Syrisk nunna – Det är en organiserad invasion av Europa – västvärlden samarbetar med barbarer

ISLAM/INVANDRING. I januari 2017 skrev vi detta inlägg på bloggen och tar en reprisnu. Det är den norska tidningen Dagen (betalvägg) som har träffat den syriska nunnan Agnes Mariam de la Croix (64) i Libanon. Här arbetar mor Agnes på ett centrum för syriska flyktingar efter att klostret hon ledde har bombats. Samtidigt vill hon visa folket i Syrien att de inte glöms bort, därför är hon i krigsområdena för att hjälpa och 95 procent av dem som får hjälp är muslimer.

nunnan_agnes

Men hon vill inte bli beskylld för att vara naiv ”Vi vet vilka vi har att göra med, och vi ska inte dölja att de är terrorister” säger hon till tidningen.

I över 20 år, levde den Libanon-födda nunna i Syrien. Där ledde hon återuppbyggnaden av ett kloster norr om Damaskus, där de också gav skydd åt fördrivna familjer. Agnes är också engagerad i försoningsrörelsen Mushala, och har utmärkt sig internationellt genom att peka på de negativa aspekterna av den syriska rebellrörelsen.

Och nunnan Agnes är inte nådig över vår dumhet. När det gäller kriget i Syrien hävdar Mor Agnes att vi inte kan lita på medierna.

– Vi är offer för en propaganda som förvränger verkligheten. Alltmer ser vi att offren skildras som mördare och mördare som offer. Hur människor får sympati för falska offer, och avskyr det som felaktigt framställs som gärningsman, säger hon och fortsätter: – Vi är offer för en av de värsta massmanipulationerna i historien. Uppgörelsen kommer att porträtteras som en kamp för demokrati, men i verkligheten vi är på väg mot en ny diktatur.

Hon är ingen Assadanhängare, men har inte så mycket över för rebellgrupperna. Terror-IS och Nusra-fronten talar för sig själva, men frågan hon ställer är om det finns några rebellgrupper alls som är värt att stödja.

– Visa mig en plats där en rebellgrupp har lyckats skapa framsteg och ökad respekt för de mänskliga rättigheterna. Inte för att det måste vara perfekt, men visa mig bara en kvadratkilometer där jag kan känna att det har skett förbättringar jämfört med Assads regim, utmanar Agnes Mariam de la Croix .

Lidandet är enorm. Sedan upproret började, har mor Agnes bevittnade civila som plågats, som mördade, kyrkor och kloster om bränts ner, kidnappningen av präster, och hon hänvisar till bortförandet av de 12 nunnorna från Maaloula och 230 kristna som togs som gisslan i Qaryatain. Hon påpekar vidare att man lätt kan få bekräftat hur många reportrar som kidnappats, dödats och även halshuggits i de så kallade ”befriade” områden. Hon drar slutsatsen att västvärlden har gått i partnerskap med barbarer.

– Dessa människor är inte frihetskämpar. De förstör samhället, statens infrastruktur och världen. De skapar kaos. Alla borde stå upp mot sådana handlingar.

Mor Agnes tror utländsk inblandning har skapat kaos i länder som Afghanistan, Irak, Libyen och under de senaste åren i Syrien. Hon är inte heller rädd för att namnge vilka hon är mest upprörd över, Tony Blair, Madeleine Albright, Bush, Sarkozy, Juppé, Clinton med flera. Men lika upprörd hon är över utländska stridande. I hennes tolkning är de terrorister och barbarer. Agnes säger att över 360.000 terrorister har kommit från hela världen till Syrien. ”De är barbarer som invaderar, slaktar, våldtar och driver människor från sina hem”, säger hon och påpekar att det ofta händer med stöd av det internationella samfundet. Hon kallar det ”ren lögn” att drivkraften ska vara demokrati och välstånd för syriska flyktingar.

När frågor ställs om flyktingkrisen och rädslan för muslimer, säger hon att svaret kommer att bli ”hårdare än väntat.”

– Det pågår en organiserad invasion, säger hon, och frågar varför så många muslimska flyktingar väljer Europa i stället för de rika arabländerna som är närmare och där de har samma religion, språk och kultur.

Den kristna tidningen Dagen verkar vara så obekväm med svaret att de nämner Bibelns uppmaning att hjälpa människor i nöd och älska sina fiender, men de får svar på det också: – För oss orientaliska kristna är inte muslimer fiender. Vi kommer att välkomna och hjälpa människor i nöd, ja, men inte en organiserad invasion. Kom ihåg att radikal islam inte är en religion, utan det är ett politiskt program som syftar till att förvärva hegemoni i religionens namn.

Sedan ger hon oss en varning ”Jesus har bett oss att inte vara blinda eller dumma. Han ber oss att älska vår nästa, men också att stå upp för vad som är fel”, säger nunnan – innan hon bannar Europa för sin dumhet:

– Jag förundras att ni som är så välutbildade inte ser att det som händer kommer att hota ert sätt att leva. Det är självmord för civilisationen.

Inte minst tror hon att det handlar om att Europa har förnekat sina kristna rötter. Hon påminner oss om att Mellanöstern har 1400 års erfarenhet av att leva nära till Islam, men hon tror inte att det är möjligt att undvika kaos och våld när ateism och hedonism ska stå emot fanatismen.

-Pettersson tycker damen verkar klok, och föreslår att Europas ledare bokar ett möte med henne och Syriens president Assad…

Originalartikeln som jag översatt fritt finns HÄR…

Filmen: Det internationella samfundet finansierar och skyddar terrorister

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Syrisk nunna – Det är en organiserad invasion av Europa – västvärlden samarbetar med barbarer

 1. Javisst och det finns ingenting att stoppa invasionen med. Det lär oss historiem.
  Vi får anpassa oss likt Amerikas urbefolkning.

  • Rädd!
   Mandom mod och morske män, har du aldrig hört talas om det?

   Ingenting kan stoppa invasionen, vad är de för skitsnack?
   Vi, du och jag och många fler kan ändra det men vi måste rösta på rätt partier.

   Inga fler röster till S, MP, C eller V.

   Alla som röstar på dessa partier är i så fall gemensamt skyldiga till vår undergång som suverän demokratisk stat.

   • Det kommer ju fler och fler varje år.
    Och svenskarna föder få barn medan utlänningarna ofta har fem sex stycken.
    Det är lika bra och inse, dock tror jag inte vi behöver bo i reservarat i framtiden.

 2. Jo Europa och inte minst Sverige har vältrat sig i självskadebeteende i för många år. Det behöver inte vara för sent än. Men det låter heller inte vänta på sig, det gäller att myndigheterna handlar konkret och effektivt. Skicka hem de, som är kriminella, medvetet skadar och negativt belastar landet. Vad väntar Svenska myndigheter på egentligen?

 3. Enbart I Sverige sitter det med all säkerhet 10.000-tals individer , inkusive regeringen, som jobbar hela dagarna för att krossa och ta över Sverige…

  Svenska skattepengar betalar…

 4. Vi som är så välutbildade har ingen talan. Vårt land styrs av politiker som styrs av lobbyister som styrs av mäktiga människor. Reinfeld är ett praktexempel på mutad politiker. Antar att Löfven går samma väg.

  Något mer som förvånar mig är att dom gullar med mördare från Mellanöstern på landets kris och trauma mottagningar. De skull skickas tillbaka till Mellanöstern och bli avrättade eller sitta hela livet i fängelse.

  Vi måste fatta att vi måste ha en konservativ och nationalistisk regering som vill invånarna i Sveriges bästa, inte en manipulerad regering som ger bort vårt land och våra skattepengar.

 5. Detta skrev den brittiska tidningen Independent (med flera brittiska tidningar också Huffington Post) redan den 22:a September 2015 d v s när flyktingströmmarna till Europa började växa sig stora.

  Det var i samband med att den dåvarande brittiska premiärministern David Cameron (Tory) besökte flyktingläger i Jordanien och Libanon för att på plats informera sig om läget:

  Läs mer på Independent:

  https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/1-50-syrian-refugees-europe-could-be-isis-jihadist-minister-warns-david-cameron-10501249.html

  Delcitat

  Islamic State could be sending jihadis out of Syria posing as refugees, a Lebanese government minister has warned.

  Education minister Elias Bou Saab suggested that as many as 2% – one in 50 – of the refugees could be “radicals”, which he said would be “more than enough” to cause problems.

  Slut delcitat

  Läs mer på Huffingtonpost från15/09/2015 – Länk nedan:

  https://www.huffingtonpost.co.uk/2015/09/15/refugee-crisis-one-50-islamic-state-radicals-lebanese-minister_n_8138334.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLnNlL3VybD9zYT10JnJjdD1qJnE9JmVzcmM9cyZzb3VyY2U9d2ViJmNkPTcmdmVkPTJhaFVLRXdpbWo0Nm1yZXprQWhVSXM0c0tIVG1sQnRrUUZqQUdlZ1FJQmhBQiZ1cmw9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuaHVmZmluZ3RvbnBvc3QuY28udWslMkYyMDE1JTJGMDklMkYxNSUyRnJlZnVnZWUtY3Jpc2lzLW9uZS01MC1pc2xhbWljLXN0YXRlLXJhZGljYWxzLWxlYmFuZXNlLW1pbmlzdGVyX25fODEzODMzNC5odG1sJnVzZz1BT3ZWYXczNEVTUGJlaV9iNE1WQ2REVldmaXRl&guce_referrer_sig=AQAAAB5g5llh5yRz-M1j4taitQDqeTRGrk9pWvGAJx4i26CEvneYrn9lvWk-1JYrx_Y388GiZjaZaa86Q2sXW3F2gG7dTQ54A2972ADJ2_bTHXX0vLyy6-V2XcJ_992TU4Rarz54wKzn3TqWQdy1FgSmT8xlzr6fc_s3Cn-7fPQ0yUB8&guccounter=2

  Att dessa tidiga misstankar visade sig vara sanna och bekräftades kort tid efter att de brittiska tidningarna publicerat nyheterna.

  Men svensk media nämnde ingenting om detta. Den naive Stefan Löfven stod på Medborgarplatsen i ett ”Refugee Welcome” event och ropade, ”Mitt Europa bygger inte murar” mm.

  Sverige fick sin beskärda del av de islamistiska IS-terroristerna med den enorma flyktingströmmen genom Europa och man upptäckte misstaget alldeles för sent.

  Fortfarande plågas vi av att IS-terrorister finns i landet och de kan ej lagföras och utvisas p g a justitie- och migrationsminister Morgan Johanssons saktfärdiga agerande för att skapa de lagar vi behöver. Säpo och Migrationsverket verkar också onödigt länge ha sussat mycket djupt i sina Törnrosadrömmar och därmed inte förmått att tidigt sätta in nödvändiga motåtgärder.

  Våra nordiska grannländer Danmark, Norge och Finland var däremot snabba att skapa de lagar som behövdes så att polisen kunde spåra upp, gripa IS-terroristerna och rättsväsendet fick möjlighet att döma dem till långa kännbara fängelsestraff och därefter utvisa dem.

 6. En dag då kommer även den mest hårdhudade PK anhängaren att erkänna jag och de andra naiva hade fel.
  Tyvärr är det då redan för länge sedan försent, följande gäller fortfarande ”för sent skall syndaren vakna.”

 7. Bortskämda, dumma européer VILL inte ta in att
  nunnan har rätt; mass-invandringen hotar vårt sätt att leva, vår kultur.

  Men de flesta vägrar ens tänka tanken, överväga vad nunnan,med många andra som har erfarenhet, säger. Varför? Varför vägrar européerna inse detta?!

Kommentera