En miljon mördade i folkmord kallas ”massövergrepp” av utrikesministern


HYCKLERI. Socialdemokraterna vill att det ska bli brottsligt att förneka Förintelsen men kallar det armeniska folkmordet för ett massövergrepp, detta enligt Sveriges utrikesminister Ann Lindes (S) på Twitter.

Visst, man kan diskutera vad saker och ting ska kallas men i det här fallet är det annorlunda. ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Regeringsformen beskriver hur landet ska styras, vilka demokratiska rättigheter medborgarna har och hur den offentliga makten ska fördelas”.

Riksdagen erkände massmorden på armenier och andra som folkmord i ett tillkännagivande 2010. Den borgerliga regeringen struntade i detta och likadant gör regeringen Löfven,

Socialdemokraterna har även ett kongressbeslut på att kalla morden folkmord, S har lovat det i flera valrörelser ändå vägrar Linde med flera.

Undfallenheten och viljan att stå upp för de miljoner kristna som mördades av det muslimska Osmanska riket, nuvarande Turkiet 1915 är skamligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “En miljon mördade i folkmord kallas ”massövergrepp” av utrikesministern

 • Fjodor

  Definition av ”övergrepp” enl wiktionary
  -”brott som innebär att någon utsätts för våld eller hot om våld”
  Betyder alltså att det ”massövergrepp” som Linde refererar till är de som lyckades fly folkmordet. Inte den miljon som mördades. De sopar vi under mattan och låtsas om att de aldrig funnits.
  Det är som att kalla Nazisternas utrotning av judar mm för ”massövergrepp” men då talar vi bara om de som överlevde förintelsen. De som dog i koncentrationslägar sopar vi under mattan och pratar inte om.

  Gilla

 • STEFAN SVENSK

  Historiens största folkmord har inletts i och med det största medicinska experimentet någonsin! Certificate operation vaccine identifacition 19 👎💉

  Gilla

 • Håkan Dahlberg

  Biden borde ha erkänt USA:s långdragna folkmord under 1960 och 1970-talen i Vietnam istället.

  Gilla

 • janne

  Påskkäringen Linde är skiträdd för mussepacket

  Gilla

 • turrim

  UD är tydligen en introvert stat i staten som statsministern och riksdagen inte rår på.

  Gilla

 • grebom5

  Ryggradslösa, fega allt för att hålla avtalet från 1999 och erhålla sektens röster.
  Så fort sekten själva kommer in i Riksdagen medelst eget parti, då bryts den delen av avtalet och sossarna hamnar på runt 15%.

  Gilla

 • ponnsan62

  Vad kallas då massmorden på Estonia..
  Ann linde ?
  Fråga estoniabildt han kanske vet

  Gilla

 • Bigman

  Samma attityd som när det gäller vänsterns folkmord!
  Stor ovilja att säga sanningen och än mindre vill man precisera den ondska som ligger bakom. Samma ovilja går att se även i Sverige, den importerade brottsligheten verkar lättare att acceptera.

  Gilla

 • Kent

  De som förnekar förintelsen är väl endast en liten grupp tokar som får betraktas som mentalt icke fullständiga.
  Att vara idiot kan knappast vara grund för åtal. I så fall kunde nästan hela regeringen sättas bakom lås och bom.
  SSU i Malmö kommer att få hålla sina möten i fängelset om lagen träder i kraft.

  Gilla

 • Niklas R

  Och Ådalen var endast en meningsskiljaktighet, inget att tjafsa om.

  Gilla

 • Tony

  Fjäsket och krypandet inför Islam är motbjudande!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  T.o.m. USA:s president ”Sleepy” Joe Biden, orkade med att kalla denna tragiska händelse för genocide. Vilket det naturligtvis ska benämnas som.

  Att socialdemokraten Ann Linde inte orkar med, (törs), att kalla händelser vid dess rätta benämning. Är väl inte speciellt överraskande. Utan snarare regel än undantag.

  Visst var denna historiska händelse ett folkmord. Det tycker svenska folket genom riksdagens tidigare beslut. Fast inte en socialdemokratisk utrikesminister.

  Gilla

 • Mike E

  Turkiet och Islam är nu genom massinvandringen en viktig och respekterad del av Sverige.

  Gilla

 • centurion

  Eftersom påskkärringen Ann Linde och hela regimen är muslimkramare, så är det ju uppenbart att massmord på kristna bara ses som något så trivialt som ett litet löjligt ”övergrepp”.

  Gilla

 • Argus

  Förklaringen är rätt enkel; kristna räknas inte. Hade det varit muslimer hade det armeniska folkmordet fördömts redan på 1970-talet.

  Gilla

 • Kretin

  Inget nytt här inte, S rikserar inget som kan inderminers sossarnas makt. Både S, MP och C har starka kopplingar till de kretsar som inte erkänner detta folkmords existens.

  Gilla

 • Fr E.

  För utrikesministern Ann Linde kan det nog ses som ett ”massövergrepp” med tanke på Socialismens enorma massmord som begåtts genom tiderna som vida överstiger det ”hen” kommenterade.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: