Rysslands OS-kläder visas upp

GOTT & BLANDAT. Ryssland är avstängt från många internationella idrottstävlingar som en följd av att de ägnat sig åt statssanktionerad doping och blivit bestraffade för detta. Dock har enskilda idrottare som följt reglerna fått tävla under neutral flagg.

Ryssland har nu hittat en kreativ lösning när de lanserar sina officiella OS-kläder, det ser ut som att idrottarna står invirade i varsin rysk flagga. Just den flagga som är förbjuden i OS, enligt Twitter.

Rysslands OS-kläder Foto RT.com Twitter

-Pettersson säger att kläderna går knappast att förbjuda, då måste kombinationen med färgerna vitt, rött, blått förbjudas och de färgerna använder många länder. Bland annat USA.

Jag hoppas att OS i Japan blir av, det är 98 dagar till den planerade invigningen, att det blir fina tävlingar och att ryssarna är med…

Nedan en film från invigningen av Yrkes-VM 2019 i staden Kazan i delrepubliken Tatarstan i centrala europeiska Ryssland. Titta på svenska lagets inmarsch i början, hade någon gått klädd så i Sverige hade PK gapat rasist…

Kazan i Tatarstan, Ryssland

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Rysslands OS-kläder visas upp

  1. Så många vita människor i blågul flagga….
    Att dom bara törs!

    Man kan undra hur många.som blev av med jobben när de kom hem…

Kommentera