19822 utdelade medborgarskap under kvartal ett


INVANDRING. Förra året slog Sverige rekord i utdelade medborgarskap med 81.377 stycken. Det är stor risk rekordet slås i år. Vi är redan uppe i 19.822 utdelade medborgarskap till sista mars.

 • 2010 28100
 • 2011 33112
 • 2012 46377
 • 2013 46849
 • 2014 38890
 • 2015 44209
 • 2016 56037
 • 2017 65611
 • 2018 61309
 • 2019 74924
 • 2020 81377

Totalt 383.467 medborgarskap och 736.863 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister hösten 2014.

De vanligaste ursprungsländerba i år är:

 • Syrien
 • Afghanistan
 • Statlös
 • Eritrea
 • Somalia
Sveriges Nationaldagsfirande innan corona. Bild från Bengt Nyman, Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “19822 utdelade medborgarskap under kvartal ett

 • Cirkus Sverige.

  Socialdemokraterna fortsätter att SPOTTA DIG I ANSIKTET

  Det är denna s.k. politik som gör att DU får det sämre ekonomiskt, att din son blir grovt misshandlad, att din dotter blir gruppvåldtagen av ett gäng AIDS gubbar.

  Gilla

 • heraldikern

  Det innebär i praktiken 383 000 nya potentiella väljare till S och Mp. Och med hjälp av Imamerna i Moskeerna och Fredagsbönen, som alla troende måste gå till, så röstar de flesta så.

  Och allt detta som resultat av den skriftliga överenskommelsen mellan Socialdemokraterna och Muslimerna.

  Gilla

 • Fjölet

  Och varför blev det 4 års val perioder, vi kan max ha 2- 3 år,
  Nu sitter vi i knät på sittande regering i över ett år till, och varje dag till val känns som en regelrätt katastroff i ren dumhet.

  Gilla

 • ruben

  Myndigheterna vill nog inte ha någon ordning, för då blir det svårare att vara aktivist och göra egna urval. Bevare Sverige från det pågående förräderiet. Vart tog alla ansvarsfulla människor vägen? Det känns långt tills nästa val. Det finns nog inga garantier längre, men möjligen hopp.

  Gillad av 1 person

 • Pålsjö

  Rekord i utdelade medborgarskap, vad kan det bero på tro? 

  Merit Wager skriver i Bulletin att det inte någonstans på Migrationsverkets prövningsenheter finns krav på att den som anställs för att hantera ansökan om asyl ska inneha svenskt medborgarskap, eller att den anställdes vandel prövas.

  Citat: ”Det har genom åren kommit en del starkt oroande uppgifter inifrån Migrationsverket om att asyl- och andra beslut kan ha varit färgade av handläggares nationella, etniska eller religiösa bakgrund. Uppgifter, misstankar, oro har kommit inte bara från anställda vid Migrationsverket utan också från personer som sökt asyl eller ansökt om medborgarskap, som varit övertygade om att negativa beslut fattats av personer med annan religion eller klantillhörighet än de sökande.”

  Merit Wager skriver vidare att efter 2013 så har Migrationsverket upphört att göra obligatoriska kontroller av nya medarbetare på viktiga positioner.

  Citat: ”Är inte prövningen av frågan huruvida människor ska beviljas rätt att vistas i Sverige, ta anställning här och i förekommande fall få hämta hit också sina anhöriga samt bli svenska medborgare, i allra högsta grad något som borde motivera säkerhetsklassning och noggrann kontroll av dem som anställs?

  Merit Wager: ”Otillräckliga säkerhetskontroller av personalen på Migrationsverket”:
  https://bulletin.nu/kronika-otillrackliga-sakerhetskontroller-av-personalen-pa-migrationsverket

  Gillad av 2 personer

  • Pålsjö

   På sin hemsida skriver Merit Wager om Sveriges (regerings och myndigheters) fullkomligt ansvarslösa migrationshantering, med monumental oförmåga att upprätthålla en reglerad invandring.

   Några citat: ”Uppehållstillstånd har frikostigt delats ut i hundratusental och åter hundratusental till människor från länder som på alla sätt ligger längst bort från Sverige geografiskt, kulturellt, utbildningsmässigt, religiöst, värderingsmässigt, våldsbenägenhetsmässigt. Inga faktiska krav på att styrka sin identitet eller sin “asylhistoria”. Beslut om utvisning betyder så gott som ingenting, man kan stanna och leva svart (kriminellt) i Sverige, inte heller har man i Sverige någon aning om vilka som finns i landet. Eller var de bor. Eller vad de gör. Det finns knappast något annat land i världen som på några decennier så totalt förändrats och där ingen vet vilka som tagit sig in och på vilka grunder – eller aldrig registrerat sig överhuvudtaget…

   På slutet av sin artikel skriver Merit Wager att Sverige: ”på grund av inkompetent och blåögd migrationshantering – förändrats från ett fridfullt, tryggt och säkert, tillitsfullt och icke våldsamt land till precis det motsatta.”

   Läs hela artikeln här:
   https://meritwager.nu/allmant/invandringen-till-sverige-bygger-numera-pa-en-snarskog-av-krangliga-svarbegripliga-lagar-och-tillagg-oformagan-att-lagstifta-tydligt-och-att-uppratthalla-en-reglerad-invandring-ar-monumental/

   Gillad av 1 person

 • Kurt

  Sossarnas nya valboskap.

  Gilla

 • folksam2010

  man måste börja röja upp i detta Träsk skicka hem dom som inte skll vara här läste tidigare om en Somalier i tjärna ängar som hade 11 identiteter?? vad är det för nötter som sitter och delar ut Uppehållstillstånd?

  jag har 19 års erfarenhetfrån försäkringsbranchen där måste man kolla upp så man vet vem man pratar med Jag skulle gärna vilja utreda uppehållstisltånd

  jag är arbetslös nu kan börja i morron och jag kommer jobba över gratis om så behövs för att få bukt med detta fuskande

  Gilla

 • Nils Dacke

  Med andra ord, vårt land är på god väg att förinta sig själv. Det behövs ingen Putin utan det klarar våra politiker med god hjälp av media alldeles själva. När det sovande folket till sist inser vad som håller på att hända är det för sent och ett fullbordat förräderi.

  Gillad av 1 person

 • Majbjörn

  Det måste bli ett slut med att invandrare får svensk medborgarskap.
  Sedan skall det ses över och medborgarskapet skall omprövas med regler som invandraren först måste uppfylla.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: