Flera länder varnar för inbördeskrig mellan européer och muslimer Europa

ISLAM. För några år sedan kunde vi läsa om att Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa. Den franske underrättelsechefen Patrick Calvar varnade också för inbördeskrig. Sedan kom den belgiske politikern Filip Dewinter och varnade om att ett europeiskt inbördeskrig är mycket nära: ”Vi har nått förhållanden som är ett förstadie till en revolution – i vilken människor segregerar sig från majoritetssamhället till gäng som motiveras av radikal islamism. Denna form av våld kan leda till inbördeskrig om regeringar förlorar kontrollen och vita människor revolterar…” Lynchmoppar, våld och vandalism. Etnisk stadsgerilla är bara upptakten på ett ras och inbördeskrig i Europa.

Främlingslegionen grundad år 1831 och fortfarande aktiv. Legionen är en unik enhet, separerad från den vanliga franska armén. Främlingslegionen är idag känd som en militär elitkår vars utbildning fokuserar på traditionella militära färdigheter såväl som på den starka moralen som legionärer förväntas efterleva. Bild från Pinterest.

Frankrike är i allvarlig fara, omgiven av flera dödliga hot, och om inte landets politiska ledare snabbt vidtar beslutsamma åtgärder kommer landet att kastas i inbördeskrig, skriver 20 franska generaler i ett öppet brev i Valeurs Actuelles.

Brevet, som publicerades i den konservativa tidningen i onsdags, den 21/4, två dagar före mordet på en poliskvinna i Ramboiullet, är ett eko av varningen från Frankrikes tidigare försvarschef, general Pierre de Villiers, förra hösten. Den är skriven på initiativ av Jean-Pierre Fabre-Bernadac och undertecknas inte bara av generalerna utan också av hundra andra högre officerare och mer än tusen soldater.

Adresserat till presidenten, regeringen och parlamentsledamöterna börjar brevet med en dyster lägesrapport: Det är allvar nu. Frankrike är i fara. Landet hotas av flera dödliga faror. Vi, som förblir aktiva soldater även efter aktiv tjänst, kan under de nuvarande omständigheterna inte vara likgiltiga för vårt vackra lands öde.

Republiken hotas med upplösning: Vår flagga, tricoloren, är inte bara ett tygstycke. Det symboliserar traditionen för dem som över tid har tjänat Frankrike och offrat sina liv för landet, oavsett tro eller hudfärg. På denna flagga står orden ära och fädernesland i guldbokstäver. Idag ligger äran i att säga till tydligt om upplösningen som påverkar fäderneslandet.

Generalerna nämner särskilt tre upplösande krafter: En fanatisk ”antirasism” som föraktar Frankrikes tradition och kultur, och därmed väcker ett olyckligt hat mellan grupper i samhället; en islamism som förvandlar förorterna till främmande territorier där den franska konstitutionen inte längre gäller; och en motsägelsefull dubbel standard där samhällets våld används mot legitima demonstranter, men inte mot dem som förstör och plundrar.

Faran ökar och våldet ökar från dag till dag. Vem skulle ha sagt för flera år sedan att en lärare skulle halshuggas när han lämnade skolan?

Vi kan inte stå passivt och titta på detta, skriv artikelförfattarna. Politiker som är passiva klandrar sig själva, de tror: I alla fall måste de som leder vårt land hitta det mod som behövs för att avlägsna dessa faror. För att göra det gäller det ofta att tillämpa befintliga lagar utan svaghet. Glöm inte att en stor majoritet av medborgarna är lika upprörda som vi är över de vacklande och deras skyldiga tystnad.

Generalerna citerar en belgisk kardinal som säger att ”mod finns ingenstans när återhållsamhet gäller överallt”, och uppmanar politiker att vidta åtgärder: Nu har ni tvekat nog, situationen är allvarlig och det väntar enormt mycket arbete. Vet att vi är redo att stödja en politik som syftar till att säkra nationen.

Konsekvenserna av likgiltighet kommer att vara dödliga: Om däremot ingenting görs och passiviteten obevekligt fortsätter att spridas i samhället kommer det så småningom att utlösa en explosion. Då kommer våra kamrater i aktiv tjänst att ingripa och ta på sig den farliga uppgiften att försvara civilisationens värden och våra landsmäns liv.

Det alternativet är inte glatt: Som vi ser det finns det inte längre tid för uppskjutningar. I så fall kommer ett inbördeskrig en dag att få ett slut på detta växande kaos, och ni kommer att vara ansvarig för tusentals döda.

Läs vidare…

Islam är ingen religion – det är en dödskult

Lynchmoppar, våld och vandalism. Etnisk stadsgerilla är bara upptakten på ett ras och inbördeskrig i Europa.

Mångkultur är mångkriminalitet för att så många anser att brott är ett sätt att leva…

-Pettersson säger att mycket av detta passar in på Sverige också, men här varnas det för några hundra högerextremister som protesterar mot just det ovan och springs i bögparader av dem som ska försvara landet…

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle 1959

Muslimsk massbön vid romarnas tusenåriga landmärke Colosseum i Rom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Flera länder varnar för inbördeskrig mellan européer och muslimer Europa

 1. Men i Lövens Sverige där bryr man sig inte, utan fortsätter
  att importera soldater utifrån, Dom lägger större vikt
  vid att avväpna alla jägare på deras vapen så att dessa inte
  ska försvara Svenska folket? Däremot tycks dom inte ha något emot
  att alla importer går utrustade med kniv , men kniv är kanske en del
  i välkomstpaketet??

  Kan det va en del i att ge bort sitt land??

 2. Ja, det lutar åt det hållet. Kanske mellan svenskar och andra européer också, en del européer är rätt obehagliga.
  Fast jag skall vara neutral, sitta på hemmet och gnälla över att jag inte får vin till maten.

 3. Ibland undrar jag om det var fler skäl än att spara pengar som regeringarna avvecklade det svenska försvaret.

  Få under 40 års ålder har gjort lumpen i Sverige idag och nu är det pride-parader och genus-trams för hela slanten.

  Svenskarna -Ett Försvarslöst folk, som inte vet hur man försvarar sig längre -det var kanske planerat?

  • Leif
   Du är förmodligen en drömmare, det är redan försent. Utlänningarnas antal ökar hela tiden medan vi blir färre och färre. 2 barn per kvinna räcker inte, det betyder att vi minskar i antal. Alla kvinnor får inte barn.

 4. Den översta makteliten har genomfört stort inflöde av utomeuropéer till Europa. De hade säkert en långsiktig plan.

  De bör nu stå till svars för vad de gjort!

 5. Ingen kommer undan, precis som i alla lägen, så kommer de skyldiga ställas till ansvar för sitt anti-agerande.

 6. Min kärlek har alltid legat hos det Svenska folket, eller mitt eget folk. Och jag gjorde på det viset en ganska bra värnpliktstjänstgöring med militärbetyget av 10.8.8.

  Nu blev jag Furir efter muck 🙂

 7. Europa är ett hot mot globalisternas agenda om att skapa en maktelut som vill styra världen. Det som sker i världen just nu och inte bara i Europa är att det skapas konflikter i många homogena länder, tom. USA håller på att splittras. Människor ställs mot varandra genom konflikter som inte finns, män och kvinnor ställs mot varandra genom genusideologi för hålla tillbaka barnafödandet i den västerländska kulturen. Den västerländska kulturen som varit framgångsrik under flera århundraden skall hållas tillbaka genom andra kulturers inblandning. Ingen kan förneka att Sverige som kristen nationalstat har utpånats inom 30 år om inget görs.

  • ”Inget görs” ja det är rätt, SD vill att utlänningarna skall ställas inför krav och att de skall sträva efter svenskt medborgarskap, okey många kommer att sträva och därför småningom bli svenska medborgare. Så utlänningarnas antal kommer att öka och de kommer att bli svenska medborgare och troligen rösta in egna partier i riksdagen.
   Och arbeta för att mormor och morfar skall komma hit. Så nån återvandring verkar inte vara aktuell istället skall de uppmuntras att bli svenska medborgare efter att de uppfyllt ett och annat krav.

   • Rädd – Du lever verkligen i din egna lilla bubbla du. Har aldrig riktigt förstått varför du är på alternativa sidor och skriver över huvud taget… Är du ett vänstertroll som vill slå splitt mellan människor?

  • Kristina
   Alla bloggar, tidningar osv är alternativ.
   Jag är på bloggen för att jag tycker att det är intressant att diskutera. Att alla tycker lika om allt och dessutom måste krydda sina åsikter med obehagliga ord som, idiot, hora, kalla folk med öknamn osv det tycker jag är obildat, ointressant och trollaktigt.

   • Men vi lever i ett fritt land och man får säga nästan vad man vill även obehagligheter och så skall det vara.
    Dock på bloggen bestämmer Pettersson och tycker han att jag går över gränsen så kan han blockera mig, det är också okey, det är hans egen blogg.

 8. Vad varnas för i Europa borde bibringas EU för att alla anslutna länder kunde gemensamt börja dämma i bäckarna istället för i åar och floder s.a.s.

  Min erfarenhet från vissa kulturer som nu också existerar i Sverige är att den enskilde lätt blir fler mycket fort och av felaktiga orsaker bildar mobbar av skränande och okontrollerade sektmedlemmar utan vare sig hyfs eller fason.

 9. Här är det redan ett faktum i Sverige.
  Invandrarkriget i Sverige har pågått länge redan.
  Men hur kan dom vara så extremt korkade, man säger att man vill
  komma till vårt land för att slippa undan krig i sina hemländer.
  Sen startar man gängkrig här i Sverige.
  Den som inte tycker det här som pågår här är vansinne, borde
  sinnesundersökas.
  Vi måste få stopp på invandrarkriget innan Sverige är förlorat till
  islam och muslimerna.
  Något som nuvarande regering inte är i närheten att klara av.
  Dags för Sverige att skicka ut mayday mayday !!!!

  • Och vem skall svara på ”mayday”? Någon rätt österut från Sthlm´s horisont – och med det menas inte Finland eller Estland?

   • Ryska soldater på våra gator, nej det skulle innebära att den frihet vi trots allt har skulle försvinna.

   • ”Rädd”
    ”den frihet vi trots allt har skulle försvinna!”
    Den håller redan på att försvinna, även utan ”ryska soldater på våra gator”.

Kommentera