Nedläggning av Bromma flygplats kan stoppas

INFRASTRUKTUR. Sverige lägger ned Bromma men finansierar jätteflygplatser i Vietnam, rapporterades för en vecka sedan och den flinande klimat och miljöministern, Per Bolund, var glad, när han meddelade detta och därefter tillsätter man en snabbutredning om nedläggningen.

I maj 1936 regerade Socialdemokraterna Sverige. Huruvida de reagerade på det flygplan som landade och den flagga som vajade för vinden, kan dåvarande sosse-politiker av förståeliga skäl inte svara på, men kanske dagens representanter vill göra ett inlägg. Det finns ju faktiskt sossar som idag försöker klistra på SD det som hände i 30-talets Europa.

Normalt tänkande människor kanske skulle vänta på utredningen först för att sedan fatta beslut efter utredningens resultat, men nu sitter inte normalt tänkande människor i regeringen. De påstår att flygplatserna inte behövs för att det är så som flyger under pandemin.

Nu vill en majoritet i riksdagen stoppa regeringens planerade nedläggning av Bromma flygplats, rapporterar Dagens Industri. Tidningen hänvisar till uppgifter från ett möte i trafikutskottet som hållits under torsdagen. Oppositionen kommer enligt Di att gå fram med ett tillkännagivande på tisdag nästa vecka.

-Pettersson säger att Miljöpartiet vill inte bygga ut Arlanda så att Brommas trafik får plats. MP tycker det är bättre att det blir trångt på Arlanda vilket driver upp priserna och färre flyger, varför de inte vill stänga Arlanda helt är obegripligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Nedläggning av Bromma flygplats kan stoppas

 1. Konungariket och välfärdslandet Sverige är utsatt för subversiv krigföring.
  Nu Bromma, men på flera områden inom samhället, Infrastruktur, elförsörjning, transporter, industri mm.
  Är dessa politiker utsända av främmande makt för att förbereda den slutliga annekteringen?
  Att inta och överta ett demokratiskt land kan genomföras med olika medel och inte enbart militärt
  Kanske är vår försvarsmakt felinriktad i sin målsättning att försvara konungariket.

 2. MP betyder Mindre Pengar för Sverige, de vill ha oss tillbaka till 40-talet igen.
  Cykla till jobbet går an för de i städer där cykelleder finns men värre för pendlare som har mer än fem mil till jobbet.

  Riksdagen kommer väl att säga ja eftersom inga annat än syltryggar finns vid sidan av SD.

  Nerläggning utan utbyggnad av Arlanda kommer naturligtvis att ske för framförhållning finns inte i medvetandet hos den sittande regeringen.

 3. Jordvinkeln har ändrats p.g.a. CO2?

  Skicka Bolund till polerna för att smörja jordaxeln innan jorden stannar och vi får väldigt kallt klimat på skuggsidan, och stekhett på solsidan.

  Blir ett bra jobb efter valet 2022.
  När du ändå är där så kan du ha koll på issmältningen med.

 4. Innan pandemin var Bromma en väl utnyttjad flygplats. Helt uppenbart att behovet finns för flygplatsen och att lägga ned flygplatsen är inget annat än kapitalförstörelse.

  För övrigt är Miljöpartiet en samling miljöförstörare när välfungerande flygplatser skall användas enligt slit-och-släng-principen.

 5. Alice Bah Kuhnke passar bäst som programledare i barnprogram om hon kan hålla sig borta från att indoktrinera barnen med sitt politiska gift.

  • Kanske dax för henne att vika ur sig igen ? 😬
   Om inte för annat så, så för att stoppa barnafödandet.

   Vem vill sätta barn till världen i Sverige (undantag invandrare), när de får växa upp för att bli misshandlad, våldtagen, spottad på och ständigt förnedras, är normalt i det Socialdemokratiska sinnessjuka Sverige !?

 6. Och varför tror ni dom vill lägga ner den? Jo då kan man bygga
  väldigt många bostäder och fylla upp dem med välfärdssnyltare.

   • Varför inte det, när skattebetalarna betalar hyran för dem,
    glöm inte att idag har vi 675000 som inte betalar och gör
    rätt för sig, och en stor del försöker inte ens, och inga
    krav från regimen ställs!

 7. Jag har flugit en mellan Gotland och Bromma tror det cirka1965. Men ett otal gånger från Arlanda. Så mig kvittar det.

 8. Disney klubben hör inte hemma i en regering.
  Denna regering är uppbyggd med enbart seriefigurer.
  Mupparna står för många av karaktärerna.
  Den här regeringen förtjänar ingen lön.
  Möjligen barnbidrag.
  När dom avgår nästa år övergår det iallafall till socialbidrag.

Kommentera