Ännu en centerpartist häktad misstänkt för pedofili

BROTTSLIGHET. En politiker, Erik Paulsson (C) i Vimmerby kommun misstänks för upprepade fall av våldtäkt mot barn. Politikern häktades under fredagen. Han nekar till brott. – Jag bedömer utredningsläget som gott, säger åklagare Charlotte Genberg.

Erik Paulsson anhölls i tisdags och begärdes häktad på fredagsförmiddagen. Mannen misstänks för flera barnvåldtäkter samt grov fridskränkning. Brotten ska ha begåtts mot en person han har en nära relation till.

Våldtäkterna ska ha skett mellan 2012 och 2015. Den grova fridskränkningen ska ha skett från våren 2016 till anhållandet.

Vid 11-tiden på fredagen häktades politikern på sannolika skäl. Mannen är häktad med restriktioner. Åklagaren menar att det finns risk att den misstänkte undanröjer bevis och att den misstänkte avviker.

– Han är häktad på sannolika skäl för upprepade fall av våldtäkt mot barn och grov fridskränkning. Målsägande har han en nära relation till, säger åklagare Charlotte Genberg.

Hur bedömer du utredningsläget? – Jag bedömer det som gott. Nu följer sedvanliga utredningsåtgärder. Det blir förhör med vittnen i närheten och ytterligare förhör med målsägande. Vi ska även höra den misstänkte själv igen.

Åklagaren ska undersöka teknisk bevisning, säger hon. – Vi har tekniska beslag i form av datormaterial som vi ska undersöka närmare.

Politikern har haft flera förtroendeuppdrag i Vimmerby kommun. Han nekar till brott.

Dagens Vimmerby

Kalmar Tingsrätt Målnummer B 1596-21

-Pettersson säger att det verkar som centerpartisterna inte lyssnar på sin partiledare…

Räknar jag rätt är det 6:e centerpartisten som kopplas till pedofili. lite för mycket för att det ska vara enstaka dårar och tillfälligheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Ännu en centerpartist häktad misstänkt för pedofili

 1. Centerpartiet är ett pedofil vänligt parti, och tar inte avstånd mot detta sinnessjuka att barn våldtas och lider.

  Har ni hört Annie Lööf än att uttala sig mot pedofiler och pedofili ?

  Detta visar ju tydligt var Annie Lööf Centerpartiet står, och vilka hon och Centerpartiet sympatiserar med.

  De som samarbetar med Centerpartiet och då Annie Lööf, visar med samarbetet att de INTE TAR PEDOFILI PÅ ALLVAR, och är på så sätt delaktiga.
  Är nu Socialdemokraterna med Centerpartiet och deras ”VÄRDERINGAR” ? 😡

  ”Den som är tyst, är tyst delaktig i dessa så avskyvärda, sinnessjuka brott mot barn.”

  Ps….var är Rädda Barnen och övriga organisationer för barns trygghet?

  ÄCKLIGA AVSKYVÄRDA HYCKLARE!

 2. Topp bonde C-bög sägs styra även i Falun, från Baggärdet… har fått miljon bidrag från skattebetalarna senaste 40 åren trots äger mycket dyra fastigheter. Who is he blow’in?

  • Tja, jag tycker att de lät tveksamma, “han är ingen lagspelare”. Så han nog varit till besvär tidigare. I längden är det ohållbart att folk på ledande positioner , om de inte är lagspelare eller saboterar för partiet tex genom att skylta med åsikter som partier inte har.

 3. det är väl inge nytt centern inblandning i Geijer affärn är känd . förutom palme och Geijer. var det ju bara centerparister olof joanson och kompani .
  eller som torbjörn fäldin sa ja ser att jag finns med men jag är oskyldig.

  hela centerpartiet är fult av pedofiler och fenna konstiga hantering av detta som få statsministern plötsligt börjar svamla snus är snus och mus är mus ?

 4. Ska han också få gråta ut i soffan hos SVT? Är SVT insyltade också eller är dom bara galna vänsterfeminister?

 5. Centern tillhör den bedrövliga sidan redan.
  Grattis Annie Lööf en till pedofil att försöka försvara.
  Sånt här händer bara vänster gänget., usch usch usch……,,..
  Så fruktansvärt bedrövligt så Centern borde kastas ut ur regeringen.
  Och då blir det regeringskris.
  Men men…. snart är det över ändå med det här eländet.

 6. En hycklande partiledare styrd av egoism och fasad. Skulle kanske kolla upp sina egna medlemmar.

  Innan hon tar dessa återkommande “stora ord”, av anklagelser, i sin mun mot andra demokratiska partier i riksdagen. Som faktiskt “städar upp”, i de egna leden. När det behövs och finns skäl till det.

  Fast centerpartiet har tydligen väldigt svårt för sådant själva. Beror nog till stor del på partiledarens egna ord, från december 2015.

  Annie Lööf: “Människors frihet är viktigare än de svenska systemen”.

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/annie-loof-manniskors-frihet-ar-viktigare-an-de-svenska-systemen/

  Jag undanber mig den svenska centerpartistiska benämningen av frihet. Den är inte alls grundad på svensk demokratisk rättsprincip och moral, sedan urminnes tid.

  Skäms alla ni centerpartister. Som låter detta vidriga, fortgå i erat parti. Dessutom på högsta nivå.

  • Gud vilken löjlig kommentar. Pedofili är en karaktärssrörning, har inget med att göra vilket parti man sympatiserar med.

   • Vilket parti dras folk till, som kallar folk för as, och som inte vill diskutera problem utan bara visa sina känsloutbrott.

 7. Hur kan någon vilja rösta på denna pedofilisekt? Skrämmande och man undrar hur många fler det finns inom sörjan. Nu blir väl Lööf tyst för en gång skull tills det är dags att rapakalja om kvinnofrid. Usch och tvi för Centerpartiet och deras pedofiler.

  • Har du barn eller är du en förälder så är ett tips ifrån Coachen att du anmäler dig till Rätt myndighet som du kan enkelt finna om du Googlar ! ?

  • Och dessa partier är kompisar med Socialdemokraterna.

   ”Bara en superidiot vill umgås med en annan superidiot, då de inte har förstånd att förstå, att den andre superidioten är en superidiot”

 8. Vad fan är detta för sjukt parti? Kan inte David Baas rota lite i detta, som omväxlings skull? Han kanske kan komma över lite mail från 2012, från en utkastad/avhoppad/tidigare partimedlem i C

 9. Det kanske är något i partistrukturen som gör detta, eftersom de nu har en pratlara som ledare så blir det inte lätt att ändra på.

 10. CP måste ju betyda CenterPedofiler. CP skadade alltså. Ursäkta ni riktiga medicinskt CP skadade, Byt namn på Er diagnos för att inte bli förväxlade med Centerns Pedofiler.

 11. Redan 2013 hade ju Centern förslag på månggifte, fri invandring och slopad skolplikt, det är ju inte direkt förvånande att vissa centerpartister tänkte att vägen är plogad även för pedofoli. Undra vad normala gamla centerpartister tänker om sitt nuvarande parti, förresten de kanske inte finns kvar i partiet utan är ersatta av ett gäng islamister och pedofiler som leds av en förvirrad kvinna från Väjnamo som gärna vill bli statsminister i en jegjejing.

 12. Nu måste genast “Röde orm” hugga kniven i ryggen på Jimmie för att flytta focus på sina egna tillkortakommanden. Hon har ju ännu inte tagit itu med de tidigare snuskgubbarna i partiet, så då är det väl inte så konstigt att avarterna fortsätter. Enl. ungdomsförbundet är ju dylika betéenden att föredra, helt normala och något att eftersträva. Allt med Rö´skrikans goda minne.

 13. Från landsbygd till Stureplan. Från tidelag till pedofili?

  Hedlund och Fälldin roterar ikapp?

 14. ” I Sverige är det förbjudit att va kriminell” Om man inte är
  Centerpartist borde Annie lagt till ! Vad fan är där för fel på
  det partiet Nekrofili, Pedofili och all annan vidrig snusk.
  Nekar till brott ,ja det gör dom om så 20 man står och
  ser det? Tycker att C ska byta loga till PFP.

  Tur att Sven Olle Olsson slipper se vad avarterna sysslar
  med!

Kommentera