Ännu ett geni som inte begriper…

MEDIA & PROPAGANDA. Skribenten Csaba Bene Perlenberg, arbetar som politisk redaktör på Jönköpings-Posten. Han har tidigare skrivit för Dagens Nyheter, Sydsvenska Dagbladet, Göteborgs-Posten, Norran och Gefle Dagblad. Närmast kommer han från Expressen/Kvällsposten och GT. Perlenberg har tidigare varit med på bloggen då och då och inte direkt framstått som ett geni.

-Pettersson misstänker att Perlenberg inte begriper att de flesta av de problem han räknar upp beror på migrationspolitiken. I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Ännu ett geni som inte begriper…

 1. När vi har ett land som var dimensionerat för max 9 miljoner invandrare och vi plötsligt är över 10, så uppstår problem.
  När vi dessutom har Riksdag och Regering med de flesta endera inte klarat en examen och resten är broilers som tryckts igenom sitt partis indoktrineringsprogram, ja då får vi ett Sverige av idag.

  Hörde Jan Emanuel, sosse, säga att ingen borde få plats i vår Riksdag utan att först ha jobbat och försörjt sig själv, jag anser att de skall ha minst 15 års yrkesverksamhet varav 5 internationellt innan de ens kan vara en kandidat.

  Jag minns fortfarande då Annie Johansson Maramö som ung politiker blev intervjuad och tillfrågade om vilken praktisk erfarenhet hon hade, där hon stolt sa “jag har också spelat fotboll i IFK Värnamo.”
  Jag bloggade hon hade varit målvakt och gick under namnet “sållet.”

  Sorgligt nog känner jag mig inte hemma i det Sverige som vuxit fram genom att Erlander förtrollades av Palmes retorik vilken i sin tur var starten på Sveriges nergång, nu återstår snart bara fallet.

 2. Ja senast han var på Kvällsposten stod han på bild likt
  en Hells Angels medlem med armarna i kors,
  för att se respektingivande ut, men respekt var det minsta
  man kände när man läste hans drapor, han var som merparten
  av journalistkåren bara en medioker SD hatare som gav dessa
  skulden för det mesta i samhället som inte var bra!

 3. 😂😂😂… rubriken säger allt… man kan välja att skratta eller gråta åt dårskapen. Jag väljer skratt för det är roligare. Som vanligt har Pettersson sååå rätt, finns inte mer att tillägga 😂😂😂

 4. JP är en skräptidning ingående i en skräpgrupp av publikationer som under många år drivit en linje att hela världen bör få komma till Sverige och försörjas av de dumma svenskarna. Jag hoppas varje morgon får börja dagen med att höra på nyheterna att skiten har kursat och kommer att läggas ned.

 5. Varför flyttar fånen runt hela tiden, trivs han inte på tidningen eller hjälper någon till?
  Nästa blir väl “Lyckoslanten”.

 6. 🤮
  Detta bevisar ytterligare tesen om att det är en merit, förutsättning, att vara sinnessvag för att jobba som journalist på flertalet tidningar.

  Chefredaktörer vill inte ha journalister med förstånd, de vill att alla ska var ungefär lika dumma, så att ingen överglänser den andre…ALLA GÄRNA SAMMA IQ FISKMÅS.

  Detta för att få nickedockor, lättledda och noll-eget tänkande varelser, som de kan styra i sann Socialdemokratisk anda, för att smutskasta/förnedra och förtala alla som inte har samma åsikt som Socialdemokraterna.
  ( Detta som Socialdemokraterna kallar för demokrati och lika värde.)

  ALLT DETTA FÖR ATT FÅ (TJUVA) VÅRA SKATTEPENGAR, FÖR ATT FORTSÄTTA SPRIDA OSANNINGAR OCH DYNGA MOT DE SOM VILL SVERIGE OCH SVENSKARNA GOTT.

  VAL 2022… FÖR FÖRSTÅND !

 7. Visst är det så men ett parti måste visa att de har ett program för andra frågor också.

 8. Det mest makabra är väl att hur kan dom släppa fram sådana skribenter, sedan att låta dom vara politiska redaktörer ? Inte undra på att dom flesta måste ha mediestöd för att gå runt, för ingen normalt fungerande person betalar för sådan smörja

 9. Många skribenter som inte förstår orsak och verkan eller så är de så in i h-e PK att de måste skriva på det sättet..

 10. Det är ingen tillfällighet att han hoppat runt på så många arbetsplatser. Det tar inte så lång tid att identifiera ett stolpskott.

 11. Ytterligare en socialist som påvisar tesen;
  socialister är, per definition, idioter.

Kommentera