Zlatan är klok

INRIKES. -Pettersson hade inte räknat med att någon gång skriva orden i rubriken, men det händer under ibland. Zlatan har också sagt att ”Jag gillar inte när personer som har någon slags status samtidigt sysslar med politik” så vindkraft kanske inte räknas som politik, vad vet jag.

Nyligen gjorde Zlatan Ibrahimović, född i Malmö 1981, comeback i Sveriges landslag med viss framgång, han stod för tre målgivande passningar av fyra mål på två matcher och han sjöng, kanske för första gången, nationalsången på fotbollsplanen, han verkar dessutom en aning ödmjukare än tidigare. Om det är tillfälligheter eller åldern vet jag inte. Zlatan fyller 40 år i oktober.

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch håller med ”Gör som Zlatan. Säg nej till de stålskogar av vindkraftverk som tvingas på svenskarna och som förstör vår natur. Värna det kommunala vetot mot vindkraftsetableringar”.

-Pettersson håller också med, vindkraft är bra den dagen vi kan lagra energin tills den behövs. Skulle vindkraften vara effektiv skulle vi fortfarande ha massor av väderkvarnar i landet…

Foto av Pixabay Pexels.com

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Zlatan är klok

 1. Om man anses vara klok bara för att man av misstag sagt ett normalt ord på 10.000 onormala, då finns det inga idioter längre!
  Är det så illa i Petterssons värld?

   • Något annat som är konstigt på din blogg Petterssons, varför raderar du inlägg hela tiden?
    Nu senast läste jag ett inlägg här från sign. ”Julia” tror jag det var. Hon skrev något negativt om Zlatan?
    Jag kude inte se något i hennes inlägg som kunde föranleda en radering?
    Vad var fel??

   • Jag raderar inte kommentarer hela tiden. Men jag raderar när jag ser ovårdat språk och ofta dem som likt dig, inte kan hålla sig till samma alias hela tiden, utan byter namn och kommenterar sig själv. Nu får du stå kvar.

 2. Han är klok när det gäller pengar och inser att hans turistinvesteringar i Offerdal kommer att sjunka till förlust.

 3. Danmark planerar en konstgjord ö med gigantisk vindkraftspark ute i Nordsjön. Alla partier (utom Nye Borgerlige) hoppade på idén till det facila priset av 210 mdr DKK. Det finns tydligen ingen ekonomisk konsekvensanalys för projektet, så en Lektor tyckte det var märkligt att ingen räknat på det, gjorde själv en uträkning och konstaterar att den samhällsekonomiska förlusten ligger på mellan 48 och 77 mdr DKK.
  Bakom betalvägg

  https://jyllands-posten.dk/jperhverv/ECE12874920/da-beregningerne-manglede-gik-lektoren-selv-til-tasterne-vi-er-jo-oppe-i-et-gear-hvor-anlaegssummen-hedder-210-milliarder/

  • Något helt annat, solpaneler.
   Nu när åtskilliga elkunder skaffat solpaneler på villa-taket framkommer vilka inbakade avgifter el-leverantören tillskansat sig, vid sommarsemester eller när du är bortrest och inte kan använda hela energin tvingas du betala till elbolaget för det du inte kan använda, som elbolaget sedan säljer till din granne. Överföringsavgiften till elbolaget är högre än ersättningen du får för energin. Så agerar Eon, andra bolag som Mälarenergi tar ut 1500 om året för att ta emot energin.
   Då blir det dyrt att ha semester, med solpaneler på taket.

 4. Bra Zlatan, lev i Offerdals natur och försvara den mot stollarna i kommunalfullmäktige.

 5. Jämtland tillhör elområde 2 vilket likt elområde 1 har överskott på elenergi. Det hade varit mycket bättre att bygga dessa vindkraftsparker där energibehovet finns och där folk är positiva till vindkraft. Förslagsvis Södermalm. Även vargar kan utplanteras där istället för i glesbygd där de går på tamboskapen.

  • Vindkraftverk på alla tak på Södermalm, vargarna kan hänga runt Nytorget…något för kommunistledaren Dadgostar att satsa på.

 6. Hade dagens vindkraftverk sett ut som en mölla(väderkvarn) tror jag man hade gillat det lite bättre. De är iaf pittoreska…

Kommentera