SD – stryp bidragen för utlänningar


BIDRAG & INVANDRING. ”Personer som bor i Sverige men inte är medborgare ska nekas barnbidrag, garantipension och en rad andra ersättningar, enligt ett nytt förslag från Sverigedemokraterna. Det kommer att ha högsta prioritet för SD i regeringsförhandlingar inför valet”, rapporterar Dagens Nyheter, bakom betalvägg.

Emmie från SD:s kanal Riks diskuterar Sverigedemokraternas förslag om att strypa bidrag till utlänningar med Dick Erixon.

-Pettersson säger att det är självklarheter. Du ska inte ha tillgång till försäkringar utan att ha betalt försäkringspremien. Bidragen fungerar som en magnet på ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “SD – stryp bidragen för utlänningar

 • grebom5

  Med acklamation godkänner vi detta förslag!

  Gilla

 • Monica

  Det är många av dessa som arbetar på migrationsverket och ser till att sina etniska brödrar och systrar i strid ström kommer att erhålla svenskt medborgskap innan valet 2022 p g a detta förslag.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Tyvärr ser det ut som om SD´s förslag inte går hela vägen. De skriver att förslaget innebär ökade kostnader för kommunerna som de ska kompenseras för.
  Det torde innebära att de inte tänker förändra Socialtjänstlagen vilket innebär att ALLA som sätter sin fot i en kommun är kommunens försörjningsansvar. Detta kommer att ÖKA pressen på socialsekreterarna, en redan utsatt yrkesgrupp.
  Bidragssystemet blir i princip lika generöst som tidigare men man förflyttar ansvaret från staten till kommunerna

  Gilla

  • Pettersson

   Det är en bra början och går inte att jämföra, de bidrag SD talar om är de som betalas ut automatiskt. I stället ska det delas ut det som förr kallades socialbidrag, nu försörjningsstöd och ekonomiskt bistånd. Det bidraget ska gå att överleva på inte leva på och det går att sänka riksnormen samt att du måste söka.

   Det blir naturligtvis ett liv i början men det kommer troligen inte locka hit folk från fjärran land och du måste aktivt kämpa för att förändra din situation.

   Gilla

   • Urban Lindgren

    Den frågan går att diskutera länge, Pettersson. Våra ‘kära’ invandrare lär sig fort hur de ska gå tillväga för att nyttja systemet och vänligen läs mina två sista meningar igen.
    Jag tror fortfarande att förslaget i stor utsträckning blir ett slag i luften. Tittar du på hur normen för försörjningsstöd ser ut så hamnar en 3-barnsfamilj på mellan 15′-20′ /månad och då har de ändå ‘rätt’ till bidrag för boende, sjuk- och tandvård, mm mm.
    Jag tror fortfarande att detta blir djävligt tufft för alla de socialsekreterare som skall hantera ansökningar om försörjningsstöd och att kommunernas kostnader blir svåra att kompensera

    Gilla

 • Stenbock

  Detta SD-förslag kommer att bli ett hett ämne,inför Valet nästa år…..
  Här kommer de varmhjärtade,och alla landets givmilda Socialister,att ladda sina kanoner !!
  I slutändan kan vi utläsa hur många verkliga inhemska,som finns kvar i Abzurdien.
  PS.Men först kommer ju Kyrkovalet där även detta kommer att luftas,av de hellörade. I deras lära står ju,att ”vi skall skänka bort vår mantel,till den behövande” !
  DS.

  Gilla

  • Rädd

   Om de bor här och jobbar och betalar skatt så bör de också omfattas av samma regler som vi.
   Men plockar man hit en pensionär och tycker att vi skall försörja honom så tycker jag att det är fel. Hans barn kan försörja dom.

   Gilla

 • Olof.p

  Varför röstar inte alla riktiga svenskar på Sverigedemokraterna? Finns det inte tillräckligt många riktiga svenskar kvar i Sverige? Till alla er som inte röstar på Sverigedemokraterna, kan vi ge bort alla era pengar innan ni ger bort mina skattepengar?

  Gilla

  • Rädd

   De riktiga svenskarna föder för få barn så de försvinner sakta men säkert.
   Jag är ju gammal så jag kommer inte att uppleva det men mina barnbarnsbarn kommer inte att förstå hur det en gång var.

   Gilla

 • Maya

  Det borde vara en självklarhet och inte något som det måste läggas ett förslag om.Varför ska dom som inte gjort rätt för det sko sig på det som andra får arbeta sig till för att få ? Nu sätter sig väl övriga partier på tvären bara för att förslaget kommer från SD i vanlig ordning.Förr fick man visa sig värdig genom hederligt och straffritt leverne i några år innan ansökan om medborgarskap godtogs.Nu delas det ut som en kortlek till kreti och pleti.

  Gilla

 • Maja1

  Fel!
  Man bör börja med medborgarskap i så fall. Skärpa kravet, göra samma krav till alla grupper av invandrare. Inga förturer och gräddfil till just flyktingar och deras anhöriga. Annars blir det bara slag mot oss självförsörjande och laglydiga men som inte så länge i landet.
  Antalet år i landet ska inte avgöra rätt till medborgarskap med däremot egen försörjning och inga grova brott.
  Jag var höginkomsttagare, hyfsat integrerad, bostadsrätts- och fastighetsägare, mor till en svensk medborgare men ändå fick vänta i 6 år medan flyktingar får sina medborgarskap betydligt fortare. Varför skulle sådana som jag straffas då?

  Gilla

  • Rädd

   När jag var barn så var vi rädda för ryssar, alla ryssar, det bodde en ryss nära mina morföräldrar. Vi var livrädda för honom.

   Gilla

   • Rädd

    1955 besökte jag Åland, det var en orolig tid. Ålänningarna var rädda för ryssarna de fruktade en invasion.

    Gilla

 • den fete

  man bör också införa någon form av bidrags skatt på cirka 95% .. om man väl får en sån på plats kan man brytta bidragsberoendet och på så sätt stoppa peningflödet .eller varigera det med olika dispanser

  Gilla

 • hllviken

  SJÄLVKLART!

  Gillad av 1 person

  • compulsoryunion

   Hur ska då Socialisterna köpa afrikanska röster?

   Gilla

   • Sven Svensson från Svenljunga

    Finns ett sätt att få hela Afrika att rösta på sossarna!

    Inför ett Svenskt honorärmedborgarskap med säg 3 000:- kontant i månaden i bidrag – bara anmäla sig på närmaste ambassad eller beskickning.

    Med då som enda rättighet att få rösta i alla svenska val.

    Dock då absolut inga andra förmåner, än att rösta – inga flygbiljetter hit eller så.

    Med några hundra miljoner Afrikaner ”on the take” har sossarna snabbt åter majoritet i riksdagen och alla kommunerna.

    Och vi slipper ha dom drällande omkring här hemma.

    Gilla

 • Tony

  Om jag reser till ett annat land är jag gäst eller turist, i båda fallen
  får jag själv bekosta min vistelse, om jag söker medborgarskap
  utgår troligen, inga förmåner förrän jag fått mitt medborgarskap,
  så ska det självklart vara här med i VÅRT LAND !

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Man kan nästan tro att de läst kommentarerna på Pettersson’s blogg och tagit till sig av idéerna

  Gilla

 • rustibus46

  Självklart ska personer som inte har
  rätt att vara här, ha ngn rätt till våra
  förmåner. T.o.m S, MP, V borde inse att våra skattepengar måste vårdas.
  Arma land.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: