6 thoughts on “Dagens

  1. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    Har ni inte tänkt på vilka traumatiska upplevelser denna far har fått gå igenom för att komma hit vilket har påverkat sonen.

    Att inte få något arbete att ständigt bli motarbetad av svennarna, att i skolan få höra att du måste läsa läxorna, få dåliga betyg, det kan bryta ner vem som helst.

    Dessa för oss så värdefulla människor vill ju liksom oss tjäna pengar, de som skiljer de från oss är att de ska vara högavlönade utan att ha krav på motprestation, för det är rasistiskt har de läst i våra tidningar och även hört i förskolan.

    De enda intresse allt för många av dem har är att följa profetens ord gå till moskén och trakassera socialkontoret och tjäna stålar utan att pröjsa skatt.

  2. Vilket ”fint” föredöme till Far.Jag hoppas inte barnet hittar och leker med Pappas leksak.För knäppgöken låter den väl ligga framme så alla på besök kan få se vilken tuff kille han är.

  3. Tänk vad tuffa alla är när dom är ensamma om att ha skjutvapen. Det är lite annorlunda när motståndaren kan skjuta tillbaka.
    Det verkar som de flesta som inte är hjärnskadade skulle önskat att dom inte gick ut i krig om dom hade fått välja.
    Dessvärre är såna som han ovan tyvärr hjärnskadade, ibland av inavel.

KommenteraAvbryt svar