4 thoughts on “Islamsk ramadan-video

 1. En bra beskrivning på vad som väntar oss, även om vi idag har mer än vad vi förtjänar av bränder, bomber och mord.
  Det är ännu inte mer än en viskning av det paradis sekten vill göra av vårt land.

 2. Linda Snecker (V) önskar välsignad ramadan.
  Text av Mohamed Omar/Eddie Råbock, citat: ”Ramadan, den islamiska så kallade ”fastan”, är inte bra för hälsan. Det är Fatima och Muhammed som kör taxi, jobbar i hemtjänsten eller som undersköterska i sjukvården som plågas av att inte kunna äta och dricka hela dagarna på grund av grupptryck och vidskeplig rädsla för helvetet. Inte bara det att de själva mår dåligt, de utsätter också andra för risker genom att vara tankspridda, trötta och lättirriterade.Varför vill Linda Snecker uppmuntra något sådant?”

  Läs vidare:
  https://detgodasamhallet.com/2021/04/16/mohamed-omar-linda-snecker-onskar-valsignad-ramadan/

  • Även Bitte Assarmo skriver på Det Goda Samhället om ramadan, skriver om ledamoten i S-studenters förbundsstyrelse Sofia Hvittfeldt, som hävdar ”att vi kan alla lära oss något av ramadan, att det är mångkulturen som bygger Sverige starkt och rikt och att vi alla kan lära oss något av ramadan.”

   Bitte Assarmo. citat: ”En månads fasta, bön och välgörenhet per år är alltså något som bygger Sverige ”starkt och rikt”? Jo tjena. Jag säger precis tvärtom: Vi har ingenting att lära av ramadan”.

   Vidare Sofia Hvittfeldt:
   ”Ramadan lägger även särskilt fokus på kollektivet och solidariteten. Detta manifesteras genom att man ska donera en viss procent av sin inkomst till välgörenhet eller på annat sätt hjälpa till i samhället eller dela med sig till dem mindre bemedlade”.

   Bitte Assarmo: ”Vad är detta för snömos? Att ”man ska donera en viss procent av sin inkomst”? Det är exakt vad alla skattebetalare gör, månad efter månad, år ut och år in. Det är solidaritet på riktigt – att varje månad avstå från en rejäl procent av sin inkomst för samhällets och medborgarnas bästa. Vi väljer inte att skänka en slant till en personligt utvald välgörenhet för att ställa oss in hos Gud. Vi betalar för att hela samhället ska fungera.

   Hon tycker inte heller att vi som drar lasset har rätt att ställa oss frågan vad vi får för pengarna. Det är självklart att vi har den rätten. Vi både får och bör fråga vad fan vi får för pengarna. Vår välfärd beror inte på något ”godtyckligt lotteri” utan på att generationer har arbetat och slitit för att bygga något varaktigt och värdefullt.

   Ramadan har alltså ingenting alls att lära oss. Däremot har muslimer världen över en hel del att lära av oss. Hur man skapar ett demokratiskt samhälle, till exempel. Det har de inte lärt sig än, trots att ramadan är så himla fantastiskt.”

   Hela texten finns att läsa här:
   https://detgodasamhallet.com/2021/04/14/bitte-assarmo-vi-har-ingenting-att-lara-av-ramadan/

 3. Islamister flyttar fram sina positioner i Sverige just nu:
  Nu kräver de att SVT anpassar barnutbudet så det handlar om Ramadan
  https://www.friatider.se/mer-islam-i-bolibompa-efter-muslimskt-s-krav
  -Något SVT lovar att tillmötesgå.

  Det pågår en anpassning av Sverige och svensk kultur till Islam.
  -Och det kommer inte stanna med detta, det har det inte gjort i något annat land där islam fått fäste!

  Detta kan verka oskyldigt, men det är det inte; Islamister kräver att övriga samhället anpassar sig, ett steg i taget ex halal-mat i skola och andra ställen, hur arbetet organiseras på myndigheter, rättsväsende mm.

  Med ökad andel av befolkningen kommer detta påverka ALLAs arbetsliv, myndigheter, och liv.

Kommentera