Vem ska betala?

PROPAGANDA. Socialdemokraten Anders Lindbergs titel är politisk chefredaktör på Aftonbladet, tyvärr har herr Lindberg stort inflytande. Många läser Aftonbladet och han är med i debatter i SVT och SR.

Det är svårt att veta om Lindberg inte begriper eller ljuger om att den MP-styrda S-regeringens skatter, avgifter, regler och förbud för kärnkraften och att låta skattebetalarna subventionera vindkraften inte påverkar investeringsviljan.

-Pettersson tror att Anders begriper att återbetalningstiden på kärnkraft är lång och det går inte att bygga ny kärnkraft under ständigt nedläggningshot och straffskatter från S, MP, C och V.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vem ska betala?

 1. Här har vi en duktig idiot. Bäste valarbetaren SD nånsin haft. Keep up the good work. 👍👍👍👍

 2. Lustigt när Stefan Löven säger att det är Jimmie Åkesson som
  dirigerar i den nya konstellationen ? Att han själv och hans parti
  föses runt av det lilla, för Sverige skadliga partiet MP, det lotsas
  han inte om?

  Märta Stenevi fladdrade med händerna likt en fågel som ryttlar.
  var nästan rädd att hon skulle lyfta från golvet.

 3. S folk har svårt med ekonomiska fakta.
  Att alla statens pengar kommer fr
  folket , är för en del S folk okänt. När man
  som Sverige lånar många miljarder, för
  att sedan sprida dem t EU, Sida, FN etc
  Frågan är: när kraschar vi? Arma land.

 4. Bra att han förstår att få, samma mängd kärnkrafts energi från vindkraft måste man kanske lägga mer pengar, och sedan räkna ut att blåser det INTE så har man kastat pengarna i sjön, men det är ju sveriges melodi

  Kolet i Tyskland gick ju bra eller??
  Bai Bang i Vietnamn gick ju också bra eller ??
  Nedragningen/ stängningen av våra reaktorer går ju bra eller ??
  Solenergi på sommaren går ju också bra eller??
  Nu skall PostNord spara in på frimärken så då har vi nog löst hela energikrisen.
  Det bådar gott inför framtiden, ursäckta men man kan garva gott innan landet går in i en tomsäcks liknande kris pga kompetenshaveriet.
  Viljelös / tanke lös energi från tomma intet kanske är den bästa energin, enl de lärde.
  Ha det gott där ute och framför allt lugn, våra politiker löser alla våra problem/kriser med lite mer skatter och tomt prat.

 5. Vindkraft skulle vara som då danskarna byggde små vindkraftverk, stora nog att ge ett hus eller gård ström då vinden var lagom.
  Ingen hade en tanke på att det skulle vara något annat än ett bra tillskott inte en permanent elleverantör, då kostade ett litet vid elverk 120000:- vilket var en för många överkomlig summa.

  Märta Stenvi förstår förmodligen ej konsekvenserna av sina idéer, märkligt att alla i MP lider av hjärnsläpp.

 6. Nu vet jag att vad Rödluvan, född 1983, sa var fel, all statistik visar att våld mot både män och kvinnor ökar.
  Exempelvis var det 2,5 anmälda fall per 100000 invånare runt 1970 nu 2020 var det 4,3 nästan en fördubbling, på 60-talet var det 0,8.
  Vi ska också minnas att det var stor invandring från Balkan i början av 60-talet och då gick dödstalen upp till 2,5 för att sjunka till runt 1,8 på 80-talet för att hela tiden öka.
  Sambandet med invandring och mer våld är fullt klart.

 7. Vore kul att veta vad dessa skribenter ska ha för jobb när folket vaknar och
  PK:ismen tar slut ? Finns nog inte en enda som vill ta i dessa med tång ens, hoppas dom sparat undan pengar eller dom blir uteliggare tack vare sin agenda dom framfört dom senaste åren

  • Notoriska förvanskare av verkligheten finns det alltid behov av, speciellt inom politiken och marknadsföringsbranschen oavsett vilket styre landet har.

 8. Med de små ”fabrikstillverkade” kärnkraftverken lär investeringskostnaden rasa med minst 3¤ eller åtminstone med 50% !

 9. Vi hade ju råd att bygga kärnkraftverk förr .Varför har vi inte råd nuförtiden? Vi har inte råd med sjukvård ,skola, höja pensionerna mm .Vad kostar invandringen tror ni med 1 miljon som inte arbetar eller går på hitta på jobb och alla kriminella handlingar dessa hitta på ?

 10. Märta S. tror på fullt allvar tydligen att vindkraft skall klara vårt ökande behov av el. Att de dagar som inte vinden är tillräcklig eller för stark då kommer allt att upphöra fungera, utan el stannar Sverige.
  Hur kan vi ha fått sådana virrhjärnor in i politiken.
  Ytterligare en som jag känner avsky för är den rödhåriga teoretikern från Maramö, hon säger att våld mot kvinnor och mord var fler på 70-talet än idag och det är inte invandringens fel.
  Jag var hemma i Sverige då men upplevde inte vad jag gör idag ständiga våldtäkter och mord, har sökt men finner bara att Brå anser att kvinnomord har minskat, fan trot.

 11. Vem ska reparera och återvinna tusentals vindkraftverk som ligger
  Utspridda i naturen.
  Vindkraftverken som Miljöpartiet skräpat ner miljön med.
  Gigantiskt miljöproblem i framtiden.
  Nätt för herr Lindberg att fundera över.

  • Det är markägaren som är skyldig att sanera efter uttjänta Vindgiliotiner !

   • Stackars markägare… iaf där staten inte äger marken.

Kommentera