trots oblyga försök inte fått tillbaka det. Trots brunsmetningen av exempelvis Petterssons, som ligger i mittfåran med sextiotalsmått mätt, har man inte lyckats med att tysta sanningens röster. Greppet om utbildningssystem är dock rätt bastant så det måste komma som en chock för dem att SD får en icke obetydlig andel i skolvalen.

Kommentera