Henrik Jönsson om regeringens omfattande ljugande

Folkhälsomyndigheten vilseledde enligt Sveriges Radios Ekot i höstas det svenska folket genom att spela ned smittspridningen – samtidigt inför myndigheten för press radio och TV sanningsgranskning av medier som ska berättigas mediestöd.

Är det rimligt att expertmyndigheter friserar presentationen av statistik för att få ett önskat mottagande hos allmänheten? Varför vill mediemyndigheterna samtidigt granska de presstödsberoende mediernas innehåll? Och vad händer med ett samhälle där den tillåtna verklighetsbeskrivningen kontrolleras allt hårdare?

6 thoughts on “Henrik Jönsson om regeringens omfattande ljugande

  1. Han Henrik, är en påg med huvudet på skaft, som det sades förr om duktiga och rättänkande personer.

  2. Henrik är numera rak på sak, tydlig och inte som i början, 15 % PK.
    Bra Henrik!

  3. Dom tjänstemän/kvinnor som inte accepterar en av folket framröstad ny regering ska omedelbart entledigas från sina uppdrag, ingen är oersättbar speciellt dem som fått sina tjänster på grund av partibok och inte på grund av kunskap!

  4. Detta är en del av det politiska spelet. Allt för att behålla makten. Hur det går med landet och medborgarna är av underordnat intresse. Snart kommer vi alla att se vad som hänt/händer men då är det försent att göra något åt det.

    Vart tänker du fly när det är dax och vem kommer att välkomna dig????

Kommentera