BLM tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och lata svenska journalister blir lurade igen…

DUBBELMORAL. En av grundarna för Black Lives Matter Patrisse Khan-Cullors som säger sig kämpa för de svartas rättigheter, fängelsestraffets avskaffande, ersättning för de historiska smärtor och skador som orsakats av europeisk kolonistkolonialism, ekonomisk återställning, omfördelning av mark, politisk självbestämmande med mera har köpt en villa för drygt 1.4 miljoner dollar, c:a 12 miljoner svenska kronor, i ett bostadsområde, Topanga Canyon i Los Anngelse området.

I USA folkboksförs folk efter ras och vi ser att Patrisse Khan-Cullors inte gillar att bo med svarta människor. Topanga hade 2010 en befolkning på 8289 personer. Den rasmässiga sammansättningen i Topanga var 7.313 (88,2%) vita, 117 (1,4%) afroamerikaner , 35 (0,4%) indianer , 353 (4,3%) asiatiska , 3 (0,0 %) Pacific Islander , 125 (1,5%) från andra raser och 343 (4,1%) från två eller flera raser.

Länk

Black Lives Matter Patrisse Khan-Cullors

-Pettersson säger att kommunister är sig lika oavsett färg…

***

TIDIGARE 2020-06-20. Amerikas svarta och Sveriges journalister blir lurade igen…

Patrisse Khan-Cullors, Nicolas Maduro och Opal Tometi. Damerna är tillsammans med Alicia Garza grundare av Black lives matter.

Nicolas Maduro är kommunistisk diktator i Venezuela som sitter kvar vid makten tack vare militären. 

Grundarna av Black Lives Matter är kopplade till den venezuelanska diktaturen. Grundarna av rörelsen, Patrisse Cullors, Alicia Garza och Opal Tometi, har offentligt visat en lång koppling till socialismen och till Maduro personligen.

När internationella institutioner som Organisationen för amerikanska stater (OAS) och Europeiska unionen (EU) inte skickade representanter till Venezuelas val 2015 eftersom valen var bristfälliga så kallade Nicolas Maduro på sina vänner i Black lives matter för att övervaka valprocessen.

När oppositionen vann valet 2015 publicerade rörelsen ett manifest med titeln  Black Lives Matter i solidaritet med det venezuelanska folket . I manifestet kallar aktivisterna i BLM oppositionen i Venezuela för ”motrevolutionärer”, en benämning som gäller i kommunistiska enpartistater.

Läs mer på Panam Post…

-Pettersson säger att de som idag marscherar mot rasism och för socialrättvisa i USA och Europa, stödjer en kommunistisk diktator och polisförtryck i Venezuela samt förföljelse av oliktänkande och etniska minoriteter, det går alltså bra med rasism och polisbrutalitet när den är socialistiskt. BLM struntar i rasism och förtryck, de vill ha makt, kommunistisk makt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “BLM tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och lata svenska journalister blir lurade igen…

 1. Hudfärg är också en social konstruktion låter Schymann meddela.

 2. Så har vi gått varvet runt och hamnat i föregångarnas rasistiska tänkande. Wokemänniskor kommer enbart att äta upp sig själva. Det hela är så uppenbart att det krävs en femårings förstånd för att inte förstår. Makt och pengar = gå över lik…

 3. Kommunisten Jonas Sjöstedt gratulerade kommunisten Nicolás Maduro till seger i presidentvalet i Venezuela den 15 april 2013.

  https://bloggar.nwt.se/christianholm/files/2019/01/Sj%C3%B6stedthyllarmaduro-468×222.jpg

  Laglöshet i Karibien. Ett avsnitt i videon på länken nedan visar resultatet av införandet av ideologierna kommunism / maxism i Venezuela av presidenterna Hugo Chavez och efterträdaren Nicolás Maduro. Det orsakade kaos och ekonomisk bankrutt för hela landet. Venezuela var i grunden ett rikt land med enorma naturrikedomar såsom olja, mineraler mm, som man genom vanstyre misslyckats med att utvinna och marknadsföra till omvärlden.

  Mångmiljoner venezolaner har nu flytt från misären i hemlandet till grannländerna Colombia, Brasilien, Guayana, Ecuador m fl. för att försöka hitta nya möjligheter till försörjning och överlevnad där.

  Avsnittet som visar det fasansfulla tillståndet i Venezuela börjar vid tidskod c:a 22:40 in i videon och slutar vid c:a 41:15 då reportern Simon Reeve fortsätter färden in i grannlandet Colombia vid gränspassagen mellan länderna.

  https://urplay.se/program/190631-karibien-med-simon-reeve-lagloshet

  • Ja Grattis Venezuela till fattiddom och Misär som det
   garanterat blir med kommuniststyre!

 4. Kommunister är och förblir Hycklare oavsett färg, vi har en
  hel del av dem här i landet

 5. Som vanligt blir den vita vänstervridna befolkningen, som påverkar resten också, att bli utnyttjat av folket som påstår sig vara utnyttjade. Slaveriet avskaffades för snart tvåhundra år sedan, dags att lägga undan offerkoftorna för det. I stort sett alla folkslag har nån gång i historien blivit förtryckta och utnyttjade. Bara man går nog långt bak i tiden. Ryska bönder och arbetare blev mördade och torterade, inlåsta i Gulag läger, förslavade, senast bara för 60-70 år sedan. Hör man gnäll och offerkoftor därifrån, det ett är folk som vet att historia är historia, och kan inte vridas tillbaks med pengar.

 6. BLM-rörelsen är motsatsen till att skapa enighet och bra förutsättningar för alla människor.

  Utgångspunkten för BLM, är att särbehandla och göra skillnad på människor. Man vill skapa konflikter och samtidigt nervärdera människor.

  Helt klart en farlig ”sektrörelse”, som lurar upp väldigt många naiva människor ,runt om i världen.

  Martin Luther King skulle aldrig tolerera, en sådan här rörelse.

Kommentera