Dulijano Saciri mördade modern till deras nio barn

VÅLDSVÅGEN. I torsdags, den 15 april, på förmiddag mördades en kvinna med flera knivhugg i en gångtunnel under tågperrongen i Linköping under torsdagsförmiddagen. Mördaren greps och har häktats på sannolika skäl.

Dulijano Saciri, bild från Facebook

Kvinnan blev knivhuggen med flera hugg i magen, underlivet och bröstet. Hon fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.

Mannen, är tidigare åtalad och dömd för flera brott.

-Pettersson ser i PK-media, att mannen påstås komma från en ort i Småland, det stämmer inte, möjligen är an skriven där men under tiden i Sverige har han flyttat runt på mängder av platser, oklart varför. Men han kommer från f.d. Jugoslavien och är rom.

Dulijano Saciri, född 1981 och medborgare i upphört land och kvinnan som var finsk rom hade nio (9) barn tillsammans. Barnen är sedan tidigare placerade i fosterhem och något av barnen har dött.

Linköpings tingsrätt Mål B: 1656-21

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Dulijano Saciri mördade modern till deras nio barn

 1. Steffe! Du måste kalla till möte det är för många av dina bataljonsmedlemmar som inte sköter sig. Du måste lära dem att det är på vinsten vi lever inte löften och framförallt inte på ogärningar.

 2. Söt gosse man blir rädd till och med i solen för honom. Nu blir det synd om barnen enligt svensk modell. Så det blir ett kort straff barnen saknar sin pappa. Och han får vårdnaden sen.
  Sverige är sjukt offret räknas inte. Få gånger jag gillar allas lika värde är när våldtäktsoffret förhörs av våldtäktmannens advokat. Då finns det inte mycket lika värde.
  Den lyckade invandringen från jugoslav länderna. Hur var det med den egentligen. Stridsutbildade män utan spärrar. Däremot mesiga svenska män har klarar knappt av en slakt av ett djur.
  Det kan aldrig sluta bra det som sker i Sverige.

  • Jag tror du missade delen om att barnen redan var omhändertagna, så att han skulle få vårdnaden är inte så troligt. Däremot kommer skattebetalarna troligen få betala hans advokatkostnader i vanlig ordning. I övrigt håller jag nog med dig…

 3. Se till att vederbörande ”försvinner” spårlöst, innan vi lägger ner några pengar på rättegång och dyra advokater.

 4. Men… stackars barn. Finns det något värre för ett barn än att deras mamma mördats av sin pappa?
  Som tur är för de är de förhoppningsvis i bra familjehem, men vilken hemsk sak ändå…

 5. Zigenare,zigenare, zigenare dygnet runt…
  Inte ens vid en kort resa till livsbutiken,blir man fri för packet ! Dygnet runt med förkärlek till mörka delen,far dessa runt på sina inbrottsturnér. Nybyggen blir av med sina vitvaror,och lastbilskapell skäres upp. Vid lämpligt innehåll i frakten,stjäles detta.
  Listan skulle kunna göras bra mycket längre…. Ut med packet !!

 6. Polisen Fredrik Kärrholm skriver i en debattartikel; ”Den som ska utvisas men inte frivilligt medverkar bör placeras i säkert förvar utan möjlighet till frigivning på annat sätt än genom utvisning. Detta förvar bör även innebära en betydligt lägre levnadsstandard än i dag. Det skapar nödvändiga incitament för den enskilde att medverka och möjliggöra utvisningen. Här kan vi återigen lära av Danmark.

  Sverige behöver också sätta hårt mot hårt när det gäller stater som försvårar mottagandet av egna medborgare. Hot om minskat ekonomiskt bistånd bör använda som ett påtryckningsmedel. Till exempel erhöll Irak förra året 388 miljoner kronor i svenskt bistånd.” https://archive.is/ml83d

  Självklarheter kan det tyckas med det politiska frälset har inte insett eller struntar i det. Eller så gör man allt för att förstöra landet.

  • Utvisning fungerar aldrig.
   Dom kommer tillbaka omgående om dom vill.
   Bara gratis semesterresa

 7. Morgan Johansson och co talar alltid om att grovt kriminella ska utvisas. Kan jag få ett svar på varför han fortfarande var kvar i Sverige efter ett stort antal brott.

Kommentera