Dagmamma tar emot barn hemma – bor med terrordömd man i Göteborg


ISLAM. En kvinnlig dagbarnvårdare i Göteborg bor med en man som är dömd för terroristbrott. I parets bostad tar kvinnan, på kommunens uppdrag, hand om barn i förskoleålder, avslöjar SVT Nyheter.

Jeander

Mannen dömdes 2008 till flera års fängelse i ett europeiskt land för ”deltagande i organisation med syfte att begå terroristbrott”. Sedan flera år bor mannen med en kvinna som tar emot dagbarn i parets gemensamma bostad.

Jag är inte förvånad, säger Amanda Larsson, chef för juridik och ärendehantering på förskoleförvaltningen i Göteborg. Hon tror att kommuner skulle hitta fler liknande fall – om de fick granska dagbarnvårdares kopplingar till bland annat extremism men det är olagligt.

-Pettersson undrar vad mannen gör i Sverige?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Dagmamma tar emot barn hemma – bor med terrordömd man i Göteborg

 • Cirkus Sverige.

  Socialdemokraterna…

  Är DU ansvarig för detta ?

  Gilla

 • Pålsjö

  Pack och avskum i en aldrig tidigare skådad omfattning finns numera i landet och kan man läsa om dagligen.

  Samnytt skriver om en Kosovoalban som krävde att hans flickvän från en kristen familj skulle leva enligt muslimska regler, och om hon lämnade honom skulle han mörda hennes far ”som en hund”. När hon beslutat sig för att hämta sina tillhörigheter gick mannen till attack med en stor machete, – först mot hennes far och sedan mot en släkting som körde henne och som trodde att han skulle dö när huggen matades mot hans huvud och kropp. Kosovoalbanen förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för flera fall av misshandel, övergrepp i rättssak, olaga hot och försök till utpressning. Nu döms han för försök till mord, grov misshandel, grovt olaga hot, grov kvinnofridskränkning och olaga hot, till fängelse i 10 år, men får stanna kvar i Sverige eftersom åklagaren Vjollca Turjaka aldrig yrkade på utvisning.

  Samnytts artikel, OBS! VARNING FÖR STARKA BILDER!
  https://samnytt.se/kosovoalban-accepterade-inte-separation-hogg-flickvannens-slakting-med-machete/

  Gilla

  • Stenbock

   Pålsjö:
   Dessa dina rader ger en klar bild över vad som händer,om våra döttrar blandar sig med detta muslimska drägg…
   Själv frågar sig Stenbock,hur anhöriga kan sitta passiva,när de märker att sådant avskum blandar sig in i familjen ?

   Gilla

 • ruben

  I Sverige är det förbjudet att spana efter allvarliga brott. Här har Sverige en stor uppgift med att röja upp laghinder, som var relevanta under den civiliserade tiden i Sverige.

  Gilla

 • centurion

  När jag och min sambo 1988 fick barn, blev det korsförhör på socialen betr. erkännande av faderskap, eftersom vi inte var juridiskt gifta. Då fanns det inga restriktioner i frågvisheten. Jävligt kränkande för oss båda två, faktiskt. Så nog borde det väl ändå vara möjligt att även fråga ut terrorister, kan man ju tycka. Men det är väl, som vanligt, skillnad på adel och tjänstehjon.

  Gilla

 • Stenbock

  Här tages med säkerhet inga barn från otroende emot !!

  Gilla

 • Nils Dacke

  Sannolikt har han fått skydd av det moraliska, humanistiska och feministiska stormakten från det fängelsestraff han dömdes till. Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauman han bär med sig?”.

  Gilla

 • Vivekananda

  Skandal. Som vanligt.

  Gilla

 • Kent

  Ja du Pettersson det är mycket man kan undra över i dagens Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: