Dagens


Dessutom startades ett antal Kolkraftverk i Indien och Afrika.


7 responses to “Dagens

 • turrim

  Här kan man tala om att lura skjortan av Biden, Rockström och Greta.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå att medvetet skrämma folk till åtgärder och lura av dem skattepengar, till saker som inte har någon som helst effekt på klimatet.

  Bjorn Lomberg i intervju och kommentar från Malmö. Pratar klarspråk om de ovetenskapliga löftena och de biljoner i ”klimatpengar” som utfärdas, från det nyss avslutade globala och digitala ”klimatmötet”. Som absolut inte kommer göra någon skillnad för vårat klimat, till år 2100.

  Gilla

 • centurion

  Enl. den vänsterorienterade myndigheten SMHI, var den senaste vintern den varmaste i mannaminne. Jasså ; jan. och febr. var det ju så j-a svinkallt att elförbrukningen ökade med 50% jämfört med en normal vinter. Landets akuta elbrist fick ersättas med oljebaserad reservkraft och importerad kolkraft.
  Så – Bolundare med tillhörande mupp-kompani – man kan ju inte beklaga sig över fossila bränslen samtidigt som man avvecklar kärnkraften. Allt hänger ihop, men man måste ju bestämma sig för hur man ska ha det.

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Enligt SMHI var både januari och februari kallare än normalt. I deras egna jämförelser med den 30-åriga referensperioden. Mars var rätt så normal, med en liten knapp övervikt till varmare. Även april ser i dagsläget ut att bli kallare än normalt.

   Globalt sett så var mars kallare än normalt.

   April siffror hitintills. Från SMHI.

   https://www.smhi.se/data/meteorologi/kartor/dagliga/temperatur/

   Gilla

  • Stenbock

   T.o.m. vädret friseras nu i Abzurdistan till deras eget önskemål….
   Solen sken idag från klarblå himmel vid Sundet.
   Men när Stenbock kom ut var det en bitande kall vind,som svepte in. Därför blev promenaden kortvarig ! Kallas detta ”värmerekord för April”, betackar jag mig för denna vårmånad !

   Gilla

 • putte

  Det enda som då verkligen skulle få ner co2 halten i världen det vore ju att Hela världen slutade att handla med Kina ,men sådana tankegångar har väl aldrig föresvävat miljörörelsen med MP och Greta i förarsätet .För som det nu är så skrattar Kineserna åt västvärldens försök ,och är glada för varje pålaga som läggs på folket utanför deras egna gränser , vilket bara gynnar deras industri ännu mera .

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Medan västvärlden tror sig slås för en bättre miljö med mlijöagitatorer som tok Greta och påhittade miljökatastrofer så flyttar globalisterna sina inkomstbringande verksamheter till låglöneländer som inte kan på grund av ländernas tillväxt och befolkningens krav på högre standard. Detta kommer att resultera i att inom några fåtal år så har länder som Kina, Indien och tom Afrika fått så stora grupper av höginkomsttagare att den västerländska livsstilen kommer att utplånas till förmån för politisk fundamentalism från både religiösa grupper som från politiska bakåtsträvare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: