Tunisier har huggit kvinnlig polis till döds i Frankrike

TERRORISM. En polisanställd kvinna, 49, har blivit knivhuggen till döds utanför en polisstation i Rambouillet utanför den franska huvudstaden Paris. Förövaren sköts av polis och avled.

Premiärminister Jean Castex kommer att besöka platsen för dådet, meddelar en talesperson för regeringen. Även inrikesminister Gérald Darmanin är på väg dit.

De inledande uppgifterna kring händelsen har varit motstridiga om vilken position den dödade kvinnan haft i sin yrkesroll.

Det är inte känt vilka motiv som kan ha legat bakom attacken.

Rambouillet ligger omkring sex mil sydväst om Paris.

France 24

-Pettersson ser att angriparen är en 36-årig tunisier, som skrek allahu akbar så tanken på terrorism är inte långt borta även om inget bekräftats och misstanken blir inte mindre av att offret fick halsen avskuren, halalslaktades…

Jamel Gorchene, muslim, illegal tunisier och terrorist

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Tunisier har huggit kvinnlig polis till döds i Frankrike

  1. FÖR VARJE POLIS SOM SKJUTS, SÅ SKA LANDET UTVISA 1000 INVANDRARE….OCH OM DE GÖMMER ELLER INTE SÄGER VEM SOM GJORT BROTTET, SÅ UTVISAS YTTERLIGARE 2000 INVANDRARE.

    Tror ni då att brotten kommer bli färre?

  2. Att en polis blir halalslaktad, är inget onormalt eller uppseendeväckande, anser tydligen SVT och TV4 och Aftonbladet och Expressen.

    • Enligt Flashback har dessa tidningar inte skrivit om detta har ej kollat själv

  3. Att bära en skylt som proklamerar att islam skall dominera världen eller att Sharia är den verkliga friheten, är det ultimata beviset på att de är vilse i både tid och rum.

  4. Du behöver inte vara så finkänslig, bäste Pettersson. “Knivhuggen till döds” skriver du, men enligt tweeten blev den stackars kvinna égorgée. Hon fick alltså strupen avskuren, i enlighet med de direktiv som Djävulen gav sin skithög till profet,

Kommentera