40 raketer är 40 för många påstår IDF


MELLANÖSTERN. Unga palestinier har för andra natten i rad drabbat samman med israelisk polis i östra Jerusalem. Palestinska demonstranter kastade sten och vattenflaskor mot kravallpoliser som svarade med att avfyra vattenkanoner och distraktionsgranater.

Snart får Hamas påhälsning och då rapporterar SVT. Israel Air Force F-35i Bild IDF

Våldsamma scener utspelade sig även på Västbanken i anslutning till vägspärrar. Därutöver har minst 40 raketer avfyrats från Gazaremsan mot Israel, uppger landets militär.

Våldet är en fortsättning på föregående natts sammandrabbningar i Jerusalem, mellan judiska och palestinska extremister och polis, som utbröt i samband med en marsch organiserad av judiska naionalistgruppen Lehava som skrek dödåt alla araber.

Våldsamheterna beskrivs som de värsta sedan 2015.

Times of Israel

-Pettersson ser att minst 40 raketer avfyrats från Gaza mot Israel, som håller Hamas ansvariga så snart får vi höra på SVT att Israel bombar Gasa…IDF Twitter

Muslimerna blir galna om någon skojar om Muhammed men själva är de inte så dåliga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “40 raketer är 40 för många påstår IDF

 • Rädd

  ”Normala” vad är det, svenskarna består av mördare, pedofiler, tjuvar, rånare, mobbare, skattesmitare, trafikmarodörer, nedskräpare, skvallerköringar, journalister, politiker, giriga, snåla, ointelligenta, lata, elaka, skåningar, bedragare, nördar, kvinnomisshandlare, miljöfanatiker, rattfyllon, båtfyllon osv du orkar jag inte mer. Så hur många normala och civiliserade finns det?

  Gilla

 • Rädd

  Svenskarna ockuperade stora delar av Finland och flyttade dit folk.
  Dessa invandrade svenskar väcker fortfarande avsky hos många finnar.
  Fast vi. Vi avskyr inte invandrade finnar, vi gillar dem. De har ju inte heller ockuperat oss.

  Gilla

 • Markus

  Tänker i de banorna själv, bortsett från att det vore bättre om de kunde leva i fred med varandra. Förstår inte varför många sverigevänner envisas med att Israel är bra/har rätten på sin sida. Måste vara tragiskt för vettigt folk på båda sidor i den där konflikten när egna sidan ofta beter sig som galningar påhejade av endera rika sheikar eller (((amerikaner))).

  Gilla

 • Tony

  Någon som är förvånad över SVT s rapportering? Inte jag!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: