Greta överskuggad av den kommande stjärnan Xiye Bastida


Klimataktivisten Greta Thunberg är ”forntida nyheter” med den 19-årige Xiye Bastida som predikar ren marxism och tar de intet ont anande massorna med storm, enligt Australiske Sky News-värden Rowan Dean. ”gamla Greta är borta”.

Eder Fjärranösternrapportör, håller dock inte med SKY-News, visst är det bättre tryck i Gretas klimatsvammel, å den nya ”stjärnan” Xiye har ju inte alls samma hysteri o känsla i svammlet, som hon läser upp. Å blicken sen, långt efter det upprörda stirrande som Greta kan få till!

Klimataktivisten Greta Thunberg är ”forntida nyheter” med den 19-årige Xiye Bastida som predikar ren marxism och tar de intet ont anande massorna med storm, enligt Sky News-värd Rowan Dean. ”Fattiga gamla Greta är borta, hon är historia, hon är gamla nyheter”, sa han. I en onlinevideo sa Bastida: ”klimatkrisen är resultatet av dem som förevarar och upprätthåller de skadliga systemen för kolonialism, förtryck, kapitalism och marknadsorienterade hjärntvättade lösningar”. ”Vi kräver att du stoppar investeringar och subventioner av fossila bränslen. Vi kräver att du stoppar ny infrastruktur för fossila bränslen och befintlig utvinning av fossila bränslen inklusive rörledningar. ”Vi kräver omfattande icke-eurocentrisk och tvärsektionell klimatutbildning inklusive läskunnighet om klimaträttvisa.” Sky News-värd James Morrow sa,


16 responses to “Greta överskuggad av den kommande stjärnan Xiye Bastida

 • yup

  Marxism brukar ju leda till massvält och miljoner döda i arbetsläger samt fattigdom så det löser säkert en hel del problem

  Gilla

 • Billy Boy

  Det syns tydligt på den 19-årige Xiye Bastidas ögonrörelser att hon läser innantill från ett manus som någon annan (sannolikt någon äldre person skrivit åt henne). Hon predikar ren marxism plus en massa krav att stoppa investeringar och subventioner av fossila bränslen samt att stoppa ny infrastruktur för fossila bränslen mm.

  D v s ungefär samma metod som har använts av vuxna kring Greta där hon utnyttjas som ”marknadsförare” av lönsamma koncept för att berika sig …

  Bildkälla: Fria Tider

  Det var inte första gången Greta Thunberg sammankopplades med bilmärket BMW. Inför hennes uppmärksammade seglats över Atlanten sommaren 2019 kom det fram att samma lyxbilsjätte hade sponsrat Gretas båtresa.

  Gilla

 • Tony

  Förutom Greta har vi även vår egen klimat Jesus Johan Rockström
  som väl har permanent plats i den obundna neutrala kanalen SVT
  eftersom han alltid dyker upp som expert om klimatet,
  dom riktiga klimatexperter som vi har blir aldrig tillfrågade eller
  inbjudna till debatt om klimatet !

  Gilla

 • Rädd

  Greta väcker fortfarande känslor borta i fjärran.

  Gilla

 • Stenbock

  Vi måste fundera över vad PK-pressen skulle fylla sina alster med,om C-19,”klimatuppvärmningar”,klimatavkylningar” m.m. skulle upphöra.
  Visserligen finns ju kvar hur ond Putin,och Ryssland är.Men med tiden inser även deras läsare,hur långtråkigt detta blir !
  Såg just ett tyskt TV-program med sådan väl inbyggd propagande !
  Allt för att peka på sitt eget lands förträfflighet,gentemot dessa efterblivna i Öst….
  Dagens skribenter tycks tro att all deras befolkning,är mindre bildade.
  Slutligen vill Stenbock lägga in en länk från dagens Berliner Morgenpost.(även de som inte läser tyska,ser i rubrikerna vad som publiceras) Ett lysande exempel på ensidigheten,av deras nyheter:
  https://www.morgenpost.de/

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Var hittar dom alla dessa idioter ?

  Nästa fråga:
  Hur kan människor lyssna på och följa dessa idioter?

  🤣 dom är faktiskt lite roliga dessa vilsna, lättledda idioter 🤪

  Gilla

 • putte

  Vad kan det bero på att genomgående för alla dessa vilsna människor är att dom är unga flickor ,det måste vara något som dom saknar .

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Förstånd är det absolut, säkert mycket mer….kan föräldrarna vara syskon ?

   Gilla

  • Fr E

   Kan ligga i Kvinnors gener och annorlunda kroppsutveckling framförallt på hjärnans anatomi.

   Gilla

   • Michael Pettersson

    Det finns kvinnor som själva inser detta och som en följd därav anser att kvinnlig rösträtt var en dålig idé. De är alltså villiga att offra sin rösträtt om det är priset för att hålla undan galningarna.

    Gilla

 • Kent

  Ja verkligen skrämmande att kommunismen kommer tillbaka förklädd till miljörörelse, genustrams, rasism och en massa annat bullshit.

  Gilla

  • Michael Pettersson

   Kommunism är nog i sig bara ett i raden av många namn med samma dåliga grundidé. Mänskligheten har nog förföljts av dessa galningar sedan antiken. Jag misstänker starkt att de fick Rom på fall. Samma skräp, ”rättigheter” till alla, massinvandring och en armé som i allt högre grad bestod av legosoldater.

   Gilla

   • Argus

    De kollektivistiska ideologierna är baserat på samma utdaterade tankegods. Kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism offrar enskilda människor för sina utopiska mål. Detta blev ”omodernt” i stora delar av västvärlden efter upplysningstiden. De delar av världen eller ett enskilt lands befolkning som förespråkar kollektivistiska ideologier är antingen inte upplysta eller saknar förutsättningar att bli det.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: