Black Lives Matter-aktivist åtalas för hatbrott

RASISM. Black Lives Matter, förkortat BLM, är en organisation med ursprung i USA som säger sig arbeta mot polisbrutalitet och den systematiska rasism som drabbar svarta afroamerikaner, men själva inte drar sig för att använda våld och förtryck.

Christoper Hamner, bild från Facebook

En BLM-aktivist i USA har åtalats för hatbrott mot en asiatisk kvinna, rapporterar Independent (16/4 2021). Christoper ”Chris” Hamner, från Seatac, Washington, har bland annat kallat en asiatisk kvinna för ”Asian bitch”.

Kvinnan kom körande i bil i Seattle tillsammans med sina barn när hon stannade för rött ljus. Hamner passade då på att skrika hotfulla okvädingsord till henne och barnen. Till pressen säger kvinnan att hon drog en suck av lättnad när trafikljuset äntligen slog om så hon kunde lämna platsen.

-Pettersson undrar vad som skulle hända i Sverige om alla som gapar svenne-hora, svenne-jävel och liknande skulle åtalas? Det vore rimligt eftersom vita är en minoritet i världen…

Den vita rasen är en minoritet i världen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Black Lives Matter-aktivist åtalas för hatbrott

 1. Många färgade tar klart avstånd från Black Lives Matter rörelsen.

  Liksom den enfaldiga agendajournalistik CNN levererar.

 2. Jag tycker att många av de ”bruna” verkar vara vita. Tex italienare, kurder, många indier, fransmän, pashtuner, spanjorer, valloner och de olika semitiska folken.

 3. Stora reportage om denna rättegång i SVT, men att det skett 3 mord i Sverige bara denna helg ges inga stora utrymme?

 4. Vad skriver du Pettersson? ” som arbetar mot polisbrutalitet och den systematiska rasism som drabbar svarta afroamerikaner.”
  Är det så du vill att vi ska uppfatta the US of A?”

  Vi får tillräckligt med fake news via andra källor så snälla, låt oss slippa det på Din blogg.

Kommentera