Hur mycket kan våra ministrar och media ljuga?

KLIMAT & LÖGNER. Sverige fick inviga klimatmötets andra dag ”– Det är verkligen roligt att Sverige fick inleda och sätta tonen för hela mötet, säger en påtagligt upprymd Per Bolund till TT, som sedan spred ”nyheten” genom våra flesta medier.

Problemet för regeringen, klimat och miljöminister samt vice statminister Per Bolund samt journalistkåren är att det inte är sant.

Sverige var från början inte ens inbjudet när USA:s president bjöd in 40 världsledare till klimatmöte, men på något vis lyckades Per Bolund (MP) snacka sig in.

Det bekräftades senare från miljödepartementet att Per Bolund inte deltog på själva klimattoppmötet, utan på ett runda bordssamtal med en grupp övriga stater som inledde dag två.

-Pettersson undrar om TT, SVT, SR, Aftonbladet och alla andra tänker gå ut med en rättelse. ”Det är verkligen roligt att Sverige fick inleda och sätta tonen för hela mötet, säger en påtagligt upprymd Per Bolund till TT.”

Per Bolund nämns inte i schemat från mötet och inte heller syns han i några av de timslånga videos som Bidens administration har lagt upp. Jag undrar om Biden & Co ens märkte att Sverige var på plats.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Hur mycket kan våra ministrar och media ljuga?

 1. Notera också att TT sällan eller aldrig anger en skribent.
  Något som MSM anklagar alternativ media för, för ”man vet inte vem som skrivit” och det är då jätteviktigt.
  Men, när propagandamegafonen TT sprider dynga är det inte så noga med skribent…

 2. Jag inledde också klimatmötet… på jobbet när jag pratade om vårt usla vår-väder med städerksan.

  • Det är inger fel på vädret, det är härligt och solm förväntat. Sommar i april har aldrig existerarat i vårt vackra land.

 3. Jag tror att alla ministrar har fått ett lögnsertifikat utfärdat av steffe,
  för det tar ju aldrig slut på lögnerna utan bara eskalerar mot avgrunden.

 4. Vad trött man blir på all denna självgodhet.Sveriges politiker utom SD verkar lida av hybris med allt detta klappande på bröstet.Media är inte ett dugg bättre som aldrig ifrågasätter sanningshalten i saker och ting.Alltid detta skryt om alla ”fantastiska ”åtgärder.Alltid detta skryt om den feministiska regeringen.Ödmjukhet och självrannsakan efterlyses….och kom ner på jorden någongång.

 5. Jag kan berätta för Bolund att på natten så drömde jag om Bidens möte. Kina sa, att va bra, att ni i väst drar ner ännu mer. Då kan vi bygga ännu fler kolkraftverk och spurta om er ekonomi redan om några år.

  Nu var det ingen så hörde mig lika lite som att någon var uppe klockan 6 och hörde Bolund. Men det var faktiskt jag som var först av de icke inbjudna och som inledde dag två.

 6. Lögner och fantasier har blivit dagliga i Abzurdistan. I går tvingades STATLIGA text-TV rätta till en av deras lögner.
  Den 22/4 skrev man med stora bokstäver att Ryssland Mobiliserade vi Ukrainas gräns ! I går fick man krypa tillbaka,(och skriva sanningen) att det var en rysk militärövning !!
  Rättelsen placerades allra sist,i förhoppning att ingen skulle finna den……

 7. Såg en kommentar. En senil gubbe. Biden leder et två dagars klimatmöte. Inbjudna är utvalda politiker. Inte en endaste forskare tekniker sakkunnig var där. Varför ha ett möte? Gratis mat och dricka?fina hotellrum med fullständig service så alla kroppsliga behov och fantasier uppfylls? Min kommentar på slutet

  • Tänk att det är sådana tomtar som styr vårt land .
   Så funderar de över politikerhatet.
   Otroligt eller oacceptabelt som Tomtefar skulle sagt .
   Tänk hur det skulle låta om Åkesson skulle ertappas med sådant svammel .

 8. De är så så så patetiska. 🤣

  Detta genomsyrar hela denna löjliga fjantiga feministiska regeringen. 🤮

  Hur nån kan rösta för dessa fjantar är en gåta !?

  Ps…och dum-Media fortsätter att förnedra och idiotförklara svenskarna.😡

  Biden…du gör inte mycket förståndigt, men att inte ta med Sveriges fjantiga regering på miljömötet gjorde du bra 👍

  Kan det vara så att du också tycker att Sveriges regering är ljugande, hycklande, falska, knäböjande, patetiska, feministiska, löjliga PK-knähundar !?

Kommentera